ايران ويج

نسخه‌ی کامل: (سوال)راه اندازی موتور براشلس با اسپید کنترل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
من یه براشلس با اسپید کنترل میخوام بخرم ولی نمیدونم چجوری اسپید کنترل فعال میشه لطفا راهنماییم کنین
سلام.

معمولا اسپیدکنترلرهایی که در بازار هستن برای کارای مدل کارا هستن که با رادیو کنترلر ارتباط برقرار می کنن.
چون این رادیو کنترلر هم باید سروو و هم براشلس رو بتونن کنترل کنه ، پس برای هر 2 یه جور مفهوم رو می رسونن!
کافیه با PWM بتونید عرض پالس 1ms تا 2ms رو ایجاد کنید ( فرکانس زیاد مهم نیست ، حدود 400Hz خوبه )
1ms معنیش زاویه ی خاصی برای سروو و سرعت 0% برای موتور براشلس هست.
2ms معنیش زاویه ی خاصی برای سروو و سرعت 100% برای موتور براشلس هست.

روش دیگه تولید موج با DutyCycle 50% هست در حالی که بتونید فرکانسش رو تغییر بدید ، که به موجب آن عرض پالس 1ms تا 2ms قابل ایجاد کردن باشه.

شاسیی که روی دسته ی رادیو کنترلر قرار دارهه ، وقتی پایین باشه ، کانال مربوطه در سمت رسیورش ، خروجی پالسی با عرض 1ms درست می کنه.
وقتی شاسی بالا باشه هم به همین صورت در سمت گیرنده سیگنالی با عرض پالس 2ms ایجاد می شه.
و این ها یه اصل کلی هستن. در شرکت های مختلف ممکنه مقادیر کمی بالا پایین باشه که اگر از اصل کلی دور نشید می تونید جواب بیرید.
شخصا با رادیو کنترلرهای مدل کارا کار نکردم ، اما با یه استدلال ساده می شه به این نتیجه رسید.

موفق باشید.
سلام
من میخوام با یک میکرو سویچ برشلسو روشن کنم با حد اکثر سرعت لطفا اگه کسی نقشه مدار داره راهنمیی کنه
سلام.

به واسطه ی یه میکرو کنترلر می شه. البته در این صورت کنترل سرعتی ندارید.
مدار آماده بعید می دونم باشه ، با همون روشی که گفتم باید طراحی کنید.

خواسته ی شما هم یه مقداری معقول نیست!
برای چی دنبال همچین کاری هستید؟

این موتورها در حالت ماکسیممشون تحمل ظرفیت آمپراژ خاصی رو در واحد زمان دارن و اگر از یه حدی بیشتر طول کشید ، موتور می رهه هوا.

کار کردن با این موتورها و مخصوصا اگر روش پرهه بذارید ، می تونه خطرناک باشه و بهتون آسیب بزنه ، قبل از اینکه کاری کنید در موردش خوب تحقیق کنید.
سلام
برای ساخت هاور کرافت میخوام درمورد خود موتور اطلاعات کافی دارم ولی در مورد راه اندازیش هیچی .
نمیخوام از رادیو کنترل اماده استفاده کنم من کلا سه تا براشلس لازم دارم و میخوم راشون بندازم
به واسطه میکرو اسپید کنترل لازمه ؟ اگر نقشه و برنامه سراغ دارین ممنون میشم بگین
بله ، اسپید کنترلر که حتما باید باشه.
اگر از ساختمان موتور اطلاعات داشته باشید ، می بینید که راه اندازیش کمی پیچیدگی دارهه ، که اینا گردن اسپیدکنترلر می یفته.

شما فقط کافیه طبق تویضحاتی که دادم عمل کنی ، برای هر اسپیدکنترلر یک خط PWM نیاز هست.
برای 3 تا خط PWM از میکروهای معمولی می تونی استفاده کنی.

تجربه می گه که تا خودت شروع نکنی ، چیزی گیرت نمی یاد.

موفق باشی.
براشلس با این همهمصرفی که داره!!! دور موتور max به چند میرسه؟ قدرتشون چطوره؟
نقل قول: براشلس با این همهمصرفی که داره!!! دور موتور max به چند میرسه؟ قدرتشون چطوره؟
بستگی به موتور و ملخ مورد استفاده دارهه. مراجعه شود به datasheet موتور مد نظر.
موج pwmهمون کم و زیاد شدن ولتاژ نیست؟
نقل قول: موج pwmهمون کم و زیاد شدن ولتاژ نیست؟
وقتی DC اش کنید چرا ، هست.
در واقع در فرکانس ثابت میزان 1 و 0 بودن رو تغییر می دید.

اگر با PWM و تایمر و ... در میکرو آشنا نیستید بایستی یاد بگیرید ، چون برای این پروژه نیازتون می شه.

موفق باشید.
سلام sharin جان.
منم واسم یه سوال پیش امد.
چطوری باید دی سی اش کنیم؟؟
باید سیگنال بخونیم بدیم به میکرو؟
نمیشه بدون میکرو و خوندن سیگنال این کارو کرد؟؟

نمیدونم درس میگم یا نه اما اگه بشه اون موج خروجی گیرنده رو تیدیل به دی سی کرد بعد بدیم به یه ترانزیستور حالا ترانزیستور جوری طراحی کنیم که وقتی مثلا طرف دسته جوستیک فرستنده رو تا ته فشار داد و ولتاژ خروجی به حداکثر خودش رسید ترانزیستور سویچ بشه. نظرت چیه؟؟
برای دی سی کردنش نمیشه از خازن استفاده کرد؟؟
صفحه‌ها: 1 2