سلام..
دوستان دیتا شیتی از این تابلو یا به کل از این نوع ماژول های تابلو روان دارن؟؟
قیمت این ماژول 30 هزار تومنه 16X32
من شماره ای سی ها رو کنارش نوشتم.. دیتا شیتش خیلی کمک میکنه برای راه اندازیش..
ممنون
سلام..
در مورد ماژول قیمتش 35 هزار تومنه اگر کسی خواست پیام بده...کاش فروشگاه سایت راه میافتاد تا این ماژول رو میفروختیم از طریق سایت..
در مورد برد های راه انداز که نمونه های چینیش انگار برای انیمیشن باید خودت طراحی کنی ولی چند نمونه ایرانی داره که قیمتش 95 هزار تومنه...
الان همه ی تابلو های روان دارن از این برد ها استفاده میکنن..
موفق باشین..
سلام
من قبلاً بردهایی که روتابلو روان کار میکردم بدون هیچ مشکلی کار میکنن. اما تودوهفته گذشته دو تا تابلویی که کار کردم مشکل پیدا کردن.سر سه روز نشده هنگ کردن.
یکیش که 6 سطر و 5 تا ستون ماژول داخلش استفاده شده یه مشکل عجیب داره. تا وقتی زیر تست بود خوبه اما وقتی رفت بالا بعد از دو روز مشکل پیدا کرده.
وقتی که کابل فلت فقط دو تا سطرش به برد وصله خوب کار میکنه اما به محض اتصال کابل فلت سطر سوم کلا قاطی میکنه و خزعبلات نمایش میده.
ممنون میشم دوستانی که کار کردن راهنمایی بفرمایند.
مین ی که استفاده کردی چیه؟؟
سلام
با جدا کردن تغذیه برد از ماژول ها درست شد.
u40
سلام
مین بردی هست که اوقات شرعی رو نمایش بده؟ اوقات شرعی تمام طول سال رو.
در صورت تعداد میشه به برنامش اضافه کرد...
ولی تو مین های که الان تو بازار هست نه..یا بهتره بگم من ندیدم.. چون کاریش نداشتم.
سلام دوستان وقت همگی بخیر.
برا پروژه دانشجویی شدیدا نیازمند راه اندازی ماژول تابلو روان با avr هستم.دوستان عزیز اگه کد آماده دارن پولی هم باشه میخرم.
(۰۸-مرداد-۱۳۹۳, ۱۰:۲۸:۱۲)EBKA نوشته است: [ -> ]در صورت تعداد میشه به برنامش اضافه کرد...
ولی تو مین های که الان تو بازار هست نه..یا بهتره بگم من ندیدم.. چون کاریش نداشتم.
سلام
هنوزم موجود نیست ؟
موجود هست..
اوقات شرعی و ذکر های روز مناسبت ها و دما و تاریخ به میلادی و شمسی و قمری و الی اخر
مین طیف دار
قیمت 80 هزار 4 کاناله