ايران ويج

نسخه‌ی کامل: برد اموزشی ارم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام به همه
اقا ما دیدیم که حیف پیر بشیم و سوزنمون فقط یه جا گیر کنه و فقط با avr کار کنیم گفتیم با ارم هم راه بیام حالا شما چه پیشنهادی دارید برای خرید برد اموزشی برای 7 بگیرم برای 9 و یا ....
چون اینها رو دوستان زحمت کشیدن درست کردن نمیصرفه که بخوام خودم بسازم و بخرم بهتره
بستگی به هدف شما از یادگیریه این میکروها دارهه.

ARM7 و cortex m3 و ... هم برای کارای تک منظورهه وارد بازار شدن ، اما واقعا توان پردازشی و امکانات خوبی دارن ، که زمانی باید ازشون استفاده کنید که در پروژه های فعلی احساس کمبود می کنید.
مدل های بالاتر هم که فقط ب سیست عامل می شه باهاشون کار کرد که دیتاشیت هاشون کامل منتشر نمی شه و مقداری سلیقه ای هستن و مثل قبلی ها همینطوری نمی شه باهاشون رو به رو شد ، یه شرکت هایی بردهاش رو می زنن و به ناچار بایستی با اون ها کار کرد. مثل ARM11 و cortex A8 و ...
البته بنده احساس نیاز کردم چون avr جوابگوم نیست
از سوی دیگر معتقدم کارهای سخت افزاری رو بهتره طرح بدی تا برات بسازن و بیشتر روی نرم افزار ها کار کنید و سیستم عاملها
البته این نظر منه
از طرفی هم بهتره از پایه شروع به کار کرد تا ریشه را یاد بگیریم و نخوایم دوباره به اول بر گردیم به هر حال اگر کسی بردی ساخته مشخصاتش رو بگه تا سفارش بدم برام بفرسته ضمنا یه کمی هم تو برنامه نویسیش کمکم کنه

ممنون
سلام
برای شروع هدر برد arm7 بگیرید
واسه اتمل هم که باشه بهتر
من با برد at91sam7x256 شروع کردم
آرم 9 و 11 برای شروع زیاد جالب نیست
همین arm7 اینقد انعطاف پذیره که باهاش کار کنید حالاحالا راضیتون نگه میداره:)

@مرتضی
دیروز اتفاقی روی یکی از پستهات اسپم زدم و بعد سریع صفحه رو بستم
نمیدونم ثبت شده یا نه
اگه ثبت شده حلال کن :(
سلام..
دوستان همت کنن یه برد اختصاصی بزنیم..
انشاالله داربم همین کار را میکنیم
من پشنهادم سری smt32....
مثال ها برای راه اندازی ال سی دی رنگی زیاد است و قیمتش هم مناسبه..
در کل دوستان نظر بدن تا شروع کنیم..
توی قسمت ساخت ماژول ایدتون را بفرمایید لطفا