ايران ويج

نسخه‌ی کامل: lcd 16*2
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
(۰۷-فروردین-۱۳۹۳, ۱۲:۲۳:۱۶)h.unique نوشته است: [ -> ]سلام.
من مکیرو های AVR نوع A دارم و تاحالا هیچ نیازی به کریستال و اینا نداشته و بدون مشکل کار کرده.
من یه بار همچین مشکلی که داشتم ، برنامه سالم بود چون تو پروئوس جواب میداد ، میکرو هم درست پروگرام شده بود ، فیوز بیت ها همه درست بودن ، اما مدارو که میبستم کار نمیکرد ، بعده تقریباً یه 7-8 ساعت الافی ( این داستان اون زمانیه که آماتور بودم ) فهمیدم که 2تا از سیم های برد بوردم وقتی که تو سوراخش بود به هم اتصال داشتن Biggrin
بعد ک اتصالشونو بر طرف کردم درست شد Biggrin

BiggrinBiggrin ولی من که خیلی حرفه ای هستم پس چرا بازم مشکل از سیم های برد بوردم بود Biggrin

آره منم آخر سر با همون سری آ بدون کریستال جواب گرفتم قبلاً هم همینطور بود.

پس هادی جان شکلات بی شکلات Biggrin

اما یه مشکل چرا مستقیماً که نگاه میکنیم دوتا خط ال سی سیاهن و وقتی با زاویه نگاه میکنیم مشخص میشه چی نوشته؟ باید چکار میکردیم تا درست بشه؟
خوب خوبه که درست شد ، مشکلش اینه که زاویه دیدش محدوده دیگه ، ولی فک کنم اگه بک گراندش خاموش باشه اینطوری نشه و زاویه دیدش بیشتر شه
نمیدونم والا نباید اینطوری باشه!!

قبلاً شنیده بودم که باید بابت این مشمل یه مقاومت یه جاییش بزاریم ولی یادم نیست کجا :)

اصلاً نمیفهمم سه سال پیش یه پروژه خفن انجام دادم که ال سی دی هم داخلش بود و هیچکدوم از این مشکلات رو نداشت !!
(۰۷-فروردین-۱۳۹۳, ۱۶:۳۱:۵۹)Ambassador نوشته است: [ -> ]اما یه مشکل چرا مستقیماً که نگاه میکنیم دوتا خط ال سی سیاهن و وقتی با زاویه نگاه میکنیم مشخص میشه چی نوشته؟ باید چکار میکردیم تا درست بشه؟

پایه 3 رو با یه ولوم زمین کن
بعد میتونی نور کنتراست و کم و زیاد کنی تا دقت نمایش بیشتر بشه
نقل قول: اصلاً نمیفهمم سه سال پیش یه پروژه خفن انجام دادم که ال سی دی هم داخلش بود و هیچکدوم از این مشکلات رو نداشت !!
بعععله سه سال پیش دلار 1200 بود الآن شده 3000 !
صفحه‌ها: 1 2