با سلام و خسته نباشید خدمت همگی دوستان عزیز
من یه مشکلی داشتم و اون اینکه می خوام به جای ارتباط با فایل بانک اطلاعاتی اکسس که با پسوند mdb است به فایل اس کیول با پسوند mdf متصل بشم .
من برای اتصال به فایل بانک اطلاعاتی اکسس که با پسوند mdb است از کد زیر استفاده می کنم :
کد php:
A = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" c:\data\bank.mdb"
Adodc1.ConnectionString = A
Adodc1.RecordSource = "test"
Adodc1.Refresh
حالا می خوام از فایل بانک اطلاعاتی اسکیوال با پسوند mdf به جای فایل بانک اطلاعاتی اکسس با پسوند mdb استفاده کنم .
در اصل من می خوام بر روی سیستم مقصد نیاز به نصب برنامه SQL Server نباشد و برنامه قادر به ارتباط با فایل اسکیول با پسوند mdf باشد بدون اینکه نیاز به نصب برنامه اس کیول سرور باشد . دقیقا مثل فایل اکسس با پسوند mdb که برای ارتباط با آن نیاز به نصب برنامه اکسس نیست .
لطفا راهنمایی فرمایید . باتشکر و سپاس فراوان
(۱۱-شهریور-۱۳۹۲, ۲۱:۴۲:۰۷)sepahbod نوشته است: [ -> ]با سلام و خسته نباشید خدمت همگی دوستان عزیز
من یه مشکلی داشتم و اون اینکه می خوام به جای ارتباط با فایل بانک اطلاعاتی اکسس که با پسوند mdb است به فایل اس کیول با پسوند mdf متصل بشم .
من برای اتصال به فایل بانک اطلاعاتی اکسس که با پسوند mdb است از کد زیر استفاده می کنم :
A = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" c:\data\bank.mdb"
Adodc1.ConnectionString = A
Adodc1.RecordSource = "test"
Adodc1.Refresh
حالا می خوام از فایل بانک اطلاعاتی اسکیوال با پسوند mdf به جای فایل بانک اطلاعاتی اکسس با پسوند mdb استفاده کنم .
در اصل من می خوام بر روی سیستم مقصد نیاز به نصب برنامه SQL Server نباشد و برنامه قادر به ارتباط با فایل اسکیول با پسوند mdf باشد بدون اینکه نیاز به نصب برنامه اس کیول سرور باشد . دقیقا مثل فایل اکسس با پسوند mdb که برای ارتباط با آن نیاز به نصب برنامه اکسس نیست .
لطفا راهنمایی فرمایید . باتشکر و سپاس فراوان
سلام
فکر کنم این کانکشن استرینگ کمکتون کنه
کد:
Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirectory|\Database.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True
سلام دوست عزیز
کار نمی کنه . این کد را چگونه و به کدام بخش کنترول Adodc اتصال بدهم ؟
من این طور نوشتم ولی خطا نمیده ولی چیزی هم نشان نمیده ؟
درست نوشتم اصلا ؟ درستش چی هست ؟
کد php:
Adodc1.ConnectionString = "Provider=SQLOLEDB.1;Integrated Security=SSPI;User ID=sa;password=;Persist Security Info=False;Initial File Name=D:\data\book.mdf;Data Source=.\sqlexpress"
Adodc1.CommandType = adCmdText
Adodc1.RecordSource = "select * for name
"
حالا وقتی که در پایان این کد ها می نویسم Adodc1.Refresh این بار برنامه هنگ می کنه و در پایان میاد بیرون .
لطفا راهنمایی فرمایید . با تشکر
(۱۲-شهریور-۱۳۹۲, ۰۸:۱۰:۵۲)sepahbod نوشته است: [ -> ]سلام دوست عزیز
کار نمی کنه . این کد را چگونه و به کدام بخش کنترول Adodc اتصال بدهم ؟
SQLEXPRESS روی سیستم نصب هستش؟
اس کیو ال مثل اکسس نیست باید حتما موتور اس کیو ال روی سیستم نصب باشه تا بتونید وصل بشید
این sql server هست من گفتمSQLEXPRESS !
اگر بخواهید با sql sever ول بشید ادر فیزیکی نمیشه داد باید از کانکشن زیر استفاده کنید
کد:
Provider=SQLNCLI.1;Data Source=.;Integrated Security=SSPI;Initial Catalog=myBank
دوست عزیزم من فقط این برنامه را نصب می کنم و فقط برنامه را start می کنم
و دیگه هیچ گونه کاری انجام نمیدم . مثلا بانک اطلاعاتی در آن اتچ و متصل نمی کنم .
ولی با این کدی هم که دادید امتحان کردم و خطای زیر را داد .
مشکل از کجاست ؟
کلاً مشکل شما با کانکشن استرینگ حل نمی شه! چون شما میخواین بدون نصب SQL Server، به دیتابیس متصل بشین و همچین چیزی غیر ممکنه!
به طور کلی اگه بخوایم یه مقایسه ای بین اکسس و اس کیو ال انجام بدیم، مهمترین تفاوت بین این دو تا اینه که اکسس برای استفاده در برنامه شما، احتیاج به چند تا DLL داره که اون ها هم به صورت پیش فرض روی ویندوز نصب هستن! ولی اس کیو ال یه دیتابیس Server-Based هستش، یعنی تحت یه پروسس اجرا می شه! یه Service ویندوز باید اجرا بشه، Instance اون سرور رو Run کنه، و بعد شما با کانکشن استرینگتون بهش وصل بشین!!
با توجه به اینکه شما دوست ندارین اس کیو ال روی کامپیوتر Client نصب بشه، باید وقتی برای برنامتون فایل Setup ایجاد می کنین، از گزینه Prerequisites، اس کیو ال رو انتخاب کنید، که با این کار، Management Studio و فایل های حجیم SQL Server نصب نمی شن ولی Service روی کامپیوتر Client اجرا می شه و عملا شما میتونین به دیتابیس متصل بشین
(۱۲-شهریور-۱۳۹۲, ۱۲:۳۳:۴۳)far_222000 نوشته است: [ -> ]کلاً مشکل شما با کانکشن استرینگ حل نمی شه! چون شما میخواین بدون نصب SQL Server، به دیتابیس متصل بشین و همچین چیزی غیر ممکنه!
به طور کلی اگه بخوایم یه مقایسه ای بین اکسس و اس کیو ال انجام بدیم، مهمترین تفاوت بین این دو تا اینه که اکسس برای استفاده در برنامه شما، احتیاج به چند تا DLL داره که اون ها هم به صورت پیش فرض روی ویندوز نصب هستن! ولی اس کیو ال یه دیتابیس Server-Based هستش، یعنی تحت یه پروسس اجرا می شه! یه Service ویندوز باید اجرا بشه، Instance اون سرور رو Run کنه، و بعد شما با کانکشن استرینگتون بهش وصل بشین!!
با توجه به اینکه شما دوست ندارین اس کیو ال روی کامپیوتر Client نصب بشه، باید وقتی برای برنامتون فایل Setup ایجاد می کنین، از گزینه Prerequisites، اس کیو ال رو انتخاب کنید، که با این کار، Management Studio و فایل های حجیم SQL Server نصب نمی شن ولی Service روی کامپیوتر Client اجرا می شه و عملا شما میتونین به دیتابیس متصل بشین
کاملا حرفتون درسته!
این دوستمون میتونن فقط اسکیوال اکسپرس را نصب کنند و اجرا بگیرند!نیاز به نصب کل sqlserver نباشه
همین طوره!
حالا اگه رو سیستم خودشون SQL Server 2000 هم نصب کردن، مشکلی وجود نداره! با همین کار رو ادامه بدن!
باید کانکشن استرینگتون رو به عبارت زیر تغییر بدین:
کد:
Server=127.0.0.1;Database=myDataBase;Trusted_Connection=True;
به جای myDataBase از نام دیتابیس خودتون استفاده کنین