ايران ويج

نسخه‌ی کامل: هک شدن google.com + فیلم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
(۰۲-مهر-۱۳۹۲, ۱۸:۵۴:۳۷)babyy نوشته است: [ -> ]از ۲ راه:

راه اول که من رفتم؛در فایل host آیپی سایت گوگل رو به سرور خودم تغییر دادم؛ در نتیجه اگه بنویسیم google.com به سرور من میره!!

راه دوم؛ تغییر خود DNS سرور؛ که برنامه‌اش رو توی بخش خصوصی گذاشته‌بودم چند ماه پیش؛ با این روش میشه مانور بیشتری داد

(۰۲-مهر-۱۳۹۲, ۱۸:۵۲:۰۳)hadikh73 نوشته است: [ -> ]یعنی به تنظیمات dns دامنه ی گوگل دست رسی داری؟

نه؛ اصولش اینه میخوایی یه ساتی رو باز کنی اول میره آدرس آیپی سرور رو از dns میپرسه؛
من یکاری کردم وقتی مینویسیم google.com ؛ آیپی سرور منو برگردونه!! همین! این تنظیمات فقط توی سیستم خودم هست!!
این قسمت من یکاری کردم را بیشتر توضیح بده!دقیقا چیکار کرده!
خسیس به ما هم یاد بدهBiggrin
روی کامپیوترم نرم افزار آپاچی نصب کردم؛توی پوشه‌ی آپاچی یه فایل بنام index.html ساختم و توش نوشتم hack ؛

آپاچی رو ران کردم

اگه توی مرورگرم بنویسم 127.0.0.1 یا localhost ؛ اون صفحه‌ی index.html من باز میشه؛ تا اینجا که هیچی

----------
در حالت کلی وقتی توی مرورگر اسم سایتی رو مینویسیم؛ در مرحله اول مرورگر میره از یه dns سروری که سیستممون میشناسه؛ آدرس رو ترجمه میکنه به آیپی؛

ما هم میتونیم آدرس سرور dns رو تغییر بریم (توی ویندوز با کلیلک روی کانکشن و رفتن به تنظیمات و تنظیمات tcp/ip و توی لینوکس به ادیت فایل resolve.conf )
و یا آدرس یه سایت بخصوصی رو تغییر بدیم؛ (توی وقندوز و لینوکس با ادیت فایلی بنام host ؛ در لینوکس در مسیر /ets/hosts و ویندوز در مسیر %systemroot%\system32\drivers\etc\ )

من از روش دوم رفتم فایل hosts در لینوکس رو ویرایش کردم و توش اینا رو اضافه کردم:
کد php:
127.0.0.1   google.com
127.0.0.1   www
.google.com 

------------
حالا مرورگر رو باز میکنم؛ توش مینویسیم google.com ؛ و اینکار ها انجام میشه:

۱ - در مرحله اول میره توی فایل hosts میگرده که آدرسی برای google.com هست یا نه؛
اگه بود ادرس رو میخونه و میره به مرحله ۳؛ (که توی این سناریو ادرس وجود داره و میره به مرحله ۳ - آدرش رو داده بودم 127.0.0.1)
اگه نبود میره به مرحله ۲
۲ - مرحله دوم میره از سیستم dns ای که سیستم میشناسه؛ آیپی سایت google.com رو میپرسه!
۳ - مرحله سوم؛ وصل میشه به آیپی که به دست اومده (آیپی ای به دست اومده هستش: 127.0.0.1)
۴ - وب سرور (یعنی همون آپاچی روی سیستم خودم (127.0.0.1) ) اون صفحه index.html رو بر میگردونه! که توش نوشته بود hack

متوجه گشتی ققنوس جون؟ Biggrin
(۰۲-مهر-۱۳۹۲, ۲۰:۱۴:۲۵)babyy نوشته است: [ -> ]روی کامپیوترم نرم افزار آپاچی نصب کردم؛توی پوشه‌ی آپاچی یه فایل بنام index.html ساختم و توش نوشتم hack ؛

آپاچی رو ران کردم

اگه توی مرورگرم بنویسم 127.0.0.1 یا localhost ؛ اون صفحه‌ی index.html من باز میشه؛ تا اینجا که هیچی

----------
در حالت کلی وقتی توی مرورگر اسم سایتی رو مینویسیم؛ در مرحله اول مرورگر میره از یه dns سروری که سیستممون میشناسه؛ آدرس رو ترجمه میکنه به آیپی؛

ما هم میتونیم آدرس سرور dns رو تغییر بریم (توی ویندوز با کلیلک روی کانکشن و رفتن به تنظیمات و تنظیمات tcp/ip و توی لینوکس به ادیت فایل resolve.conf )
و یا آدرس یه سایت بخصوصی رو تغییر بدیم؛ (توی وقندوز و لینوکس با ادیت فایلی بنام host ؛ در لینوکس در مسیر /ets/hosts و ویندوز در مسیر %systemroot%\system32\drivers\etc\ )

من از روش دوم رفتم فایل hosts در لینوکس رو ویرایش کردم و توش اینا رو اضافه کردم:
کد php:
127.0.0.1   google.com
127.0.0.1   www
.google.com 

------------
حالا مرورگر رو باز میکنم؛ توش مینویسیم google.com ؛ و اینکار ها انجام میشه:

۱ - در مرحله اول میره توی فایل hosts میگرده که آدرسی برای google.com هست یا نه؛
اگه بود ادرس رو میخونه و میره به مرحله ۳؛ (که توی این سناریو ادرس وجود داره و میره به مرحله ۳ - آدرش رو داده بودم 127.0.0.1)
اگه نبود میره به مرحله ۲
۲ - مرحله دوم میره از سیستم dns ای که سیستم میشناسه؛ آیپی سایت google.com رو میپرسه!
۳ - مرحله سوم؛ وصل میشه به آیپی که به دست اومده (آیپی ای به دست اومده هستش: 127.0.0.1)
۴ - وب سرور (یعنی همون آپاچی روی سیستم خودم (127.0.0.1) ) اون صفحه index.html رو بر میگردونه! که توش نوشته بود hack

متوجه گشتی ققنوس جون؟ Biggrin
اینارا که من بلد بودمBiggrinTongue
مرسی لطف کردیHeartClapجالب بود واسم

همین جریان را با iis و ویندوز توضیح میدی که چطور انجام میشه؟
توی پوشه روت iis فایلی بنام index.html درست کن و توش بنویش hack
توی فایل
کد php:
%systemroot%\system32\drivers\etc
یه فایل هست ینام hosts

این فایل رو توی نت پد باز کن (اگه ویندوزت ۷ هست باید نوت رو با دسترسی ادمین باز کنی)

اینا رو به خط اخر اضافه کن:
کد php:
127.0.0.1       google.com
127.0.0.1       www
.google.com 

ذخیره کن و مرورگر رو اگه باز هستش ببند و دوباره باز کن وتوش بنویس google.com

Biggrin
(۰۲-مهر-۱۳۹۲, ۲۰:۳۶:۲۰)babyy نوشته است: [ -> ]توی پوشه روت iis فایلی بنام index.html درست کن و توش بنویش hack
توی فایل
کد php:
%systemroot%\system32\drivers\etc
یه فایل هست ینام hosts

این فایل رو توی نت پد باز کن (اگه ویندوزت ۷ هست باید نوت رو با دسترسی ادمین باز کنی)

اینا رو به خط اخر اضافه کن:
کد php:
127.0.0.1       google.com
127.0.0.1       www
.google.com 

ذخیره کن و مرورگر رو اگه باز هستش ببند و دوباره باز کن وتوش بنویس google.com

Biggrin

مرسیHeart
انشاله برا عروسیت جبران میکنمBiggrin
اصلا ربطی به فایرفاکس نداره بیا با 4 تا مرورگر واست دیفیس کردم اینم فیلمش
http://jeyjey.persiangig.com/video/google2.rar

یه خرده آی کیو بدید بابا Biggrin
(۰۳-مهر-۱۳۹۲, ۰۰:۵۰:۱۰)veyskarami نوشته است: [ -> ]اصلا ربطی به فایرفاکس نداره بیا با 4 تا مرورگر واست دیفیس کردم اینم فیلمش
http://jeyjey.persiangig.com/video/google2.rar

یه خرده آی کیو بدید بابا Biggrin

توی اون یکی فروم گفته بودن به فایر فاکس ربط داره مهندس! من چنین چیزی نگفتم؛ ۸۰ تا صفحه هم زمان از ۸۰ تا فروم مختلف باهم باز میکنید همین میشه دیگه Biggrin

اگه ایپی سرور همون ایپی گوگل باشه؛ گواهینامه‌ هم واسه گوگل باشه (اصل باشه) و از پروکسی هم استفاده نکرده باشید؛ اونوقت جای فکر داره که فسفر بسوزونیم!
تو همون فروم فیلم جدید گذاشتم روش کار هم توضیح دادم
(۰۷-مهر-۱۳۹۲, ۰۲:۴۳:۱۴)veyskarami نوشته است: [ -> ]تو همون فروم فیلم جدید گذاشتم روش کار هم توضیح دادم

همون فروم دقیقا کجاست؟؟
برای ماهم توضیح بدین لطفا.........
شبگرد رو میگه
صفحه‌ها: 1 2