ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل با ارتباط بین میکرو و کامپیوتر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
دوستان من ارتباط بین میکرو و کامپیوتر ایجاد کردم و اطلاعات ارسالی و دریافتی رو از طریق برنامه TERMINAL EMULITOR بسکام تست میکنم .اطلاعاتی که از طریق میکرو میفرستم به درستی در کامپیوتر دریافت میکنم ولی متن های که در برنامه TERMINAL EMULITOR بسکام مینویسم بصورت کد اسکی در میاد و در میکرو کدهای اسکی رونمایش میده .مثلا در TERMINAL EMULITOR ،، میزنم A در میکرو 65 رو نشون میده .از چه دستوری استفاده کنم که دقیقا همان متن یا حروف مورد نظر رو نشون بده .این یه برنامه ساده که دارم تست میکنم .

کد:
[align=left]$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 8000000
$baud = 9600
Config Lcdpin = Pin , Rs = Pinc.0 , E = Pinc.1 , Db4 = Pinc.2 , Db5 = Pinc.3 , Db6 = Pinc.4 , Db7 = Pinc.5
Config Lcd = 16 * 2
Cursor Off
Enable Interrupts
Enable Urxc
On Urxc Ff

Dim Receive As Byte
Print "HELLO"
Wait 1
Cls
Print "mohammad"
Wait 1
Do
Loop
  End

Ff:
Receive = Inkey()
Locate 2 , 1
Lcd Receive
Print Receive
Wait 1
Cls
Return[/align]
سلام
با دستور زیر میتونید کداسکی رو به رشته تبدیل کنید
کد:
dim var as string*20
var=string(n,x)

X مقدار کد اسکی
n تعداد دفعات تکرار کاراکتر

مثال
کد:
dim Z as string*20
Z=string(1,65)
که نتیجه z برابر A خواهد شد.

خوش باشید.
سلام من هم دارم روی همین موضوع کار میکنم اما ارسال و دریافت انجام نمیشه:( با اینکه برنامه ام تو شبیه ساز بسکام جواب داد اما انگار سخت افزارم مشکل داره و جواب نمیگیرم
خیلی ممنون میشم بدونم شما سخت افزارتون رو چطور درست کردید من از منابع اینترنتی استفاده کردم توی help بسکام هم بود ولی نمیدونم چه مشکلی داره البته کد من با مال شما فرق داره مال شما رو کپی کردم کلی خطا داد قضیه چیه؟؟
(۰۸-مهر-۱۳۹۲, ۱۰:۲۳:۱۹)الهه_کامپیوتر نوشته است: [ -> ]سلام من هم دارم روی همین موضوع کار میکنم اما ارسال و دریافت انجام نمیشه:( با اینکه برنامه ام تو شبیه ساز بسکام جواب داد اما انگار سخت افزارم مشکل داره و جواب نمیگیرم
خیلی ممنون میشم بدونم شما سخت افزارتون رو چطور درست کردید من از منابع اینترنتی استفاده کردم توی help بسکام هم بود ولی نمیدونم چه مشکلی داره البته کد من با مال شما فرق داره مال شما رو کپی کردم کلی خطا داد قضیه چیه؟؟

سلام
مدارتون و پیوست کنید تا بررسی بشه

خوش باشید.
نقل قول: سلام من هم دارم روی همین موضوع کار میکنم اما ارسال و دریافت انجام نمیشه:( با اینکه برنامه ام تو شبیه ساز بسکام جواب داد اما انگار سخت افزارم مشکل داره و جواب نمیگیرم
سلام
شما در صورتی میتوانید از برنامه من استفاده کنید که مدارتون هم با برنامه همخوانی داشته باشه .همانطور که دوست عزیزمون فرمودند مدارتون رو بذارید تا ببینیم ایراد از کجاست
سلام
کریستال مناسب برای کار شما 11.0592 مگا هرتز هستش تا خطای احتمالی baud rate هم از بین بره و به راحتی بتونی تاسرعت 115200 هم ارتباط داشته باشی
کافیه که یه متغییر به صورت string تعریف کنی
و به صورت زیر عمل کنی

کد:
dim s as string * 20

s = s + chr(receive)

home
lcd s

موفق باشی....