۲۶-مرداد-۱۳۹۲, ۱۷:۳۷:۲۶
۲۶-مرداد-۱۳۹۲, ۱۷:۴۶:۰۷
سلام دوست من
به فروم خوش اومدی
میتونید یه فایل اتوران بسازید که یدونه فایل bat رو اجرا کنه و توی این فایل bat میتونید با دستور start چندتا فایل bat دیگه رو اجرا کنید
به فروم خوش اومدی
میتونید یه فایل اتوران بسازید که یدونه فایل bat رو اجرا کنه و توی این فایل bat میتونید با دستور start چندتا فایل bat دیگه رو اجرا کنید
۲۷-مرداد-۱۳۹۲, ۱۱:۲۲:۰۶
می تونید برام چیزایی که باید توی اتوران وفایل bat بنویسم را بذارید
۲۵-اسفند-۱۳۹۲, ۱۱:۰۶:۰۱
(۲۶-مرداد-۱۳۹۲, ۱۷:۳۷:۲۶)takoia نوشته است: [ -> ]سلام من میخواستم کاری کنم که دوفایل با فرمت bat رو باهم اجرا کنم برای نوشتن اتورانش مشکل دارم درضمن این دوفایل را میخوام روی هارد اجرا کنم نه روی cd یا فلش
سلام
یک فایل با نام Autorun.inf بساز بعد کد های زیر داخلش کپی کن بعد توی فایل 12 هرچی خواستی بنویس.
کد:
[autorun]
action=Open Drive
open=12.bat OPEN
icon=ghost.ico
label=GHOST
shell\open=Open
shell\open\Command=12.bat OPEN
shell\open\Default=1
shell\explore=Explore
shell\explore\Command=12.bat EXPLORE
shell\AutoPlay=AutoPlay
shell\AutoPlay\Command=12.bat OPEN
البته الان دیگه اتوان بدرد اجراء ویروس ها نمی خوره چون از ویندوز 7 به بالا دیگه باید کاربر اجازه آجراء فایل اتوان بده و دیگه مثل ویندوز XP نیست البته این مطلب کلا گفتم منظورم با شما نبود.
۳۱-مرداد-۱۳۹۳, ۱۴:۵۴:۳۶
با سلام و خسته نباشید من تا حالا 20 تا انجمن رفتم که هیچ فایده ای نداشته....من فقط یک سوال در مورد برنامه Multimedia Builder دارم........چجوری میشه اتورانی که ساختم رو در یک فایل exe ذخیره کنیم...یک نفر با Multimedia Builder انوران ساخت هم عکس و هم آهنگ و هم صدای کلید ها رو در یک فایل اتوران exe گذاشت شما وقتی dvd رو باز می کنی فقط ستاپ هست و پارت ها اصلا چیز دیگه ای نیست ...............
۳۱-مرداد-۱۳۹۳, ۲۰:۲۵:۳۲
اونامخفی اند
ولی خیلی راهای دیگه ای هست.
شما وقتی حجم فایل آتوران رو بگیرید متوجه میشید که همه ی فایل ها درون آتوران نیست. بعضی از نسخه های mmb متونن عکس و آهنگ رو درون خودشون ذخیره کنن .این امکان موقع کمپایل بهتون داده میشه.ولی روش خوبی نیست.آتوران برای هدایت و مدریت برنامه های داخل cd یا dvd ساخته میشه که کاربر راحت تر بتونه ارتباط برقرار کنه.همین.برای امنیت خیلی راه های بهتری هست.
آتوران هرچی سبک تر باشه طبعا راحت تر اجرا میشه.
ولی اگه کماکان اصرار داری با استفاده از خاصیت Embedded Files میتونی اینکارو انجام بدی
ولی خیلی راهای دیگه ای هست.
شما وقتی حجم فایل آتوران رو بگیرید متوجه میشید که همه ی فایل ها درون آتوران نیست. بعضی از نسخه های mmb متونن عکس و آهنگ رو درون خودشون ذخیره کنن .این امکان موقع کمپایل بهتون داده میشه.ولی روش خوبی نیست.آتوران برای هدایت و مدریت برنامه های داخل cd یا dvd ساخته میشه که کاربر راحت تر بتونه ارتباط برقرار کنه.همین.برای امنیت خیلی راه های بهتری هست.
آتوران هرچی سبک تر باشه طبعا راحت تر اجرا میشه.
ولی اگه کماکان اصرار داری با استفاده از خاصیت Embedded Files میتونی اینکارو انجام بدی
۰۱-شهریور-۱۳۹۳, ۰۸:۴۲:۴۴
شما با پکر molebox میتونین عکسها و اهنگها رو با فایل exe اصلی پک کرده و یک فایل واحد ایجاد کنید