ايران ويج

نسخه‌ی کامل: يه كار توپ براي وي بي كارها
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام بچه ها
اگر قمت آموزش ستاپ اختصاصي را مطالعه كرده باشيد گفتم كه يك سورس براي اين كار در خود ويژوال استديو است امروز به نكته جالبي برخورد كردم
اولا در اين سورس كلي توابع اي پي اي است كه مزيت آنها اين لست كه روي تمام سيستمها و ويندوزها كار ميكنند دوما اصلي ترين توابع ويندوز و كاربردي ترين آنها هستند و از همه مهمتر آنكه فايل اجرايي ايجاد شده توسط اين سورس براي اجرا احتياجي به توابع ران تايم ندارند يعني
خودش ستابه و روي هر سيستمي اجرا ميشه كه اين نكته بسيار مهم است من عمرا تنهايي
نميتونم لذا دوست دارم با هم و به صورت تيمي روي اين سورس كار كنيم تا بفهميم چطور برنامه نويسي شده كه فايل اجرايي آن براي اجرا روي سيستمي كه وي بي ندارد هيچ احتياجي به توابع رانتايم ندارد اگر اين موضوع كشف شود صد درصد كلي حال ميده چون از اين به بعد ميتوان برنامه ها را بدون ستاپ و با خيال راحت روي هر سيستمي و با هر پلت فرمي اجرا كرد اين كار صد در صد شدني است زيرا اولا فايل اجرايي اين برنامه خودش اينگونه است ثانيا من چند تا برنامه با وي بي ديده بودم كه بدون نصب كار ميكردند حتي اگر سه سانيه بعد از نصب ويندوز و بدون نصب هيچ برنامه اي اجرا شود .
ماكروسافت لعنتي اين سورس را چنان پيچانده و تودرتو و درهم نوشته كه ادم خول ميشه
بي پدرا دوست ندارند هيچكي سر از كاراشون در بياره البته جلوي ايران كه كم آورده اند و شكسته شدن قفل ويندوزها مخصوصا اين اخريه يعني لانگهورن در ايران و توسط جيگراي ايراني براشون معزل شده و آقاي گيتس تصميم گرفته گروه عظيمي از متخصصان جهان را جمع كند تا از شر ايراني ها خلاص شود ولي از قديم گفتند شتر در خواب بيند پنبه دانه
از روهم كه نميره بابا اوپن سورس باش تا وقتي كسايي مثل ايراني ها با سرمايه اي معادل پنج زار و يه سيتم عهد دقيانوس ميان كاسه كوزه شركت چند ملياردي و متخصصين جهانيت رو ميريزن بهم از حرصت سكته الاقي نكني
اگر ما هم بتوانيم اين كار را بكنيم يه حال گيري ديگه باسه اوناست چون من خودم در سايت آنها سوال كردم اين كار شدني هست كه فايلهاي اجرايي وي بي بدون ران تايم اجرا شوند و جواب انها خير بود اي بر پدر آدم دروغگو لعنت
بهر حال اگه كسي پايه است شروع كنيم
سلام علي جون . اين سورس به زبون وي بي هست ؟؟ اگه باشه خوب بلاخره ميشه ازش استفاده كرد و تابع هاي اونو بيرون كشيد ، راستش من ايني كه ميگي رو تو سي ديش نديدم ولي بايد خيلي جالب باشه امروز ميگردم ببينم پيدا ميشه يا نه.(دستت هم درد نكنه بابت اطلاعاتت) :wink:
بچه ها سلام
با تشكر از زد حال شما و اهميتي كه داديد
بازم دم آقا اشكان گرم يه جوابي داد وگرنه دق ميكردم به مولا
پايه نيستيد بگين نيستيم ما هم زيگيل نيستيم و بيخيال موضوع ميشيم
با با ما همه شما را دوست داريم و نوكرتون هم هستيم قربان همه شما