سلام
من به یه مشکل ساده ولی اعصاب خوردکن برخوردم
یه جدول درخواست دارم با یه ستون شماره درخواست که به عنوان جدول پدر عمل می کنه و یه جدول مصارف سال دارم ویه ستون شماره درخواست که به عنوان جدول فرزند است رابطه یک به چند است یعنی برای درخواست میشه چندتا مصارف سال داشت ولی هر مصارفی فقط یه شماره درخواست داره می خوام مقادیر این دو تا جدول رو سلکت کنم ولی خطا میده میگه ستون شماره درخواست یه ستون یونیک است کدی که نوشتم اینه
کد php:
select * from request, yearuses where request.num=yearuses.num
چی کارکنم در ضمن چون مجبورم با گرید EXکارکنم نمیتونم بین اینها relation نذارم وگرنه رابطه8 پدر فرزندی رو نشون نمی ده
واقعا ممنون میشم یکی کمک کنه .
(۰۵-شهریور-۱۳۹۲, ۱۶:۱۷:۲۷)bety نوشته است: [ -> ]سلام
من به یه مشکل ساده ولی اعصاب خوردکن برخوردم
یه جدول درخواست دارم با یه ستون شماره درخواست که به عنوان جدول پدر عمل می کنه و یه جدول مصارف سال دارم ویه ستون شماره درخواست که به عنوان جدول فرزند است رابطه یک به چند است یعنی برای درخواست میشه چندتا مصارف سال داشت ولی هر مصارفی فقط یه شماره درخواست داره می خوام مقادیر این دو تا جدول رو سلکت کنم ولی خطا میده میگه ستون شماره درخواست یه ستون یونیک است کدی که نوشتم اینه
کد php:
select * from request, yearuses where request.num=yearuses.num
چی کارکنم در ضمن چون مجبورم با گرید EXکارکنم نمیتونم بین اینها relation نذارم وگرنه رابطه8 پدر فرزندی رو نشون نمی ده
واقعا ممنون میشم یکی کمک کنه .
سلام
اگه ممکنه متن خطارا هم بزارید
یه نکته موقع سلکت کردن اسم فیلهارا هم بگید احتمالا مشکل از همین باشه!
مثلا
کد:
select request.id from request, yearuses where request.num=yearuses.num
کد php:
string command="select * from request ,yearuses where request.num=yearuses.num ";
SqlCommand cmd= new SqlCommand();
cmd.commandText=command;
cmd.connection=con;
rqsy r1=new rqsy();
SqlDataAdapter sda=new SqlDataAdapter();
sda.Fill(r1.request);خطا رو اینجا می گیره
sda.Fill(r1.yearuses);
sda.SelectCommand=cmd;
cmd.ExecuteNonQuery;
rqsy همون دیتاست است که شامل دو جدول درخواست و مصارف سال است از طرفی بین این دو جدول یه relation است یه طرف num در جدول درخواست یه طرف هم num در جدول مصارف
متن خطا هم اینه :نمی تواند قید های کلید خارجی null نبودن یا unique بودن رو ارضا کنه .
فقط هم وقتی خطا میده که توی جدول مصارف در رکوردهای مختلف چندبار شماره درخواست یکسان اومده باشه
واقعا ممنون میشم پاسخ بدید ببخشید سرتون رو درد اوردم
(۰۵-شهریور-۱۳۹۲, ۱۹:۰۷:۲۴)bety نوشته است: [ -> ]کد php:
string command="select * from request ,yearuses where request.num=yearuses.num ";
SqlCommand cmd= new SqlCommand();
cmd.commandText=command;
cmd.connection=con;
rqsy r1=new rqsy();
SqlDataAdapter sda=new SqlDataAdapter();
sda.Fill(r1.request);خطا رو اینجا می گیره
sda.Fill(r1.yearuses);
sda.SelectCommand=cmd;
cmd.ExecuteNonQuery;
rqsy همون دیتاست است که شامل دو جدول درخواست و مصارف سال است از طرفی بین این دو جدول یه relation است یه طرف num در جدول درخواست یه طرف هم num در جدول مصارف
متن خطا هم اینه :نمی تواند قید های کلید خارجی null نبودن یا unique بودن رو ارضا کنه .
فقط هم وقتی خطا میده که توی جدول مصارف در رکوردهای مختلف چندبار شماره درخواست یکسان اومده باشه
واقعا ممنون میشم پاسخ بدید ببخشید سرتون رو درد اوردم
لطفا متن انگلیسی خطا+بانکتون را بزارید تا کوئری را بررسی کنیم!
Failed to enable costraints .One or more rows contain values violating ,non-null,unique,or foreign-key constraints.
یه چیزی yearusesofrqs همان yearuses است و شماره درخواست هم برای اون yrqsnum است من بار اول برای راحت تر گفتن اسمها رو ساده کردم.
اول تو سلکت اسم فیلدهایی رو که میخواهید رو مشخص کنید و اینکه انتخاب کنید از کدوم جدول میخواهید واکشی کنید
دوم از join استفاده کنید
سوم یک مقدار توضیحات اضافه هم بدید مثلا شما برای چی میخواهید این کارو انجام بدید