سلام
پروژه من در مورد نرم افزار ضبط تصویر و فیلم از وبکم در سی شارپ از توابع api استفاده کردم ولی موقع زدن دکمه record موس هنگ میکنه،هرکار کردیم درست نشد،راه حل تا یکشنبه هم بیشتر وفت ندارم،ممنون مبشم،کمممممممک
(۱۴-شهریور-۱۳۹۲, ۲۱:۱۰:۲۳)مرضیه مفیمی نوشته است: [ -> ]سلام
پروژه من در مورد نرم افزار ضبط تصویر و فیلم از وبکم در سی شارپ از توابع api استفاده کردم ولی موقع زدن دکمه record موس هنگ میکنه،هرکار کردیم درست نشد،راه حل تا یکشنبه هم بیشتر وفت ندارم،ممنون مبشم،کمممممممک
لطفا برای تاپیکتون عنوان مناسب انتخاب کنید
لطفا در یه تاپیک دنبال جوابتون باشید هربار تاپیک جدید ایجاد نکنید!
و اینکه در مورد روش ضبط بگید که چطور عمل کردید تا بتونیم راهنمایی کنیم!
(۱۴-شهریور-۱۳۹۲, ۲۱:۵۸:۳۴)مرضیه مفیمی نوشته است: [ -> ]راستش الان کد رو ندارم
خب هر موقع کد بود پیوست کنید تا کدهارا ببینیم تا بهتر بشه راهنمای یکنیم؟
میهوایم از طریق وبکم با پورت usb کاربر نرم افزارمونو اجرا کنه.کدش رو می خواهیم،مچچرم
کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من رفتم،اگه یاد داشتید جوابم را بدبد،ممنون از همه شمت دوستان.
کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من رفتم،اگه یاد داشتید جوابم را بدبد،ممنون از همه شمت دوستان.
(۱۴-شهریور-۱۳۹۲, ۲۲:۳۲:۳۸)مرضیه مفیمی نوشته است: [ -> ]میهوایم از طریق وبکم با پورت usb کاربر نرم افزارمونو اجرا کنه.کدش رو می خواهیم،مچچرم
سی ثانیه سرچ میکردید جوابتون را پیدا میکردید
دانلود
این هارو همه رو امتحان کردیم،میخوایم روی کامپیوترمعمولی یک وبکم بزاریم که بااین وبکم ازطریق پورت usb بتوانیم نرم افزارمون رو اجرا کنیم.
(۱۴-شهریور-۱۳۹۲, ۲۳:۲۱:۵۲)مرضیه مفیمی نوشته است: [ -> ]این هارو همه رو امتحان کردیم،میخوایم روی کامپیوترمعمولی یک وبکم بزاریم که بااین وبکم ازطریق پورت usb بتوانیم نرم افزارمون رو اجرا کنیم.
خب شما از این الگو بگیرید و از پرت دیگه بخونید!
همه پورت هارو امتحان کردیم
خانم مرضیه مفیمی شما دقیقا مشکلت کجاست می خوای برات کد بنویسیم یا کد داری مشکل داره اگه داری که بذار برات مشکل هنگ کردنش رو پیدا کنیم اما اگه می خوای بنویسیم توی درخواست پروژه تاپیک بزن
شما چه پورتهایی را انتخاب کردید و ازمایش کردید وب کمتون چیه هدف از انجام پروژه چیه شاید راه بهتری باشه
سلام
بچه ها، درست شد یک صلوات محمدی پسند.ممنون از همه شما