ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت ویرس!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام خسته نباشید من تا حالا هیچ ویروسی ننوشتم ! میخواستم بدونم چطور میتونم با vb6 یه ویروس ساده برای فلش بنویسم یا اگر کسی سورس داره ممنون میشم بده
یه ویروس ساده میخوام هر که فلش به کامپیوتر وصل میکنه فقط یه عکس یاده تو فلش ذخیره بشه و باز از فلش عکس تو کامپیوتر ریخته بشه و باز ! اگر فلش دگه ای به کامپیوتر وصل شد عکس اگر تو فلش مورد نظر نبود ریخته بشه بشه !!!

در کل ویروس خطرناکی نیست فقط میخوام یه عکس تو فلش ریخته بشه ویروس قابل پاک شدن نباشه !
آنتی ویروسشم میخوام کسی میتونه اینو واسم بنویسه !!؟
دوست من این سورسها کلی تو انجمن ریخته بسرچید
ولی وقتتون را با این کارها تلف نکیند با وی بی نمیشه ویروس نوشت
حداقل با سی ++ بنویس
بعد هر روز هم باید اپدیتش کنی تا انتی ها نشناسنش
در کل ارزش نداره اما اگه خواستی سورس هست جستجو کن
(۱۵-شهریور-۱۳۹۲, ۱۶:۴۷:۱۹)kimiafars نوشته است: [ -> ]دوست من این سورسها کلی تو انجمن ریخته بسرچید
حداقل با سی ++ بنویس
با c++ هم باشه مشکلی نیست ولی من یه نمونه سورس در این موردی گفتم میخوام ! زیاد سرج کردم در این موردی من میخوام نمونه ندید

زیاد ویروس خطرناکی نیست فقط تبلیغ یک عکس از طریق فلش اگر آنتی ویروس پاک کرد مشکلی نیست !!
(۱۵-شهریور-۱۳۹۲, ۱۶:۱۱:۵۳)aleas نوشته است: [ -> ]سلام خسته نباشید من تا حالا هیچ ویروسی ننوشتم ! میخواستم بدونم چطور میتونم با vb6 یه ویروس ساده برای فلش بنویسم یا اگر کسی سورس داره ممنون میشم بده
یه ویروس ساده میخوام هر که فلش به کامپیوتر وصل میکنه فقط یه عکس یاده تو فلش ذخیره بشه و باز از فلش عکس تو کامپیوتر ریخته بشه و باز ! اگر فلش دگه ای به کامپیوتر وصل شد عکس اگر تو فلش مورد نظر نبود ریخته بشه بشه !!!

در کل ویروس خطرناکی نیست فقط میخوام یه عکس تو فلش ریخته بشه ویروس قابل پاک شدن نباشه !
آنتی ویروسشم میخوام کسی میتونه اینو واسم بنویسه !!؟

(۱۵-شهریور-۱۳۹۲, ۱۶:۴۷:۱۹)kimiafars نوشته است: [ -> ]دوست من این سورسها کلی تو انجمن ریخته بسرچید
حداقل با سی ++ بنویس

سلام این چیزی که شما لازم دارید در خانواده کرم ها هست!شما فقط لازمه کار با فایلهارا در وی بی یاد بگیرید حله!سورس در این زمینه خیلی زیاد تو همین سایت هست!شما شروع کن هرجا نیاز به کمک بود بگید!
با سی پلاس پلاس خیلی کارتون سخت تر میشه و در نهایت هم نیتجه تفاوتی نداره!
هیچ فایلی نیست که قابل پاک شدن نباشه مگر اینکه اجرا شده باشه!

و در آخر ویروس ننویس کار بدیه Biggrin