سلام
من یه مغازه دارم که که میخوام براش یه نرم افزار بسازم که قطعات را وارد کنم و قیمت هر کدوم را جلوش بنویسم و هر وقت خواستم فاکتور بگیرم فقط اسم قطعات را وارد کردم خودش قیمتش را جلوش بزنه تو فاکتور و بعد خودش جمع ببنده و از این جور کار ها و هر وقت هم خواستم ازش بکاپ بگیره و هم پرینت ایا همچین نرم افزاری هست که بتونم دانلود کنم و خودم توش تغییرات ایجاد کنم
حقیقتش اسم این نرم افزار را خودم بلد نیستم فکر میکنید جزو نرم افزار های حسابداری باشه چیزی هست که تو نت باشه و بشه دانلود کرد .
(۰۹-شهریور-۱۳۹۲, ۱۶:۲۹:۱۸)cinapa نوشته است: [ -> ]سلام
من یه مغازه دارم که که میخوام براش یه نرم افزار بسازم که قطعات را وارد کنم و قیمت هر کدوم را جلوش بنویسم و هر وقت خواستم فاکتور بگیرم فقط اسم قطعات را وارد کردم خودش قیمتش را جلوش بزنه تو فاکتور و بعد خودش جمع ببنده و از این جور کار ها و هر وقت هم خواستم ازش بکاپ بگیره و هم پرینت ایا همچین نرم افزاری هست که بتونم دانلود کنم و خودم توش تغییرات ایجاد کنم
حقیقتش اسم این نرم افزار را خودم بلد نیستم فکر میکنید جزو نرم افزار های حسابداری باشه چیزی هست که تو نت باشه و بشه دانلود کرد .
فکر نکنم چنین برنامه ای رایگان وجود داشته باشه!
یا اگه باشه پشتیبانی نداره
شما باید خودتون دست ب کار بشید و چنین برنامه را درست کنید!
(۰۹-شهریور-۱۳۹۲, ۱۶:۲۹:۱۸)cinapa نوشته است: [ -> ]سلام
فک نکنم اینجور چیزی برای دانلود بذارن
اگر مغازتون بزرگه خوب یکی بخرین قفل سخت افزاری هم دارن و خیالتون راحته
اگر هم که کوچه فعلا بیخیالش بشین پارسال نرم افزار هلو 110 تومن بود الان دیگه نمی دونم
من با پیشنهاد دوستان موافقم؛ یدونه بخرین؛
ولی اگه بازم میگین نه؛ باز من پیشنهاد میکنم که چنین چیزی ننویسید! چون نیاز به دقت داره اینچیزا؛ کلا اختراع چندین بارهی چرخ میشه
بازم اگه میگید نه
برید روی نرمافزار حسابداری امیر (توسعه داده شده توسط ریاست سایت - توی همین سایت هم یه بخش داریم به همین نام) که تحت پایتون نوشته نوشته شده و سورس کدها رو میتونید دانلود کنید و تعییرات بدین؛ کار کنید؛ هم کار خودتون راه میافته و هم یه کمکی به پیرفت این نرمافزار کرده باشید
(۰۹-شهریور-۱۳۹۲, ۲۱:۵۴:۵۴)cinapa نوشته است: [ -> ] (۰۹-شهریور-۱۳۹۲, ۱۶:۵۵:۴۰)Ghoghnus نوشته است: [ -> ] (۰۹-شهریور-۱۳۹۲, ۱۶:۲۹:۱۸)cinapa نوشته است: [ -> ]سلام
فکر نکنم چنین برنامه ای رایگان وجود داشته باشه!
یا اگه باشه پشتیبانی نداره
شما باید خودتون دست ب کار بشید و چنین برنامه را درست کنید!
خوب پس باید با c++ بنویسمش یا برنامه های دیگه هم هست که میتونه این کار را بکنه ؟؟؟
نه با سی شارپ خیلی سریع و بهتر میشه اینو بسازید!
ولی به نظر من به حرف baby هم گوش کنید بد نیست!
تشکر از راهنمایی همه مهندسین ودوستان
البته یه چیزهایی تو همین مایه با استفاده از ویژوال بیسیک که خیلی راحت هست پیدا کردم ولی خوب نظر جناب baby هم عالی هست هر دوتا را بکار میبرم ببینم کدومش بهتر درمیاد ....
اینم لینک این برنامه ها اگه کسی هم خواست استفاده کنه
----------------------------------------------------------------
پروژه ها با ویژوال بیسیک
سلام دوستان.
من جدیدا یک دوربین کانن گرفتم برای عکاسی از کانکس که فرمت عکس هاس "راو" یا همون raw هستش و بعد از عکاسی نمی تونم با فتوشاپ بازشون کنم که ادیت کنم.
چه نرم افزاری برای اینکار لازمه
در ضمن حجم عکس هم بیشتر از 15 مگابایت میشه با این فرمت