۱۷-شهریور-۱۳۹۲, ۱۶:۵۶:۰۱
۱۷-شهریور-۱۳۹۲, ۱۸:۰۱:۵۸
تا 1/500 بهترین گوشی که میتونین بگیرین xperia Z هست و تا 2/000 تومان هم galaxy s 4 میتونین بگیرین که امکاناتشون عالی هست اگه ریز امکاناتشونو میخواهین ببینین میتونین از سایت gsm.ir این کارو بکنید
۱۷-شهریور-۱۳۹۲, ۱۸:۴۴:۱۷
والا من تا این قیمت رو نمی دونم
ولی اصلا طرف نوکیا نرو خداییش گند زده مخصوصا n9!!
ولی اصلا طرف نوکیا نرو خداییش گند زده مخصوصا n9!!
۱۷-شهریور-۱۳۹۲, ۱۸:۴۷:۵۱
(۱۷-شهریور-۱۳۹۲, ۱۸:۰۱:۵۸)lord_viper نوشته است: [ -> ]تا 1/500 بهترین گوشی که میتونین بگیرین xperia Z هست و تا 2/000 تومان هم galaxy s 4 میتونین بگیرین که امکاناتشون عالی هست اگه ریز امکاناتشونو میخواهین ببینین میتونین از سایت gsm.ir این کارو بکنید
xperia ها خیلی خوبن.... فقط چند تا اشکال دارن
1. دکمه های back , home و. ... داخل lcd هست... یعنی فیزیکی نیستن و مجازی ان.... که باعث میشه فضای کمتری براتون بمونه که اهمیتی نداره
2. بیشتر مدلاشون ، باتری غیر قابل تعویض دارن که بازم مشکل خاصی نیست و میشه عوضش کرد...
3. از tft استفاده شده برای صفحه نمایش اش.... کیفیت اینا در مقایسه با رقبا مثل s4 و یا LG G Pro خیلی پائینه.... از نزدیک مقایسه اشون کردم... زیاد جالب نیست....
تجربه ی کار با xperia sp رو دارم...
سوالی بود در خدمتم...
۱۷-شهریور-۱۳۹۲, ۱۹:۲۱:۳۳
اینطوری نمیشه دقیق کمک کرد!
شما باید سطح کاربریتونو مشخص کنید
چه انتظاراتی از گوشی دارین؟
S4 رو به شخصه قبول ندارم-دلائل زیادی داره که مهمترینش کیفیت ساخت پایین و خوشدست نبودنه
سری z از خانواده xperia کیفیت عملکرد سخت افزاری خوبی ندارن.. کیفیت صفحه نمایش پایین..زاویه دید کم و...
به نظر من بهترین گوشی که میتونی بخری nexus 4 هست - مناسب ترین قیمت با بهترین کارایی
شما باید سطح کاربریتونو مشخص کنید
چه انتظاراتی از گوشی دارین؟
S4 رو به شخصه قبول ندارم-دلائل زیادی داره که مهمترینش کیفیت ساخت پایین و خوشدست نبودنه
سری z از خانواده xperia کیفیت عملکرد سخت افزاری خوبی ندارن.. کیفیت صفحه نمایش پایین..زاویه دید کم و...
به نظر من بهترین گوشی که میتونی بخری nexus 4 هست - مناسب ترین قیمت با بهترین کارایی
۱۷-شهریور-۱۳۹۲, ۱۹:۲۹:۰۴
من یه گوشی میخوام جای خالی لب تابم پر کنه و هر نرم افزاری که گیر بیارم میخوام روش بنصبم و مخصوصا pdf reader کیفیت عکسش اینام که خوب باشه دیگه و بازی اینا همه چی تموم باشه دیگه
۱۷-شهریور-۱۳۹۲, ۱۹:۵۹:۲۳
من یه گوشی ارزون خوب و دختروونه رو بهتون پیشنهاد میدن.
امکاناتش نسبت به گوشی های هم قیمت خودش خیلی بهتره.
htc woman
ِاسم دیگه اشم:
htc rhyme.
امکاناتش نسبت به گوشی های هم قیمت خودش خیلی بهتره.
htc woman
ِاسم دیگه اشم:
htc rhyme.
۱۷-شهریور-۱۳۹۲, ۲۰:۱۳:۱۰
این که بخوای برنامه های کامپیوتر روش نصب کنی نمیشه.
اینو مد نظر داشته باشید که بدنه galaxy s4 خیلی شکننده است.اگه موقع مکالمه موقع تو خیابون از دستت بیوفته ال سی دیش خرد می شه.اگه با شکنندگی بدنه مشکل نداری s4 بهترین انتخابه.در غیر این صورت Xperia z بخر.اگه هم دوست نداری خرج زیادی کنی Xperia tx بهترین انتخابه، فک کنم برای اجرای تمام بازی بسه.
یه سر به دیجی کالا بزن.
اینو مد نظر داشته باشید که بدنه galaxy s4 خیلی شکننده است.اگه موقع مکالمه موقع تو خیابون از دستت بیوفته ال سی دیش خرد می شه.اگه با شکنندگی بدنه مشکل نداری s4 بهترین انتخابه.در غیر این صورت Xperia z بخر.اگه هم دوست نداری خرج زیادی کنی Xperia tx بهترین انتخابه، فک کنم برای اجرای تمام بازی بسه.
یه سر به دیجی کالا بزن.
۱۷-شهریور-۱۳۹۲, ۲۱:۲۱:۲۰
نقل قول: من یه گوشی میخوام جای خالی لب تابم پر کنهیه تبلت بگیرید بهتر نیست؟!
پول بالا گوشی ندید ... ( نظر شخصی )
۱۷-شهریور-۱۳۹۲, ۲۱:۳۸:۰۵
(۱۷-شهریور-۱۳۹۲, ۲۱:۲۱:۲۰)sharin نوشته است: [ -> ]به نظرم تبلت اصلا بدرد نمی خوره!چون سیستم عامل همشون اندرویدهنقل قول: من یه گوشی میخوام جای خالی لب تابم پر کنهیه تبلت بگیرید بهتر نیست؟!
پول بالا گوشی ندید ... ( نظر شخصی )
سیستم عامل ویندوز چند وقت پیش پرسیدم زیر 4 تومن نبود
۱۷-شهریور-۱۳۹۲, ۲۱:۳۹:۳۴
مرسی از نظر دوستان من باید یه گوشی اهنی بخرم انقدر گوشیم زمین افتاده ضد ضربه شده پس در این صورت همون xperia z خوبه؟