سلـــــــــــــ
ـــــــام دوستان
من توی مایا یک مدل آدم ساختم ولی نمی دونم چطور براش اسکلات یا عضله قرار بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من یک مدل آماده دیدم که کنار مچ دستاش،زانو هاش،پشت سرش و ... یکسری نمی دونم چی بود که با انتخاب اونا می شد برای مدل آدم حرکات طبیعی بدن رو شبیه سازی کرد مثلا راه رفتن،خم شدن و ... اصلا به این کار چی میگن؟
و چطوری باید این کارو کرد؟
با تشکر فراوان
سلام.
كم پيدايي ... ، نمي دونم من نمي بينمت يا كلا نيستي ؟ :)
عكس هم بذار ببينيم چه كردي ديگه اينطوري كه نمي شه ...
شما براي اين منظور بايد سرفصل rigging رو در مايا دنبال كنيد ... ، خيلي هم تخصصي و سخت هست ، البته كاراي معمولي رو بدون خونريزي مي شه جلو برد :)
ياد جووني ها بخير ... :(
:)
نقل قول: من یک مدل آماده دیدم که کنار مچ دستاش،زانو هاش،پشت سرش و ... یکسری نمی دونم چی بود که با انتخاب اونا می شد برای مدل آدم حرکات طبیعی بدن رو شبیه سازی کرد مثلا راه رفتن،خم شدن و ... اصلا به این کار چی میگن؟و چطوری باید این کارو کرد؟
اونها رو هم اسم دقيقش يادم نيست ، اما يه سري كنترلر هستن كه كار آدم رو براي متحرك سازي راحت تر مي كنن. با curve و text معمولا مي سازن ، اما هر چيز ديگه اي هم مي تونه باشه.
بعد هم بسته به كاربردشون بايستي به handler ها و ... مربوطه link بشن. يا parent و ... هم كار برد دارن.
بايد چندتا آموزشي درست و حسابي ببيني.
سلـــــــــــــــــ
ــــــــــــــــــام
دستتون طلا
نقل قول: كم پيدايي ... ، نمي دونم من نمي بينمت يا كلا نيستي ؟ :)
کلا نیستم
نقل قول: عكس هم بذار ببينيم چه كردي ديگه اينطوري كه نمي شه ...
چشم
من فقط همون دو روز اول که مایا رو تو تابستون باز کردم دیگه تا دو سه روز پیش بازش نکردم
خیلی چیز زیادی درست نکردم ولی چشم چنتا عکس می زارم بخندیم
بفرمایید اینم یه عکس تا اینجای کار
اول بگم این آدم و چوب ماهیگیریش همینجوری فعلا قرار دادم،
آدمش در دست ساخته و همچنین دریاش یکم کا داره و ماهی هم داره آماده می شه
ای بابا نخند دیگه
کلا امیدی نیست
نه داداش ، در سطحي كه شما كار كردي خيلي هم خوب هست ،از نظر من عاليه.
ادامه بدهه ببينيم ته اش چي از آب در مياد ...
موفق باشي.