ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارسال ایمیل گروهی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
(۰۱-شهریور-۱۳۹۲, ۱۵:۱۳:۲۱)Ambassador نوشته است: [ -> ]یعنی بعضی وقتا که ایمیل تبلیغاتی برامون میاد و نمیدونیم از کجا میشه شکایتشون رو به گوگل یا یاهوو کرد؟!!

توی گوگل
اگه شما رو عضو کرده کرده‌باشند بزور Biggrin اون پایین لینک داره میتونی اعلام کنید
در غیر اینصورت ایمیل رو به عنوان هرزنامه اعلام کن Biggrin
(۰۱-شهریور-۱۳۹۲, ۱۸:۱۰:۲۲)babyy نوشته است: [ -> ]
(۰۱-شهریور-۱۳۹۲, ۱۵:۱۳:۲۱)Ambassador نوشته است: [ -> ]یعنی بعضی وقتا که ایمیل تبلیغاتی برامون میاد و نمیدونیم از کجا میشه شکایتشون رو به گوگل یا یاهوو کرد؟!!

توی گوگل
اگه شما رو عضو کرده کرده‌باشند بزور Biggrin اون پایین لینک داره میتونی اعلام کنید

کدوم پایین دقیقا؟BiggrinTongue
حالا جز گوگل روشی وجود داره که ایمیل گروهی (تبلیغاتی) ارسال کرد که حداقل 80درصد ارسال بشه؟
(۰۸-شهریور-۱۳۹۲, ۲۳:۱۱:۱۷)aleas نوشته است: [ -> ]حالا جز گوگل روشی وجود داره که ایمیل گروهی (تبلیغاتی) ارسال کرد که حداقل 80درصد ارسال بشه؟

من برای این کار یه هاست خریدم!به همه ایمیل هایی که توی لیست بهش میدادم ارسال میکرد (البته برنامه را خودم درست کرده بود)

سرویس های رایگان مثل گوگل و یاهو محدودت میکنند!
(۰۸-شهریور-۱۳۹۲, ۲۳:۱۶:۱۸)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]
(۰۸-شهریور-۱۳۹۲, ۲۳:۱۱:۱۷)aleas نوشته است: [ -> ]حالا جز گوگل روشی وجود داره که ایمیل گروهی (تبلیغاتی) ارسال کرد که حداقل 80درصد ارسال بشه؟

من برای این کار یه هاست خریدم!به همه ایمیل هایی که توی لیست بهش میدادم ارسال میکرد (البته برنامه را خودم درست کرده بود)

حالا روش دگه ای هم هست که به سروس های یاهو و گوگل هم ارسال کنه؟
و نیاز به برنامه نویسی هم نباشه؟
(۰۸-شهریور-۱۳۹۲, ۲۳:۲۳:۱۷)aleas نوشته است: [ -> ]
(۰۸-شهریور-۱۳۹۲, ۲۳:۱۶:۱۸)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]

حالا روش دگه ای هم هست که به سروس های یاهو و گوگل هم ارسال کنه؟
و نیاز به برنامه نویسی هم نباشه؟

از هر سروری ارسال کنی به یاهو و گوگول و بقیه سرویس ها میرسه تفاوتی نداره!
روش دیکه استفاده از یاهو و گوگل(یا هر سرویس رایگان دیگه) هست که محدود هستی!مگر اینکه یه روش دیگه دوستان معرفی کنند!(من بلد نیستم)
(۰۸-شهریور-۱۳۹۲, ۲۳:۱۶:۱۸)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]من برای این کار یه هاست خریدم!به همه ایمیل هایی که توی لیست بهش میدادم ارسال میکرد (البته برنامه را خودم درست کرده بود)

از کجا هاست گرفتین که اجازه میده بدون محدودیت ایمیل بدین؟!
میتونین از سرویس میل چیمپ استفاده کنین تا 1000 یوزر مجانیه از این بیشتر باید یه کم پول بسولفین :d
(۰۹-شهریور-۱۳۹۲, ۰۱:۰۱:۵۰)babyy نوشته است: [ -> ]
(۰۸-شهریور-۱۳۹۲, ۲۳:۱۶:۱۸)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]من برای این کار یه هاست خریدم!به همه ایمیل هایی که توی لیست بهش میدادم ارسال میکرد (البته برنامه را خودم درست کرده بود)

از کجا هاست گرفتین که اجازه میده بدون محدودیت ایمیل بدین؟!

از دوستمBiggrin
صفحه‌ها: 1 2