ايران ويج

نسخه‌ی کامل: گرفتن سورس سایت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام خسته نباشید دوستان بنده نیاز دارم یه برنامه برای جمع آوری ایمیل از سطح سایت ها بنویسم شاید در روز نیاز باشه سورس 10 ها هزار سایت برسی کنم برای جمع آوری ایمیل !

بهترین روش برای دریافت سورس سایت چی که اگر مثلا گرفتن سورس حداکثر بیش از 1 دقیقه طول کشید از اون سایت صرف نظر کنه

با Inet1.OpenURL میشه سورس سایت گرفت ولی بعضی اوقات گرفتن سورس سایت ممکنه حتی بیشتر از 1 دقیقه طول بکشه که باعث هنگ کردن برنامه بشه میدونین که این کد تا سورس نگیره از این کد
Inet1.OpenURL
عبور نمیکنه
winsock
حرفه ای تره ولی به هرحال مشکل وجود خواهد داشت

از چه سایتهایی میخوای جمع اوری کنی
چون اکثر سایتها ایمیلها را مخفی میکنند یا به شکل عکس نمایش می دهند
ممنون امکان دارد روش کار کردن با winsock بگین یه سورس ساده از winsock
بذارین که بطور مثال سورس http://www.iranled.com بریزه داخل تکست باکس اگر گرفتن سورس بیش از 1 دقیقه طول کشید از گرفتن سورس صرف نظر کرد؟
یعنی کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟
عزیزم خودت یه چیزی بنویس بذار کمکت میکنیم
والا اگر میتونستم که مزاحم شما نمیشدم این مشکل برام مهمه

با Inet1.OpenURL میشه سورس سایت گرفت ولی بعضی اوقات گرفتن سورس سایت ممکنه حتی بیشتر از 1 دقیقه طول بکشه که باعث هنگ کردن برنامه بشه میدونین که این کد تا سورس نگیره از این کد
Inet1.OpenURL
عبور نمیکنه
نگاه کن دوست عزیز وینسوکت طرز استفادش هم خیل مشکل نیست اما سرعتش از وب بروزر بیشتره

روش کار میدونی چکار کن تو نمیخواد همه سورس روبخونی فقط قسمت های از اونو باید بخونی

نمونه این برنامه رو نوشتم تونستم آپ میکنم