ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ضبط صدا روی هارد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
کسی میدونه چطوری صدا را روی هارد میتونیم ذخیره کنیم ؟؟؟؟ConfusedConfused
توی الکترونیک میخوایین اینکارو کنید؟

باید با نحوه‌ی پارتیشن بندی و اینجرفا اشنا باشید!!
چون روی تراشتون؛ سیستم عامل ندارین خودتون باید با سخت‌افزار درگیر بشین

مگر اینکه ماجول‌های اماده وجودا داشته باشه
(۰۶-شهریور-۱۳۹۲, ۰۱:۱۰:۱۶)babyy نوشته است: [ -> ]توی الکترونیک میخوایین اینکارو کنید؟

باید با نحوه‌ی پارتیشن بندی و اینجرفا اشنا باشید!!
چون روی تراشتون؛ سیستم عامل ندارین خودتون باید با سخت‌افزار درگیر بشین

مگر اینکه ماجول‌های اماده وجودا داشته باشه

نرم افزاری نیست که صدا را روی هارد ذخیره کنه ؟
البته من میخوام صدا را به هر نحوی روی هارد ذخیره کنم فرقی نداره که چطوری باشه . ولی هنوز نمیدونم کلا باید چه کار کنم . CoolCool
سلام

دقیق توضیح نمیدین که هدفتون چیه !

نقل قول: نرم افزاری نیست که صدا را روی هارد ذخیره کنه ؟
البته من میخوام صدا را به هر نحوی روی هارد ذخیره کنم فرقی نداره که چطوری باشه . ولی هنوز نمیدونم کلا باید چه کار کنم .

خب نرم افزار SoundRecorder ویندوز.
(۰۶-شهریور-۱۳۹۲, ۰۹:۵۸:۵۳)Ambassador نوشته است: [ -> ]سلام

دقیق توضیح نمیدین که هدفتون چیه !

نقل قول: نرم افزاری نیست که صدا را روی هارد ذخیره کنه ؟
البته من میخوام صدا را به هر نحوی روی هارد ذخیره کنم فرقی نداره که چطوری باشه . ولی هنوز نمیدونم کلا باید چه کار کنم .

خب نرم افزار SoundRecorder ویندوز.
خوب اره اینا میدونستم . کلا توضیح بدم برای چی میخوام
صدا توسط یه ماژول فرستنده وایرلس ارسال میشه برای ماژول گیرنده و بعد همون موقع که صدا دریافت شد فقط روی هارد ضبظ بشه . کلا مدارم همینه اینا یکی از ارگان هایی که نمیتونم نام ببرم و سکرت هست بهم پیشنهاد داده تا براشون اماده کنم . البته نمیدونم چرا به من رجوع کردن احتمال میدم شناسنامم در حال باطل شدن هستSadSad یا شاید هم برعکس Laugh
سلام
شما وقتی داده رو روی گیرنده دریافت کردید باید با یکی از پروتکل های کامپیوتر روی سیستم ارسال کنید
تا اینجا مربوط میشه به الکترونیک که در این مورد کمک خواستید درخواست کنید خودم یا بچه های الکترونیک کمک کنیم

بعد دریافت روی سیستم، مابقی کارا (برنامه نویسیش) مربوط میشه به نرم افزار کامپیوتر که دوستان کامپیوتر بهتر میتونن کمکتون کنن
(۰۶-شهریور-۱۳۹۲, ۱۲:۰۲:۳۷)r0b0 نوشته است: [ -> ]سلام
شما وقتی داده رو روی گیرنده دریافت کردید باید با یکی از پروتکل های کامپیوتر روی سیستم ارسال کنید
تا اینجا مربوط میشه به الکترونیک که در این مورد کمک خواستید درخواست کنید خودم یا بچه های الکترونیک کمک کنیم

بعد دریافت روی سیستم، مابقی کارا (برنامه نویسیش) مربوط میشه به نرم افزار کامپیوتر که دوستان کامپیوتر بهتر میتونن کمکتون کنن

لطف دارید .بسیار ممنون . خوب پیشنهاد شما برای انتقال و دریافت صدا از چه ماژولی استفاده بشه بهتره البته فرض کنیم فعلا فاصله مطرح نباشه تا بعدش .
شما می خوای صدا را بعد از دیریافت به سیستم بفرستید یا مستقیم روی هارد ذخیره کنید؟