ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یک خطای اساسی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
من SAP13 رو در VB2010 نصب کردم همه چیز عادی غیر از وقتی که گزارش میسازم یا پیش نویس میبینم بجای اطلاعات داخل بانک اسم رنگها و اعداد نامفهوم نمایش داده میشه. خواهشا کمک کنید چند وقت که بدجوری گیر کردم .
این کلاس ها هم نصب شدن
کد php:
Imports System.ServiceProcess
Imports CrystalDecisions
.CrystalReports.Engine.ReportDocument
Imports CrystalDecisions
.CrystalReports.Engine.Table
Imports CrystalDecisions
.Windows.Forms.CrystalReportViewer
Imports CrystalDecisions
.Shared
Imports CrystalDecisions
.ReportSource
Imports CrystalDecisions
.ReportAppServer
Imports System
.Data 
با سلام
جدا هیچ کس نمیخواد پاسخی بده؟
یا این سوال به این حد پیش و پا افتاده است؟
دوست عزیزم اینجا یک انجمن است باید کمی صبر کنید تا مدیران واساتید به این قسمت سری بزنند و جواب شما را بدهند
شکیبا باشید
سلام
نه عزیز جان بیش از 100 نفر کامنت منو دیدن و کلی هم زمان از روش گذشته ما تو تالار AVR یه سوال میکردیم حداکثر 48 ساعته به هم جواب میدادیم اما اینجا این خبرا نیست
دوست خوبم

شما يك عنوان نا مشخص براي اين تاپيك انتخاب كرديد و متاسفانه سوالتون هم چندان واضح نيست، قضيه اينه كه اين مشكل شما

معمولا ناشي از يك اشتباه ساده در تنظيمات رخ مي ده، مثلا نوع فونت و پشتيباني اززبان فارسي در فايل كريستالي كه ايجاد

كرديد يا شايد نوع اطلاعاتي كه در بانك ذخيره كرديد و تنظيمات مربوط به زبان و يا واقعا داخل كريستال ريپورت كار خاصي انجام داديد

در هر صورت با اين توضيحات شما و چند خط كدي كه گذاشتيد ( كه هيچ ربطي هم به موضوع نداره ) كسي نمي تونه به شما

كمك كنه، در درجه اول خودتون بايد سوال رو قدم به قدم و واضح توضيح بديد ،‌نصف حل سوال فهم صورت مسئله است
با سلام
متشکرم و همین، بلاخره یکی پیداشد که جواب بده. تو قسمت AVR هم همین طور بود، یکی سوال میکرد یکی دسگه میگوفت واضحتر بگو نه اینکه اصلا جواب ندن.

ببینید خیلی ساده بگم

من یک دیتابیس تحت SQL طراحی کردم. تو یکی از Table ها چند رکورد هست که محتویات اونها اکثرا فارسی. با کد پیج ویندوز 7.

کریستال ریپورت رو نصب کردم. همچیز عادی پیش رفت. هیچ تنظیمی رو دست کاری نکردم. با ویزارد خود کریستال رفتم جلو. اما بجای محتویات داخل فیلدها اسم رنگها نوشته میشه و بجای کد اونها یکسری اعداد نامربوط.
دقیقا همین خطا رو یکنفر دیگه تو سایت MSDN مطرح کرده بود و یکی جواب داده بود که باید فلا کتابخانه ها رو Import کنی شخص متقاضی OK کرده بود که مشکلش رفع شده.
منهم اینارو کردم اما نشد.
من فکر کردم این مشکل متداولیه و من با اشاره به اون در سایت محبوب خودم میتونم جواب بگیرم.

اگه بازم توضیح لازم هست بفرمایید.
و خوشحال میشم یکه بهم جواب بده.