ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل این برنامه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام این برنامه چند خطی بد جور اعصابمو خرد کرده.دیروز که نوشتم کار میکرد اما امروز هر کار میکنم کار نمیکنه.خداییش هنگ کردم.زمانی که دستور Ad1 = Getadc(1)
Ad2 = Getadc(2) رو حذف میکنم برنامه کار میکنه اما اگه این دستور باشه برنامه کار نمیکنه.در صورتی که دیروز بدون هیچ مشکلی کار میکرد.برنامه خاص یا پیچیده ای نیست اما بدجوری سر کارم گذاشتهAmaze
سلام
مهندس چک کردم مشکلی نبود
ورژن بسکام رو تغییر دادید یا همون قبلی؟
شبیه ساز چطور؟ نسخه دیگه نصب نکردید؟
راستش این برنامه رو خونه یکی از دوستان بودم نوشتم.ورژن پروتوس اونجا قدیمی.اما بسکام رو سادم نیست.خوب حالا اگه کل برنامه رو از اول بنویسم مشکل حله.راه حل کلی واسه جلوگیری از این جور مشکلات چیه؟من شبیه ساز خودم رو بروز کردم.ورژن شبیه ساز من 7.8.2.1
این که بازم گیر داد AngryAngryAngry خداییش گیج شدم ConfusedConfusedConfused اومدم برنامه رو از اول با کامپیوتر خودم نوشتم اما بازم همون مشکل.دستور getadc... رو حذف میکنم کار میکنه.اگه این دستورها باشن کار نمیکنه.led روشن میشه اما پالس خروجی ندارم.خواهشا کمک کنید.برنامه جدبد رو تو فایل ضمیمه گذاشتم
مهندس جان شما همون برنامه قبلیت جواب میداد
من رو سیستم بسکام 2.0.7.3 دارم
پروتئوس هم همون ورژن 7.8 نصبه

شما با همون برنامه قبلی دوباره تست کنید ببیند جواب میده یا نه
اگه نشد به سراط مستقیم میاریمش :)
بازم که نشد.ابن دیگه چه جورشه؟؟!!!!ببینم شما برنامه منو اجرا کردید جواب داد؟پس چرا تو کامپیوتر من جواب نمیده؟
شما با پرتئوس تست می کنید؟
سلام آره چطور؟
کسی نظری نداره؟؟
برنامه که بدون مشکل کامپایل میشه
پیوست پست 1 هم تست شد و مشکلی نداشت
خب بریزید رو سخت افزار دیگه ;)
پس چرا تو کامپیوتر من اجرا نمیشه؟اما همین برنامه رو میبرم با کامپیوتر دوست من اجرا میکنم هیچ مشکلی نداره؟!!
صفحه‌ها: 1 2