سلام
چطور این همه موبایل که دارن تقریبا با یه فرکانس کاری کار میکنن تداخل ندارن؟؟؟ زمان ارسال رو موقع ارسال جدا میکنن؟
میخواستم بدونم یه دستگاه rfid که با فرکانس کاریش 860 تا 960mhz هست ممکنه با سیگنال های موبایل تداخل داشته باشه و تو send و recive دیتا خطا دار بشه؟؟
(۱۰-شهریور-۱۳۹۲, ۱۹:۴۳:۴۲)0121takpa نوشته است: [ -> ]چطور این همه موبایل که دارن تقریبا با یه فرکانس کاری کار میکنن تداخل ندارن؟؟؟ زمان ارسال رو موقع ارسال جدا میکنن؟
میخواستم بدونم یه دستگاه rfid که با فرکانس کاریش 860 تا 960mhz هست ممکنه با سیگنال های موبایل تداخل داشته باشه و تو send و recive دیتا خطا دار بشه؟؟
هر BTS یک فرکانس مخصوص داره که باعش میشه از تداخل جلوگیر بشه؛
شما نمیتونید از هر فرکانسی که بخوایید استفاده کنید؛ اما تا اونجا که میدونم بله؛ میتونه تداخل داشته باشه
مثلا شماره من فقط یه عدد کمتر از برادرمه و مسلما هر دو از یه آنتن BTS سیگنال میگیریم پس چرا تداخل نداریم؟
فکر کنم از هر فرکانسی ؛ در برد بلند حق نداریم استفاده کنیم راستش RFID بردی بین 2cm تا 50m داره و فکر نکنم خلاف باشه
نظر خودم اینکه اگه تداخل داشت پس چرا در کارای امنیتی که ضریب خطا باید در اون خیلی کم باشه ازش استفاده می کنن؟
حتما یه چیز این وسط وجود داره که ما در نظر نمی گیریم وگرنه اکثر جاهایی که دستگاه RFID هست سیگنال BTS هم هست و RFID نباید به خاطر تداخل فرکانسی خوب کار کنه
لطفا در این زمینه نظر بدین
(۱۱-شهریور-۱۳۹۲, ۰۰:۲۴:۲۱)0121takpa نوشته است: [ -> ]مثلا شماره من فقط یه عدد کمتر از برادرمه و مسلما هر دو از یه آنتن BTS سیگنال میگیریم پس چرا تداخل نداریم؟
فکر کنم از هر فرکانسی ؛ در برد بلند حق نداریم استفاده کنیم راستش RFID بردی بین 2cm تا 50m داره و فکر نکنم خلاف باشه
نظر خودم اینکه اگه تداخل داشت پس چرا در کارای امنیتی که ضریب خطا باید در اون خیلی کم باشه ازش استفاده می کنن؟
حتما یه چیز این وسط وجود داره که ما در نظر نمی گیریم وگرنه اکثر جاهایی که دستگاه RFID هست سیگنال BTS هم هست و RFID نباید به خاطر تداخل فرکانسی خوب کار کنه
لطفا در این زمینه نظر بدین
جملهام رو اصلاح میکنم؛ هر BTS یک محدوده فرکانس داره؛ به هر گوشی یه فرکانس در همون رنج میده!
نظر خاصی ندارم؛ بچههای الکترونیکی میتونند بیشتر کمک کنند؛
فرکانس اراف با فرکانس بی تی اس فرق میکنه
شما منظورتون از فرکانس اراف ای دی کدوم فرکانس هست ؟
ضمنا بی تی اس هم شمارا با یه ای دی که مانند شماره موبایلت هست میشناسه و دادهات با همون الگوریتم کد میشه و ارسال و دریافت میشه و فقط همون موبایل که سیم کارت داره می گیره و میفرسته
مهندس فرکانس رو که تو پست اول نوشتم 860mhz الی 960mhz
برای دستگاه RFID تو SEND و RECIVE دیتا مشکلی پیش نمیاد؟؟
نه نمیاد شما از ماژول اراف استفاده میکنید یا دستگاه اماده
؟
بعد مگه کجا استفاده میشه اگر دقیقا زیر بی تی اس باشه شاید تداخل فرکانس داشته باشه اونم 10 درصد
اونم نه به اون شکل که نشه بخونیش
ولی اگر فکر اینو می کنید که بشه با موبایل و این برنامه های موبایل با ار اف ارتباط بر قرار کنی اون یه بحث دیگه هست و مشکل
به هر حال در خدمتیم
(۱۲-شهریور-۱۳۹۲, ۱۹:۵۰:۳۷)kimiafars نوشته است: [ -> ]بعد مگه کجا استفاده میشه اگر دقیقا زیر بی تی اس باشه شاید تداخل فرکانس داشته باشه اونم 10 درصد
دوتا موجی در یک فرکانس باشند؛ حالا چه از یک مدولاسیون اتسفاده کندد و یا نکنند؛ بلاخره روی هم نویز میندازنند دیگه! مگه اینطور نیست؟!
نقل قول: دوتا موجی در یک فرکانس باشند؛ حالا چه از یک مدولاسیون اتسفاده کندد و یا نکنند؛ بلاخره روی هم نویز میندازنند دیگه! مگه اینطور نیست؟!
لطفا یه کم بیشتر تحقیق بفرمایید
(۱۲-شهریور-۱۳۹۲, ۲۲:۱۴:۳۷)kimiafars نوشته است: [ -> ]لطفا یه کم بیشتر تحقیق بفرمایید
این الان یعنی؛ نه؟
چرا تداخل ممکنه من تست کردم برام اتفاق افتاده.
اگه فرکانس ها یکی باشه مخصوصا واسه مآژول های Rf که میرن تویه باند موبایل امکان تداخل وجود داره.
البته اینکه دقیقا فرکانساتوون مث هم در بیاد.... .
تداخل برای مدارام با کاهش برد و یا نویز همراه بود.