ايران ويج

نسخه‌ی کامل: lolohackoجواب بدن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام خدمت دوست عزيزمlolohacko
lolohackoجان اگه ميشه در مورد بدست اوردن پسورد كانكشن كه با دلفي نوشتي يه توضيح بده ببينم ميتونم به وي سي++ تبديلش كنم :wink:
ممنون
سلام دوست عزيز اقا امير.من كاره عجيبي نكردم اگر دلفي روي كامپيوترت نصب بود ميديدي كه ارزش توضيح نداره ولي چشم ميگم اگر هم خواستي كمكت ميكنم در ضمن توي سي يه هدر هست به نام <Ras.h> که میتونه کارت رو راحت تر کنه.

خوب کاری که من کردم اینه :
1-همه کانکشنها یه کلاس دارن که با 32770# شناخته میشه.تنها مشکلی که پیش میاد اینه که بعضی پنجره های دیگه هم مثل RUN همین کلاس رو دارن.و من برای رفع این مشکل هم کلاس رو تست میکنم هم اینکه توی اون پنجره با اون کلاس یه Lable باشه که &Save this user name and password for the following users: کپشنش باشه اینجوری احتمال خطا به یکی دو درصد میرسه.

2-هندل Textbox که ماله یوزر نیم هست رو بدست اوردم و با مسیج WM_GETTEXT چیزهای داخل اون رو خوندم و هندل Combobox رو هم به دست اوردم و با همون مسیج چیزهای داخلش رو خوندم و روی صفحه چاپ کردم.

3-هندل TextBox ماله پسورد رو بدست اوردم و با مسیج EM_SETPASSWORDCHAR و کارکتر 0 که باعث میشه پسورد به صورت معمولی نمایش داده بشه Set کردم و با مسیج WM_GETTEXT پسورد روخوندم و دوباره با مسیج EM_SETPASSWORDCHAR و کارکتر 7 که پسورد رو به حالت اول در میاره پسورد رو به حالت اول در اوردم.

4-چون از کنسول استفاده کردم و نمیشد از تایمر استفاده کنم من از یه حلقه تکرار بینهایت نوشتم و برای اینترول هم از تابع Sleep استفاده کردم که به ازای هر 1000 میلی ثانیه که توی ورودی این تابع بدیم یک ثانیه وقفه ایجاد میشه دقیقا مثل همون تایمر خودمون البته این کار رو نباید توی برنامه هایی که فرم دارن استفاده کنیم چون رم کم میاره و قفل میکنه.

اگر هم پسورد سیو رو میخوای بدست بیاری باید از توابع Lsass استفاده کنی ولی یکم سخته ولی من خودم از خودم خشونت در وکردم و بلاخره تونستم(البته تو این برنامه این کار رو نکردم که خوانایی کد بالا بره)

ولی خداییش اول که وارد سایت شدم گفتم مگه من چه کار کردم که برام جلسه گرفتن حسابی جا خوردمAmaze .
سلام
خيلي ممنون
خوب اگه سي هم بلدي ازسي برام بيشترتوضيح بدي ممنون ميشم
يادم يه بار كامران جان يه همچين برنامه اي رو تو تك كليك گزاشته بود ولي الان سايت تعطيله و نميشه دان لود كرد..يه نكته هم هست كه من قبلا با وي سي 2003 كار ميكردم ولي الان با 2005 كار ميكنم و يه ذره دستوراتش عوض شده به همنين خاطر اگه بيشتر توضيح بدي ممنون ميشم...البته با بورلند سي++ م بگي ياد ميگيرم
ممنون
اقاي دكترlolohacko
كجايي پس :roll:
amircivil نوشته است:اقاي دكترlolohacko
كجايي پس :roll:

دكتر؟Amaze من ديپلم الكترونيك هستم :wink: Amaze

خوب عزيزم اين كار با سي هم راحته فعلا سرم شلوغه چون داريم شركت ميزنيم و كم پاي كامپيوتر ميرم ولي بعدا اينو با وي سي هم مينويسم ميزارم.(خيلي عجيبه من فكر ميكردم اينجا سي كار نداريم :wink: )

خوب اگر هم خيلي عجله داري اين توابع رو ياد بگيري ميتونم بهت بگم هر كدومشون رو چه كار كني و يا اگه برگشتي نداد چه كارش كني.

Findwindow , FindwindowEx , Getwindow , Postmessage , sendmessage
اینها هم ارگمانهایی که باید یاد بگیری:
Em_getpasswordchar , Em_Setpasswordchar , Wm_GETTEXT

همین اینها رو که یاد گرفتی هر جاییش مشکل داشتی بهت میگم شاید هم اگر وقت کردم اثلا اینو با سی گزاشتم روی سایت.