ايران ويج

نسخه‌ی کامل: e-book for mcsd
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام - من چند وقت پيش اينجا يه تاپيك زدم . گفته بودم كه كتابهاي ام يس اس دي رو ميخام ولي مثل اينكه اينجا اين جور خرفا خريداري نداره .يا اگر هم كسي از اين جور چيزا سر در مياره جواب افرادي مثل من كه كم پست دارن رو نمي ده . حالا يه بار ديگه هم گفتم تاپيك بزنم ببينم چي ميشه . اگه كسي كمك كنه ممنون ميشم .
سلام
من شرمندت بيدم [تصویر:  39.gif]
ولي اگه كتاب خاصي ميخواي اسمشو و انتشارات هم اگه دونستي بگو
amin_vb نوشته است:سلام - من چند وقت پيش اينجا يه تاپيك زدم . گفته بودم كه كتابهاي ام يس اس دي رو ميخام ولي مثل اينكه اينجا اين جور خرفا خريداري نداره .يا اگر هم كسي از اين جور چيزا سر در مياره جواب افرادي مثل من كه كم پست دارن رو نمي ده . حالا يه بار ديگه هم گفتم تاپيك بزنم ببينم چي ميشه . اگه كسي كمك كنه ممنون ميشم .

آقا شما همونی نیستی که دنبال cd کتابهای ,testking میگشتی ؟
lمن که جوابت را دادم مرد مومن .... باور نداری اینجا را نیگا کن ....

http://www.iranvig.com/modules.php?name=...pic&t=2592

تاپیک خودتونه ......

پشمالو
سلام پشمالو جان ...
راستش من تست-كينگ رو ميخام ولي يكي از بچه ها كه زياد هم باهاش صميمي نبودم گفته كه داره و واسم ميزنه . اگه اون واسم زد كه از اون مي گيرم(چون مفتيه) و براي هر كدوم از بچه هاي اينجا كه بخاد مجاني ميفرستم (علم تنها چيزيه كه هر چي بيشتر خرج كني بيشتر ميشه). اگر هم اون نداد ميام 5000 تومنيش رو از شما مي گيرم .(پشمالو جان دستت درد نكنه كه به فكر من بودي)
اون عزيز ديگه كه گفته بود كدوم انتشارات در جواب بگم كه خب ام-سي-اي-دي ماله مايكروسافته ديگه(ms-press) اگه كسي بتونه كمك كنه بازم ممنون ميشم .
ضمنا من اي-بوك در زمينه سيسكو و اوراكل و برنامه نويسي زياد دارم ولي خيلي تخصصيه .فكر نمي كنم اينجا به درد كسي بخوره (البته قصد توهين ندارم ها ) اما اگه به درد كسي مي خوره بگه.
amin_vb نوشته است:سلام پشمالو جان ...
راستش من تست-كينگ رو ميخام ولي يكي از بچه ها كه زياد هم باهاش صميمي نبودم گفته كه داره و واسم ميزنه . اگه اون واسم زد كه از اون مي گيرم(چون مفتيه) و براي هر كدوم از بچه هاي اينجا كه بخاد مجاني ميفرستم (علم تنها چيزيه كه هر چي بيشتر خرج كني بيشتر ميشه). اگر هم اون نداد ميام 5000 تومنيش رو از شما مي گيرم .(پشمالو جان دستت درد نكنه كه به فكر من بودي)
اون عزيز ديگه كه گفته بود كدوم انتشارات در جواب بگم كه خب ام-سي-اي-دي ماله مايكروسافته ديگه(ms-press) اگه كسي بتونه كمك كنه بازم ممنون ميشم .
ضمنا من اي-بوك در زمينه سيسكو و اوراكل و برنامه نويسي زياد دارم ولي خيلي تخصصيه .فكر نمي كنم اينجا به درد كسي بخوره (البته قصد توهين ندارم ها ) اما اگه به درد كسي مي خوره بگه.

اگه واسه اون cd هزینه نکرده بودم مجانی میدادم بری حال کنی .... چون جنس دودر زده شده از testking هست و کپی رایتش با من نیست..... ولی با این حال 10 تومن برای یک cd صد و بیست تومانی به یکی از بچه های مجتمع فنی دادم تا تونستم اینو ازش بگیرم ....

راستی .... Testking هیچ ربطی به mspress نداره ... مایکروسافت معمولا کتابهای تخصصی خودش را چاپ میکنه و من تا حالا تست یا نمونه سئوال تشریحی ندیدم ازش ....

نکته دیگه : اگه کسی چیزی بخواد میگه .... نیازی به پیشنهاد نیست معمولا

پشمالو
من تا 3 تومن حاضرم براش پول بدم !