مهران جان ممنونم محبتت بعدا حتما مزاحمت میشم..
متاسفانه این چند روزه بشدت در گیر یک پروژه هستم که در آینده ی نزدیک باید یک تاپیک بزنم در انجمن موبایل ببینم میشه آخر از موبایل برای ارتبات با میکرو استفاده کرد یا نه
... اما به هر حال مسله این هست فرستده یا گیرنده!!
نقل قول: ولی فرستنده زیاد ور رفتم درست کارنمیکنه
گفتی درست کار نمیکنه منم اولش به همین مشکل خوردم مخصوصا اینکه سیستم اصلا درست جواب نمیداد اما بالاخره با اطلاعات دیتا شیتو غیره سایت ها قلقش اومد دستم .. تجربه اجرایی من این رو مگه:
این انکدر pt 2262 داده که فقط بیت مفرسته یعنی پایه D0 to d5 که میشه 6 تا از اون طرف هم همون جوری که خودت هم بهتر از من می دونی pt 2272 پایه های متاظر رو 0 یا 1 می کنه(البته بازم به pt 2272 داره که چند کاناله بخوای استفاه کنی و از m یا l استفاده کنی اما از نظر من 6 بیتی بهتره دلیل هم بعدا میگم)
برای اینکه هم که مثلا از 2 تا فرستده گیرده بیشتر بود سیستم خطا نده و اشتباهی روشن نشن باید پایه های متناظر 1 تا 8 رو مثل هم پیکره بندی بشن (یعنی مثلا اگر 1 رو داخل فرستنده به زمین زدی داخل گیرنده هم باید به زمین بزنی) این تا اینجا..
اما یک نکته برنامه نویسی 6 بیت برابر استا 5^2=32 این یعنی اینکه شما میتونی از 32 حالت استفاده کنی(این به این معنی هست که اگر در میکرو بخوای استفاه کنی میشه 32 حالت رو کنترل کرد) که معمولا بشتر از 10 -20 تا لازم نمیشه اما ما حد اکثر رو میگیرم.. اما چرا 5 تا بیت پس اون یکی کجا رفت ؟؟ اون یکی به میکرو میگه که عمل خوندن تموم شده!! هنر مندانه ست نه
حیف که اینجا انجمن هنر نداره یا داره چشم بصیرت میخواد دیدنش!!!
در صورتی که از میکرو استفاده نمکنی که هیچ خروجی پایه مستقم استفاده میشه یا با ترازیستور میشه یک رله 12 ولتی ران کرد..
اما اگر از میکرو استفاده می خوای بکنی حتما از m این پت ها باید استفاده کنی و و و و و وقتی که اون یک دونه بیتی که برای میکرو قرار داد کردی 1 شده عمل خودن رو پایه ها رو تموم شده بدونه و محاسبات بعدی برای رسیدن به 32 تا یه مثالا( 21=...(2*0)+(1*1)=10101)) البته مکرو ها چه فرستنده چه گیرنه باید تر تیب رو رعایت کنی..
--------------------------------------------
مقاوت ها هم بر اساس ولتاژی هست که میدی جدول داره نمودار هم داره که خودت استادشی درش میاری..
--------------------------------------------
تنها مشکلی که داره به نظر من همون ولتاژ بالای که با یک چاپر فکر کنم اونم حل بشه مگه یک آی سی چند آپر میخواد اخه بیشتر 300 میلی؟!؟!
این تجربه و تحقیق های من بود .. ببین خودت چیکار می کنی خبرش رو بده که درست شد یا نه ..
اشاالله یک نمونه کامل با میکرو مقاله می کنم یا میکنم تا دیگه مشکلی در رابطه با این این متد هست حل بشه(مخصوصا اون عکس های خودمو به عنوان معما باجازه میزام!!!
)..