سلام!
ببين اول از 0 تا 9 رو با فرمت گيف درست كن درست اندازه هم باشند و به هر كدوم يه اسم از 0 تا 9 بده بعد مي توني توي يه صفحه ASP 9 تا رقم تصادفي توليد كني(10 تا با 0) (بين 0 تا 9) بعد به هر كدوم از اون اعداد يكي از عكسها رو نسبن بدي بعد يه متغير در سطح Session تعريف كن و عدد رو اونجا ذخيره كن همين كار تمومه بعد عدد وارد شده رو با عدد توي متغير مقايسه كن!!
روش اميرجان هم ميشه ولي هم سخته هم تعداد حالات كم!! ولي تو اين روش هزاران حالات به وجود مياد كه كاملا امنه!!! در ضمن يادت نره كه قبل از توليد عدد تصادفي اين خط كد رو اضافه كن تا كاملا تصادفي در بياد!
بله. اين روش براي توليد اعداد تصادفيه . ولي آقا كامران ، با خوندن نام عكسها ميشه به راحتي عدد توليد شده رو ، فهميد چيه. بايد نام عكس هارو يه چيز ديگه بزاري. :wink: . اين روش براي توليد عددهاي تصادفي هستش . در وقع به روش آقا كامران ميگن كد امنيتي و به مال من ميگن واژه امنيتي :wink:
امیر جان آقا کامرن ممنون از لطفتون
خوب آقا کامران من قبلا همچین فکرهایی کرده بودم ولی بعدا دیدم شاید از طریق نام عکسها مشکلاتی بوجود بیاد یعنی هکرها بتونن با استفاده از نام فایلها یه کارایی بکنن
ولی بقول امیرجان میشه نام تصاویر رو یه چیز دیگه ای گذاشت
در ضمن سوال دیگه اینکه آیا میشه این چند تاتصویر رو که به صورت تصادفی کنار هم چیدیم تبدیل به یه دونه عکس کنیم ؟ اگه بشه این کارو کرد خیلی عالیه!
ممنون از همتون :oops:
تازه اگه نام فايل هارو هم يه چيز ديگه بزاريم ، باز هم ميشه هكش كرد!(يه خورده فك كن!) مگه اين كه نام فايل ها مرتبا روي سرور عوض بشن! :wink: بهترين راهش همونه كه همه اون عكسها يكي بشن. فك كنم بشه .
قابل توجه امیرجان و آقا کامران
بالاخره موفق شدم این کد امنیتی رو یه جورایی استاد کنم
فقط یه خورده کار داره اگه اونا رو هم تموم کنم یه جایی میذارم تا ببینید :)
فقط اگه میشد این تصویرها رو یه جوری به هم چسبوند خیلی عالی میشد دیگه حرف نداشت
من که در به در دنبالشم
به اين ميگن كد امنيتي !!! :wink: تهشه!!!
امير جان تست كن اگه كار ميكرد بزن تو سايت ديگران هم حال كنن.
اي به چشم !! من كه تنم ميخواره برا پست زدن!!
رو چشم
توجه !!! توجه!!!
بالاخره بعد از اينهمه زور زدن تونستن اين كد امنيتي رو بسازم:
http://www.softdeveloper.co.sr
اگه تونستيد لينكشو انتخاب كنيد
اگه وقت كنم اين سايتم رو هم راه اندازي ميكنم :wink:
Mohamad_VB نوشته است:توجه !!! توجه!!!
بالاخره بعد از اينهمه زور زدن تونستن اين كد امنيتي رو بسازم:
http://www.softdeveloper.co.sr
اگه تونستيد لينكشو انتخاب كنيد
اگه وقت كنم اين سايتم رو هم راه اندازي ميكنم :wink:
اون چشا مثل چش جاسوسها هر كجا بري دنبالت ميان ولي جالب بود (كد جاواشو بزار تو سايت)(چه پر توقع :cry: ) :roll: :roll: