۰۲-مهر-۱۳۹۲, ۱۳:۱۰:۳۱
صفحهها: 1 2
۰۲-مهر-۱۳۹۲, ۱۴:۰۷:۳۸
۰۲-مهر-۱۳۹۲, ۱۴:۱۶:۳۷
نه اصلا
google.com توی فیلمی که گرفتم کاملا بالا میاد اما وقتی آخرش /zara.htm اضافه میشه سایت دیفیس میشه...
واسه شما فقط google.com دیفیس میشه
google.com توی فیلمی که گرفتم کاملا بالا میاد اما وقتی آخرش /zara.htm اضافه میشه سایت دیفیس میشه...
۰۲-مهر-۱۳۹۲, ۱۴:۲۳:۱۰
(۰۲-مهر-۱۳۹۲, ۱۴:۱۶:۳۷)veyskarami نوشته است: [ -> ]نه اصلا
اول با فف گوگل رو بالا آوردم دیگه
اینکاری که شما کردی یکم بیشتر زمان میبرد حوصلهام نکشید
۰۲-مهر-۱۳۹۲, ۱۴:۳۵:۲۰
من یه سوالی داشتم
الان این کار چه فایده ای براتون داشت؟
یعنی با هک کردن گوگل چی بدست اوردین؟
۰۲-مهر-۱۳۹۲, ۱۴:۴۶:۱۲
ای دیفیس یعنی چی؟
۰۲-مهر-۱۳۹۲, ۱۸:۱۹:۵۲
یکم در مورد باگش توضیح میدید؟
۰۲-مهر-۱۳۹۲, ۱۸:۳۹:۰۱
(۰۲-مهر-۱۳۹۲, ۱۴:۳۵:۲۰)hadikh73 نوشته است: [ -> ]من یه سوالی داشتم
آقا آرش بچهها رو گمراه میکنی بیا توضیح بده دیگه
آقا آرش رو نمیدونم؛ ولی همین چند دقیقه پیش بهمم زنگ زده بودن برم تو شرکتشن کار کنم الیته قبول نکردم؛
(۰۲-مهر-۱۳۹۲, ۱۴:۴۶:۱۲)h.unique نوشته است: [ -> ]ای دیفیس یعنی چی؟
یعنی تغییر چهرهی سایت با استافده از دسترستی غیر مجاز!
(۰۲-مهر-۱۳۹۲, ۱۸:۱۹:۵۲)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]یکم در مورد باگش توضیح میدید؟
شوخیای بیش نبود ققنوس جان!
آقا آرش رو نمیدونم؛ ولی من با تغییر DNS اینکارارو کردم و کاملا شوخی بود؛ جدی نگیرید
۰۲-مهر-۱۳۹۲, ۱۸:۴۸:۱۲
۰۲-مهر-۱۳۹۲, ۱۸:۵۲:۰۳
(۰۲-مهر-۱۳۹۲, ۱۸:۳۹:۰۱)babyy نوشته است: [ -> ]شوخیای بیش نبود ققنوس جان!یعنی به تنظیمات dns دامنه ی گوگل دست رسی داری؟
آقا آرش رو نمیدونم؛ ولی من با تغییر DNS اینکارارو کردم و کاملا شوخی بود؛ جدی نگیرید
۰۲-مهر-۱۳۹۲, ۱۸:۵۴:۳۷
از ۲ راه:
راه اول که من رفتم؛در فایل host آیپی سایت گوگل رو به سرور خودم تغییر دادم؛ در نتیجه اگه بنویسیم google.com به سرور من میره!!
راه دوم؛ تغییر خود DNS سرور؛ که برنامهاش رو توی بخش خصوصی گذاشتهبودم چند ماه پیش؛ با این روش میشه مانور بیشتری داد
نه؛ اصولش اینه میخوایی یه ساتی رو باز کنی اول میره آدرس آیپی سرور رو از dns میپرسه؛
من یکاری کردم وقتی مینویسیم google.com ؛ آیپی سرور منو برگردونه!! همین! این تنظیمات فقط توی سیستم خودم هست!!
راه اول که من رفتم؛در فایل host آیپی سایت گوگل رو به سرور خودم تغییر دادم؛ در نتیجه اگه بنویسیم google.com به سرور من میره!!
راه دوم؛ تغییر خود DNS سرور؛ که برنامهاش رو توی بخش خصوصی گذاشتهبودم چند ماه پیش؛ با این روش میشه مانور بیشتری داد
(۰۲-مهر-۱۳۹۲, ۱۸:۵۲:۰۳)hadikh73 نوشته است: [ -> ]یعنی به تنظیمات dns دامنه ی گوگل دست رسی داری؟
نه؛ اصولش اینه میخوایی یه ساتی رو باز کنی اول میره آدرس آیپی سرور رو از dns میپرسه؛
من یکاری کردم وقتی مینویسیم google.com ؛ آیپی سرور منو برگردونه!! همین! این تنظیمات فقط توی سیستم خودم هست!!
صفحهها: 1 2