سلام خسته نباشید دوستان یه سوال داشتم از طریق جیمیل میشه 100 تا ایمیل همزمان فرستاد؟
و اینکه برای این صد نفر میفرستم باقی افراد متوجه نشن که به کیا دگه این ایمیل رو فرستادم شدنی؟
ایمیل دو فیلد داره
یکی cc (کاربن کپی) که میشه هر ایمیلی توش بنویسی؛ واسه تمام افراد میره و همچنین تمام افرادی که ایمیل رو دریافت کردند هم میتونند اسم بقیه افراد رو ببیند
یکی bcc (کاربن کپی کور) ؛ مثل بالایی هستش ولی با این تفاوت که ایمیلهایی که توی این بخش هست برای سایر افراد قابل دیدن نیست؛
-----------------
۱۰۰ تا رو نمیدونم؛ ولی واسه اطمینان ۵ تا ایمیل با ۲۰ گیرنده بفرستید
(۳۱-مرداد-۱۳۹۲, ۱۸:۴۱:۴۴)aleas نوشته است: [ -> ]سلام خسته نباشید دوستان یه سوال داشتم از طریق جیمیل میشه 100 تا ایمیل همزمان فرستاد؟
و اینکه برای این صد نفر میفرستم باقی افراد متوجه نشن که به کیا دگه این ایمیل رو فرستادم شدنی؟
سلام
من هر سیری 170تا ارسال میکنم فکر کنم تا600تا مشکل نداشته باشه (در روز)
(۳۱-مرداد-۱۳۹۲, ۱۹:۵۳:۵۹)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]سلام
600 تارو همزمان ارسال میکنی یا مثلا 20 تا 20 تا؟
(۳۱-مرداد-۱۳۹۲, ۲۱:۱۴:۲۹)aleas نوشته است: [ -> ] (۳۱-مرداد-۱۳۹۲, ۱۹:۵۳:۵۹)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]سلام
600 تارو همزمان ارسال میکنی یا مثلا 20 تا 20 تا؟
نه الان یه گروه دارم که173نفر هست یهو به همه ارسال میکنم!ولی اگر قرار به ایمیل تبلیغاتی باشه یعنی نیاز داشته باشی یهو چند هزارتا ارسال کنی اینطوری نمیشه!
من واسه این کار یه برنامه تحت وب ساده چند خطی نوشتم!
تابع ارسال میل +یه حلقه ساده!
(۳۱-مرداد-۱۳۹۲, ۲۲:۵۴:۲۱)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]نه الان یه گروه دارم که173نفر هست یهو به همه ارسال میکنم!ولی اگر قرار به ایمیل تبلیغاتی باشه یعنی نیاز داشته باشی یهو چند هزارتا ارسال کنی اینطوری نمیشه!
نه ارسال ایمیل تبلیغاتی نمیخوام (بلد نیستم باید بلد باشی محدودیت دور زد!)با اگر تونستی راجب این برنامه تحت وبی نوشتم توضیح بدی چطور نوشتی ممنون میشم
فعلا همون 20 تا 20 تا میفرستم !
(۳۱-مرداد-۱۳۹۲, ۲۳:۵۳:۲۰)aleas نوشته است: [ -> ] (۳۱-مرداد-۱۳۹۲, ۲۲:۵۴:۲۱)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]نه الان یه گروه دارم که173نفر هست یهو به همه ارسال میکنم!ولی اگر قرار به ایمیل تبلیغاتی باشه یعنی نیاز داشته باشی یهو چند هزارتا ارسال کنی اینطوری نمیشه!
نه ارسال ایمیل تبلیغاتی نمیخوام (بلد نیستم باید بلد باشی محدودیت دور زد!)با اگر تونستی راجب این برنامه تحت وبی نوشتم توضیح بدی چطور نوشتی ممنون میشم
فعلا همون 20 تا 20 تا میفرستم !
یه گروه درست کن و همه میل هارا توش اد کن!بعد هربار اسم
روه را بزنی میفرسته!کار خاصی نکردم من که بگم دورش زدم
ببین میومد یه لیتی از میل هارا کنارش میزاشتم بعد خط به خط که هر خط شامل یه میل هست میخوند با کمک تابع میل php ارسال میکرد!خیلی سادس!
(۰۱-شهریور-۱۳۹۲, ۰۰:۳۲:۰۹)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]یه گروه درست کن و همه میل هارا توش اد کن!بعد هربار اسم
اگه این روش رو برید کافیه چند نفر گزارش بدن بدون اجازهی خوپدشون ایمیلشون رفته تو لیست
اون وقت گوگل اجداد صاحب گروه رو میاره جلو چشماش