سلام
اقا من رفتم ویندوز یکی رو عوض کنم XP داشت روی یک از درایو هاش که کلیک می کردی می گفت "access denied"
حالا زدیم و سون نصب کردیم ولی دست به اون درایور نزدیم ولی حالا بازم می گه "access denied" این بنده خدا هم یادش نمی یاد این درایو کی قفل شده و اینا (احتمالا خودش قفل کرده خبر نداریم
) حالا می خوایم اینو باز کنیم از کجا بفهمیم این اصلا قفله یا مشکل از جایه دیگس اگه قفله با چه نرم افزاری قفل شده خلاصه چه گلی به سرمون بزنیم؟ (فکر نمی کنم مشکل از ویروس و اینا باشه چون بنده خدا از دنیا قطعه)
فرمت کن درایوش رو درست میشه انشالله
سلام
ریکاوری کن ببین فایلا رو بالا میاره
(۰۵-شهریور-۱۳۹۲, ۲۱:۵۷:۵۲)r0b0 نوشته است: [ -> ]سلام
ریکاوری کن ببین فایلا رو بالا میاره
وقتی قفل باشه که ریکاوری می کاوری حالیش نیست
پرمیشن هارا نمیتون حذف کنی؟؟
(۰۶-شهریور-۱۳۹۲, ۲۱:۲۴:۴۷)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]پرمیشن هارا نمیتون حذف کنی؟؟
آزمایش نکردم اتفاقا همین موضوع رو توی فروم های خارجی دیدم ولی فکر می کنم پاک نشه چون از یه سیستم عامل دیگه میاد و قاعدتا باید ویندوز نزاره اونا رو پاک کنیم ولی بازم امتحان می کنم.
-
در کل همه ی راه های پیشنهادی رو بگید جمعه می رم تست می کنم بد بختی اینکه که اینترنت ندارن مشکلی باشه دست از پا کوتاه تر باید برگردیم!!!
(۰۷-شهریور-۱۳۹۲, ۰۰:۲۱:۲۴)behzady نوشته است: [ -> ]در کل همه ی راه های پیشنهادی رو بگید جمعه می رم تست می کنم بد بختی اینکه که اینترنت ندارن مشکلی باشه دست از پا کوتاه تر باید برگردیم!!!
به حرف من گوش بده؛ میگم فرمت کن؛ بگو خب
(۰۷-شهریور-۱۳۹۲, ۰۰:۵۴:۲۶)babyy نوشته است: [ -> ] (۰۷-شهریور-۱۳۹۲, ۰۰:۲۱:۲۴)behzady نوشته است: [ -> ]در کل همه ی راه های پیشنهادی رو بگید جمعه می رم تست می کنم بد بختی اینکه که اینترنت ندارن مشکلی باشه دست از پا کوتاه تر باید برگردیم!!!
به حرف من گوش بده؛ میگم فرمت کن؛ بگو خب
عکس خونوادگی دارن درک کن. خب؟
-
من نمی دونم این درایور یه یک سالی هست قفله تازه بازم باشه عمرا برن عکس هاش رو نگاه کنن ولی کافیه درایو رو فرمت کنم بعد یادشون می یفته عکس یادگاری که با جنیفرلوپز گرفتن رو میخوان
(۰۷-شهریور-۱۳۹۲, ۰۰:۵۶:۴۲)behzady نوشته است: [ -> ]عکس خونوادگی دارن درک کن. خب؟
-
من نمی دونم این درایور یه یک سالی هست قفله تازه بازم باشه عمرا برن عکس هاش رو نگاه کنن ولی کافیه درایو رو فرمت کنم بعد یادشون می یفته عکس یادگاری که با جنیفرلوپز گرفتن رو میخوان
خب راهی نداره! حالا ببین کی گفتم!
اگه الان فرمت کنه میتونه تا یک ماه دیگه کلی عکس بریزه توش
ولی اگه اینکارو نکنه تازه بعد از اینکه یکماه هیچکاری نونسته بکنه باید درایورش رو فرمت کنه
اقا من رفتم پرمیژن هارو عوض کنم اصلا به مدیر دسترسی تغییر رو نمیده
یعنی من حتی نمی تونم هیچ کاری با این پرمیژن ها بکنم! حتی دیده هم نمی شن!