۱۸-شهریور-۱۳۹۲, ۰۰:۱۶:۰۹
۱۸-شهریور-۱۳۹۲, ۱۳:۴۴:۲۹
1- متن خطا ر و بنويس و تكه كدي كه اين خطا رو مي ده هم قرار بده
2- هر عنصر ديتا يك كانكشن تايم اوت و يك كامند تايم اوت داره، يعني يه عددي به ثانيه بهش مي دي و اون طي زماني كه براش
تعيين كردي سعي مي كنه به بانك متصل بشه يا كوئري كه دادي رو جوايش رو از بانك بگيره و اگر در طي اون مدت نتونست بهت
پيغام خطا مي ده
اين خطا زماني اتفاق مي افته كه يا نمي تونه سرور رو ببينه يا در اثر كندي سرعت شبكه يا سيستم سرور يا بزرگي كوئري
توي اون مدت نمي تونه كارش رو انجام بده، براي حلش هم يا بايد اتصل سرور رو چك كني يا اگر مشكل از بزرگي كوئري هست
مي توني كامند تايم اوت رو بيشترش كني
2- هر عنصر ديتا يك كانكشن تايم اوت و يك كامند تايم اوت داره، يعني يه عددي به ثانيه بهش مي دي و اون طي زماني كه براش
تعيين كردي سعي مي كنه به بانك متصل بشه يا كوئري كه دادي رو جوايش رو از بانك بگيره و اگر در طي اون مدت نتونست بهت
پيغام خطا مي ده
اين خطا زماني اتفاق مي افته كه يا نمي تونه سرور رو ببينه يا در اثر كندي سرعت شبكه يا سيستم سرور يا بزرگي كوئري
توي اون مدت نمي تونه كارش رو انجام بده، براي حلش هم يا بايد اتصل سرور رو چك كني يا اگر مشكل از بزرگي كوئري هست
مي توني كامند تايم اوت رو بيشترش كني
۱۸-شهریور-۱۳۹۲, ۱۴:۳۹:۵۵
در مورد مشکل دوم من از adodc برای ارتباط با sql استفاده میکنم
CommandTimeout بعداز Adodc1.RecordSource قرار بدم کافی؟البته اینکارم کردم باز جواب نداد!
از رشته اتصال به بانک بصورت کد نویسی استفاده نمیکنم همون تنظیمات خود adodc تنظیم کردم که به محض اجرا برنامه adodc به دیتابیس وصل میشه
CommandTimeout
کجا استفاده کنم؟
و حداکثر مقدار CommandTimeout چنده؟
CommandTimeout بعداز Adodc1.RecordSource قرار بدم کافی؟البته اینکارم کردم باز جواب نداد!
از رشته اتصال به بانک بصورت کد نویسی استفاده نمیکنم همون تنظیمات خود adodc تنظیم کردم که به محض اجرا برنامه adodc به دیتابیس وصل میشه
CommandTimeout
کجا استفاده کنم؟
و حداکثر مقدار CommandTimeout چنده؟
۱۸-شهریور-۱۳۹۲, ۱۵:۰۹:۰۱
كامند تايم اوت به طور پي فرض روي 180 ثانيه تنظيم شده كه اگر بخواي تغييرش بدي بايد قبل از اجراي دستور ريفرش بانك
باشه، ميزان صبر برنامه رو مي شه تا چند هزار ثانيه هم افزايش داد اما اين كار باعث هنگ كردن برنامه در طول مدت اجراي كامند
خواهد شد كه اصلا منطقي و درست نيست!
بايد خود كوئري رو طوري تغيير بدي كه سريعتر اجرا بشه
باشه، ميزان صبر برنامه رو مي شه تا چند هزار ثانيه هم افزايش داد اما اين كار باعث هنگ كردن برنامه در طول مدت اجراي كامند
خواهد شد كه اصلا منطقي و درست نيست!
بايد خود كوئري رو طوري تغيير بدي كه سريعتر اجرا بشه
۱۹-شهریور-۱۳۹۲, ۱۲:۰۸:۳۹
کوئری سنگین نیسته نمیدونم چرا اینطور میشه
ضمنا" خود sql server چیزی بنام time out نداره؟
چون وقتی برنامه رو اجرا میکنم باید حتما" sql server قبلش connect کنم در غیر اینصورت خطا میده
ضمنا" خود sql server چیزی بنام time out نداره؟
چون وقتی برنامه رو اجرا میکنم باید حتما" sql server قبلش connect کنم در غیر اینصورت خطا میده