با عرض سلام و خسته نباشید
چطوری میتونم واسه برنامه اتوماسیونم امضای الکترونیکی بذارم
چطوری امضا هارو تعریف کنم ، چطوری فراخوانی کنم ، چطوری داخل کریستال ریپورت بیارمش و کار با قلم نوری چطوره ؟
ممنون میشم کمکم کنید مثل سؤال های قبل که کمکم کردید
(۰۲-شهریور-۱۳۹۲, ۱۸:۳۶:۱۱)doooste_2002 نوشته است: [ -> ]با عرض سلام و خسته نباشید
چطوری میتونم واسه برنامه اتوماسیونم امضای الکترونیکی بذارم
چطوری امضا هارو تعریف کنم ، چطوری فراخوانی کنم ، چطوری داخل کریستال ریپورت بیارمش و کار با قلم نوری چطوره ؟
ممنون میشم کمکم کنید مثل سؤال های قبل که کمکم کردید
منظورتون از امضا را میشه بگید دقیقا چی؟
اگر متن یا عکس باشه مثل بقیه اطلاعات فیلد واسش تعریف کن و ازش استفاده کن هرجا نیازه!
با سلام
منظورم از امضاء امضای هر مسئول است که یا از طریق اسکن امضاء و یا از طریق قلم نوری و افزودن آن در بانک انجام می شود ، حالا اگه نفر خواست نامه رو با قلم نوری امضاء کنه چطوری چک کنه که امضاء واقعی است و مطابقت بده اینهارو و بعد در نامه ثبت بشه
ممنون
(۱۶-شهریور-۱۳۹۲, ۱۶:۳۴:۰۱)doooste_2002 نوشته است: [ -> ]با سلام
منظورم از امضاء امضای هر مسئول است که یا از طریق اسکن امضاء و یا از طریق قلم نوری و افزودن آن در بانک انجام می شود ، حالا اگه نفر خواست نامه رو با قلم نوری امضاء کنه چطوری چک کنه که امضاء واقعی است و مطابقت بده اینهارو و بعد در نامه ثبت بشه
ممنون
خروجی که از قلم نوری میگری به صورت یک عکس هست دیگه؟؟درسته الان این عکس را با عکسی ک از قبل توی بانک ذخیره کردید مقایسه کنید (با کمک پردازش تصویر)
سلام