ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل در فایل mdfو sql
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان.از مطالب مفیدتون تشکر میکنم.
من از پایگاه داده سیستم مدرسه که نامش 5050وفرمتش mdfهست کپی گرفتم و روی سیستم دیگه ای که نرم افزار مدرسه رو نداره کپی کردم و sqlserver رو هم نصب کردم برای اینکه با اکسل بهش وصل بشم و یکسری نمودارها رو رسم کنم. اما این بانک رو نمیتونه پیدا کنه.میخواستم راهنماییم کنین چطور میتونم به اطلاعات این بانک دسترسی پیدا کنم؟درکل چطور اکسل چند بانک sqlدیگه رو شناسایی میکنه با همون فرمت mdfاما اینو نمیشناسه؟لطفا راهنمایی بفرمایید تشکر
شما اول باید بانک رو اتچ کنی اگه اتچ هست
باید به ادرس زیر برید
Control Panel\All Control Panel Items\Administrative Tools\Data Sources (ODBC)
و یک کانکشن odbc برای sql server بسازین تا از درون اکسل بتونین بهش کانکت بشین
تشکر از راهنماییتون.موقع اتچ کردن وقتی دکمه addرو میزنم خطا میده و وارد قسمت انخاب پایگاه نمیشه.ممنون میشم در این خصوص راهنماییم کنین.
با اتچ بانکهای دیگه هم همین مشکل رو داره؟
ظاهرا مشکل از sql server باید باشه
مهندس جان وقتی دکمه ی addرو میزنم خطامیگیره و کادر دیگه ای باز نمیشه تا بتونم فایل رو انتخاب کنم.ضمنا ویندوز من 7شصت و چهاربیت هستش.
با بانک های دیگه هم همین مشکل رو داره؟
یه دیتابیس دیگه که مطمئن هستید بیارید و اونو اتچ کنید اگه شد معلومه مشکل از بانکه اگه نشد احتمالا مشکل از خود Sql server تون هست 1 بار پاکش کنین و 2باره نصب کنین
اگر جای دیگه اتچ میشه میتونید اتچ کنید بک اپ بگیری و اینجا بک اپ را برگردونی راحت ترم هست!