ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال در خصوص نحوه ارتباط بیسیم چند میکرو به صورت بی سیم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با عرض سلام خدمت دوستان یه سوال داشتم خدمتون.چطوری میشه چند میکرو به هم دیگه، بتونن به صورت بی سیم ارتباط برقرار کنن.از ماژول های بیسیم مثله rfm12 , htmr مطلع هستم ولی به عنوان مثال توی rfm یک میکرو به عنوان slave و دیگری به عنوان master شناخته میشه حال با این اوصاف دیگه نمیشه یه میکرو و یا چند میکروی دیگرو به شبکه اتصال داد؟در مورد htmr شمک دارم به دلیل اینکه از uart استفاده میکنه و به نظرم میتونه هر میکرویی که تو رنج باشرو بشه باحاش ارتباط برقرار کرد.سوالمو جمع بندی میکنم به نظر شما چطور میشه چند میکرو رو به صورت بیسم به هم اتصال داد و داده هایی بین هم منتقل نمود؟
(۲۸-مرداد-۱۳۹۲, ۱۳:۴۷:۵۸)lilbibi نوشته است: [ -> ]با عرض سلام خدمت دوستان یه سوال داشتم خدمتون.چطوری میشه چند میکرو به هم دیگه، بتونن به صورت بی سیم ارتباط برقرار کنن.از ماژول های بیسیم مثله rfm12 , htmr مطلع هستم ولی به عنوان مثال توی rfm یک میکرو به عنوان slave و دیگری به عنوان master شناخته میشه حال با این اوصاف دیگه نمیشه یه میکرو و یا چند میکروی دیگرو به شبکه اتصال داد؟در مورد htmr شمک دارم به دلیل اینکه از uart استفاده میکنه و به نظرم میتونه هر میکرویی که تو رنج باشرو بشه باحاش ارتباط برقرار کرد.سوالمو جمع بندی میکنم به نظر شما چطور میشه چند میکرو رو به صورت بیسم به هم اتصال داد و داده هایی بین هم منتقل نمود؟
ZigBee!
همونچزیه که شما میخواید انواع مختلفی داره بعضی هاش به Wifi هم وصل میشن
و این قابلیت رو دارن که شبکه بشن و مشکلی پیش نمی یاد خودم خیلی روشون کار نکردم که اطلاعات جامعی بهتون بدم بهتره یه سرچی بزنید و نتیجه رو به ما هم بگیدClap

راستی خیلی از دنگ و فنگش نترسید بعضی هاش رو برای آردیانو درست کردن که میشه اونا رو بگیرید و راخت باهاشون کار کنید و منبع هم براش زیاده
بهزاد جون باید فارسی رو پاش داشت Biggrin
کد php:
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B2%DB%8C%DA%AF_%D8%A8%DB%8C 

چه باحاله این زیگ‌بی Biggrin دستت درد نکنه واسه معرفیش