ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشاهده ی همه ی رکوردهای جدول در اس کیو ال سرور
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
ببخشید توی اس کیو ال سرور چجوری میشه همه ی رکوردها رو مشاهده کرد؟ فقط حداکثر 200 تا از رکوردها رو نشون می ده.

ویرایش شد:
توی اس کیو ال سرور فقط 200 تا از رکوردها رو می تونم ببینم در حالی که حداقل 4000 تا رکورد توی بانکم هست ولی بهشون دسترسی ندارم ، چرا؟
(۱۰-مهر-۱۳۹۲, ۱۶:۱۶:۰۶)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]ببخشید توی اس کیو ال سرور چجوری میشه همه ی رکوردها رو مشاهده کرد؟ فقط حداکثر 200 تا از رکوردها رو نشون می ده

کد:
SELECT TOP 200 * FROM table_name
بسیار ممنون

من توی رویداد CellClick کنترل دیتا گرید ویو این کد رو نوشتم تا رکورد جاری رو بهم نشون می ده ، ولی می گه این ستون یعنی a1 وجود نداره!!

کد:
MsgBox(DataGridView1.CurrentRow.Cells.Item("a1").Value)

[تصویر:  attachment.php?aid=10329]
(۱۰-مهر-۱۳۹۲, ۱۷:۰۹:۵۵)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]بسیار ممنون

من توی رویداد CellClick کنترل دیتا گرید ویو این کد رو نوشتم تا رکورد جاری رو بهم نشون می ده ، ولی می گه این ستون یعنی a1 وجود نداره!!

کد:
MsgBox(DataGridView1.CurrentRow.Cells.Item("a1").Value)

[تصویر:  attachment.php?aid=10329]

البته اینجا نوشته ستون a2 وجود نداره!
بگردید ببینید کجا از a2 استفاده کردید!
چشم

کد:
MsgBox(DataGridView1.CurrentRow.Cells.Item("a2").Value)

اشتباهی نوشتم a1 ، همون a2 هست.
خب این یعنی اینکه توی Data Grid View، ستونی به نام a2 وجود نداره!
برو توی پراپرتی های DataGridView1، و لیست ستون ها رو بررسی کن!
(۱۰-مهر-۱۳۹۲, ۱۶:۱۶:۰۶)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]ببخشید توی اس کیو ال سرور چجوری میشه همه ی رکوردها رو مشاهده کرد؟ فقط حداکثر 200 تا از رکوردها رو نشون می ده

من گفتم همه ی رکوردها رو نمایش بدهBiggrin نه فقط 200 تا از رکوردهاBiggrin

لطفا عنوان تاپیک رو عوض کنیدBiggrin
توی اس کیو ال سرور فقط 200 تا از رکوردها رو می تونم ببینم در حالی که حداقل 4000 تا رکورد توی بانکم هست و بهشون دسترسی ندارم ، چرا؟
اگه تو محیط SQL Server Management Studio، نمیتونین Query ها رو ببینین، روی بخش خالی همین لیست 200 تایی که داره بهتون نشون می ده کلیک کنین، از منوی Pane، گزینه ی SQL رو انتخاب کنین، در بخش باز شده، قسمت TOP 200 رو پاک کنید!
(۱۰-مهر-۱۳۹۲, ۱۸:۲۳:۱۷)far_222000 نوشته است: [ -> ]خب این یعنی اینکه توی Data Grid View، ستونی به نام a2 وجود نداره!
برو توی پراپرتی های DataGridView1، و لیست ستون ها رو بررسی کن!
درسته ، اسم ستون همینه
اسم فیلدهای تو بانک a1,a2,a3 .... هست.
اسم ستون های دیتا گرید هم دقیقا همینه ، این مشکل ایجاد می کنه؟
نه!
اینکه اسامی یکی باشن مشکلی ایجاد نمیکنه!
اگه میتونین پروژه رو بفرستین که بتونم دقیق تر بررسی کنم
بفرمایید:
صفحه‌ها: 1 2