ايران ويج

نسخه‌ی کامل: دستگاه گرم کننده غذا برای ماشین
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
دوستان میخام یه دستگاه گرم کن غذا برای ماشین درست کنم یه چیزی تو مایه های ماکروویو . که غذا منجمد رو بذارم داخلش و این دستگاه گرمش کنه .

.مایکروویو یه تایمر و یه دما داره که توسط این 2 ، هم دما رو تنظیم میکنه و هم مدت زمان مورد نظر .

من این دو قسمت(تایمر و دماسنج) رو طراحی کردم و مشکلی هم نداره .بحث اصلی در مورد گرم کردن غذا و بدنه دستگاه

المنت های که با برق کار میکنند تا الان هرچی دیدم 220 ولت بوده . چون میخام از برق باتری ماشین ( 12 یا 24 ولت ) استفاده کنم .نیاز به المنتی دارم که با 12یا 24 کار کنه . ایا المنت های یا المان های وجود داره که بشه با 12یا 24 راه اندازیش کرد؟؟

در کل برای ساخت این دستگاه برای گرم کردن غذا چه چیزی رو پیشنهاد میکنید و جنس بدنه دستگاه از چی باشه ؟؟
سلام

طرح جالبیه.

شما میتونید ببینید سیستم فندک داخل ماشین چیه و یا حتی از همون استفاده کنید.
(۲۵-مرداد-۱۳۹۲, ۲۰:۵۵:۳۷)علیدلی نوشته است: [ -> ]سلام
دوستان میخام یه دستگاه گرم کن غذا برای ماشین درست کنم یه چیزی تو مایه های ماکروویو . که غذا منجمد رو بذارم داخلش و این دستگاه گرمش کنه .

.مایکروویو یه تایمر و یه دما داره که توسط این 2 ، هم دما رو تنظیم میکنه و هم مدت زمان مورد نظر .

من این دو قسمت(تایمر و دماسنج) رو طراحی کردم و مشکلی هم نداره .بحث اصلی در مورد گرم کردن غذا و بدنه دستگاه

المنت های که با برق کار میکنند تا الان هرچی دیدم 220 ولت بوده . چون میخام از برق باتری ماشین ( 12 یا 24 ولت ) استفاده کنم .نیاز به المنتی دارم که با 12یا 24 کار کنه . ایا المنت های یا المان های وجود داره که بشه با 12یا 24 راه اندازیش کرد؟؟

در کل برای ساخت این دستگاه برای گرم کردن غذا چه چیزی رو پیشنهاد میکنید و جنس بدنه دستگاه از چی باشه ؟؟

سلام
مهندس باید تغذیه رو اینورت کنید و به ولتاژ دلخواه برسونید
اتفاقا پروژه آخرم همین بود
تو این تاپیک بحث شده و از دوستان گل سایت اینجا نقشه اینورتر رو زحمتش و کشیدن که میتونید ازش کمک بگیرید و کاملا تست شده است
جنس فلز هم آلمینیوم باشه بهتره تا گرما رو خوب جذب کنه
باز سوالی داشتید درخدمتم

خوش باشید.
شما اگه ماکروویو میخوای یه لامپ ماکرو ویو 12 یا 24 بگیر البته مصرف بسیار بالایی داره و به راحتی هم گیر نمیاد
ولی اگه بخوای بالامپ 220 کارکنی باید اینورتر براش بزاری اونم جا زیاد میگیره چون باید وات بالای رو بهش بدی فکر اینوتر چینی و .. ارزون قیمت هم نباش
اگر م بخوای المنت بزاری بله میتونی ولی پدر باتریو در میاره
بهترین راه اینه که مثل یه سشوار درستش کتی تا بیاد هوا رو بگیره و یه مدار درست کنه و هوارو بگیره دوباره گرم کنه و باز پمپ کنه داخل دستگاه
از بابت همراهی دوستان سپاسگذارم یه ماژولی در بازار هست بنام "peltier" از لحاظ ظاهری مثل باتری موبایل هست .این ماژول یکطرف خنک کننده هست که برای یخچال استفاده میکنند و یکطرفش گرم کننده هست که برای گرم کن استفاده میکنند که با 12 ولت هم کار میکنه .

مثلا این peltier cooler هست که باهاش یخچال درست میکنند.

https://www.google.com/search?client=fir...5#imgdii=_

دارم در موردش تحقیق میکنم .نتایج تحقیق رو در همین جا به اطلاع دوستان می رسانم .ممنون میشم دوستان در این زمینه هم همکاری لازم رو داشته باشند .
اما این پلتیر کلا بازدهیش زیر خط فقر هستش .. چه از نظر سرما و چه از نظر گرما!!

در ضمن این تاپیک هم بزودی منتقل میشه به بخش الکترونیک ..
اینا چقدر جریان می کشه؟
(۲۶-مرداد-۱۳۹۲, ۰۰:۳۹:۱۵)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]اینا چقدر جریان می کشه؟

مشکلشون همینه دیگه ..

جریان بالایی مصرف می کنن اما بازدهیشون نسبت به مصرف جریان خیلی پایینه
خوب اگر peltier جوابگو نیست پس از چی استفاده کنم .؟؟نمیخام دمای زیادی رو تولید کنه مثلا 50 -60 درجه هم باشه کفایت میکنه ؟؟
تاپیک منتقل شد به بخش الکترونیک
سلام
دوستان مدتی هست درگیر همین موضوع هستم

1- پلیتر که جوابگو نیست

2- یکی از دوستان گفت از لامپ های چراغ جلو(هالوژن) ماشین استفاده کن .چون حرارت بالای میده میتونی با فن ،هوای محیط رو گرم کنی که این روش جوابگوی من نبود .

بهترین چیزی که الان به نظرم میرسه اینکه یه اینورتر بگیرم و یه المنت حرارتی 220 رو باهاش راه اندازی کنم .تست کردم جریانی که المنت حرارتی مدنظر میکشه 2.5 امپر هست و بعد از 3 دقیقه سرخ سرخ شد و گرمای خوبی هم میده .ضمن اینکنه نیاز نیست هم همیشه روشن باشه که بخاد پدر باتری رو در بیاره .فقط دمای محفظه فلزی که 1*1 متر هست رو بیاره روی 60-70 درجه دیگه همه چیز حله .

ولی اینورتر گرون هست و امکان خرابیش هم زیاد .دوستان چه راه حلی رو پیشنهاد میکنند ؟؟
صفحه‌ها: 1 2