ايران ويج

نسخه‌ی کامل: Security Code 4 ASP
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام دوستان
بالاخره بعد از دو سه شب بيخوابي و ... يه قسمت واژه امنيتي تونستم درست كنم !!Amaze
دوستان اگه ميشه تو اين صفحه برن و با يوزر و پسورد test لاگين كننن. اگه تونستيد لاگين كنيد به ما يه خبر بديد ، ممنون (بيشتر ميخوام بدونم اين قسمت واژه امنيتي خوب كار ميكنه، باگ نداره و ... ) به خدا جونم در اومد اونهمه عكس درست كردم!
امير جان كدوم صفحه؟؟؟؟
:?: :?: :?:
يخورده هم اينگليسي :
What Page??
آخ آخ !! يادم رفت!!! آخه آخره شب بود ، خوابم ميومد !! :wink:
اينم آدرس :
http://i.1asphost.com/TechMIX/signin.asp
چه عيبي؟
اميرجان بابا به من ميگفتي رديف ميكردم برات!!!Amaze Amaze Amaze
چاكريم آقا !! :) شما سروري!! حالا چه طور بود ؟ عيبي نداشت؟! :wink:
بچه ها من يه درخواستي دارم :)
اميرجان آقا كامران
اگه براتون ممكنه سورس اين كد امنيتي رو برام بذارين واقعا خيلي احتياج دارم
حتي حاضرم هزينش هم هر چي باشه بدم :P

اگه لطف كنين ممنون ميشم
هزينه كودومه قربونه شكلت؟!
من يه ماه هم نيست كه با ASP آشنا شدم. منم اولش فك ميكردم يه كار خيلي سختيه ،‌ولي بعد كه روش كار كردم ،‌ديدم نه!! اونقدر ها هم سخت نيست. شما يه خورده خودت سعي كن ، اگه نتونستي ، نهايتا بگو برات بفرستم كدش رو . :arrow:
راست ميگي امير جان؟؟؟
فقط يه سوال اميرجان اين تصوير رو كاراكتر به كاراكتر درست ميكني يا مثلا يه تعداد كلمه داري كه از اونها استفاده ميكني؟
اگه درباره برنامه نويسيشم يه خورده توضيح بدي شايد بتونم يه كارايي بكنم چون منم مثل شما زياد ASP كار نكردم شايد به همين خاطر اين كد امنيتي بنظرم مثل يه غول مياد
8O :roll: :roll:
آره عزيز!
براي اين كد امنيتي ، در واقع نشستم تعداد زيادي كاراكتر رو تو PhotoShop درست كردم. حالا چرا PhotoShop ؟ چون با PhotoShop به كاراكتر ها Effect بدم . مزيت اين كار اينه كه هكرها نميتونن از تريق باينري نوشته ي داخل عكس رو بخونن (همون OCR ) . حالا اگه اين كار رو نمي كردم ، به راحتي قابل خوندن بودن! . ولي يه نفر بهم گفت اين روشه خوبي نيست. حالا چراش رو نمي دونم!!(هنوز بهم نگفته) . يه روش ديگه هم هست كه در واقع شما نوشته رو به عكس تبديل ميكني . كه اتفاقا آقا اشكان بود فك ميكنم ، چند وقت پيش يه همچين پستي زده بود . (البته اون با PHP بود) آدرسش هم اينه : http://www.iranvig.com/modules.php?name=...le&sid=847
در هر صورت اگه خواستي از اين روشي كه من استفاده كردم ، استفاده كني، كافي يه پيام اينجا بذاري :wink:
صفحه‌ها: 1 2 3