سلام خسته نباشید دوستان کسی میدونه با چه کدی میه کاری کرد که هر پنجره ای که باز میشه اگر پنجره شامل گزینه ok بود روش کلیک کنه؟
قبلا در این مورد بحث شده بود که می باید هندل یا عنوان پنجره مورد نظر بدی که برنامه روی گزینه ok کلیک کنه
الان من برنامه ای میخوام که چند ثانیه یکبار هر پنجره ای که با WebBrowser باز شده اگر شامل گزینه ok هسته روی گزینه ok کلیک کنه راه حل چی؟
(۲۵-شهریور-۱۳۹۲, ۱۵:۲۳:۳۲)aleas نوشته است: [ -> ]سلام خسته نباشید دوستان کسی میدونه با چه کدی میه کاری کرد که هر پنجره ای که باز میشه اگر پنجره شامل گزینه ok بود روش کلیک کنه؟
قبلا در این مورد بحث شده بود که می باید هندل یا عنوان پنجره مورد نظر بدی که برنامه روی گزینه ok کلیک کنه
الان من برنامه ای میخوام که چند ثانیه یکبار هر پنجره ای که با WebBrowser باز شده اگر شامل گزینه ok هسته روی گزینه ok کلیک کنه راه حل چی؟
سلام
ok تو ویندوز فرم یا وب؟
وب ساده ترین راهش اینه سورس را بخونی و دنبال کلمه اوکی باشی!
ویندوز هم به کمک هندل ها.....
دیدی تو بعضی وبلاگ ها میری کد جاوا اضافه کردن که وقتی وارد میشی یه پیغام میدن نام خود را وارد کنید یا خوش آمد گویی میخوام این پیغام ها ok بزنه
نمیتونم جاوا اسکریپ غیرفعال کنم میخوام از ان روش هر پنجره ای شامل ok بود بزنه
خوب میدونی باید چکار کنی داداش باید شما کد اون دکمهرو بردارید بعد تو تایمر که بعد از اجرا زمانی میشه واگه اون د بود رو اینتر کنه کدش تو 2 خط هم نمیشه فقط کمی فشار میاره به سی پیو وگرنه کارش نشد نداره
عزیز من منم مشکلم اینه یه برنامه میخوام جدا بنویسم که هر دقیقه یه بار هر چی صفحه توسط هر برنامه ای با WebBrowser باز شده بود به تمام صفحه هات WebBrowser کلید اینتر بفرسته
(۲۷-شهریور-۱۳۹۲, ۲۲:۴۷:۵۹)aleas نوشته است: [ -> ]عزیز من منم مشکلم اینه یه برنامه میخوام جدا بنویسم که هر دقیقه یه بار هر چی صفحه توسط هر برنامه ای با WebBrowser باز شده بود به تمام صفحه هات WebBrowser کلید اینتر بفرسته
شما سورس html را لود کن بعد ببین گزینه اوکی هست یا نه اگه بود (یا حالا هر شرط دیگه که برنامه شما نیاز داره)با کمک تابع سند کی sendkey کلید اینتر را بزن!