با سلام
من یک RichTextBox دارم که اطلاعات خوانده شده از پورت سریال در آن لود میشود. در پایان خواندن از پورت حال میخوام یک عبارت به پورت سریال ارسال کنم از طریق همان RichTextBox.چطور فقط همان متنی که تایپ می شود ارسال شود و همچنین بقیه متون غیر از آنهایی که توسط کاربر تایپ شده قابل ویرایش نباشد.با تشکر
برای این کار راه خیلی بهتر تر و منطقی تری هم هست :
1- یک جعبه ی متنی با ویژگی غیر قابل ویرایش برای نمایش داده های ورودی و خروجی از پورت سریال
2- یک جعبه ی متنی دیگه برای ارسال متن ها
3- دکمه برای ارسال داده به پورت و هم چنین ارسال اون به جعبه ی متنی اولی به عنوان "sanded :" یا حالا هرچی
-------
دقیقا مثل چت باکس ها ....
اون راهی که شما میخواهید که همه کار رو یک ریچ باکس انجام بده عملا با ویژگی های از پیش تعریف شده, شدنی نیست
چون یک شیی متنی در آن واحد نمی تونه هم غیر قابل ویرایش باشه هم قابل ویرایش !!! فکرش رو بکن خودش میشه فلسفه
اما یک راهی به نظرم میرسه برای اون فرموده ی فلسفی شما استفاده از ذخیره متن هست به عنوان مثال : بعد از اتمام دریافت داده داده ها در فایل x:\txt.txt ذخیره بشه در صورتی که تغییر در متن صورت بگیره با اون فایل مقایسه بشه اگر در متن اصلی که باید تغییر نکنه تغییری ایجاد شده باشه اون رو دوباره بزاره و برای ارسال هم متنی که وارد شده با فایل مقایسه بشه و قسمت های مشترک حذف بشه و ارسال انجام بشه و دوباره کل ریچباکس درون فایل به روز بشه..
داخل vb توابع کار با رشته فراوان داره باید با اونها کار بشه برای این کار شما اما معمول و معقول و ... همون راه اولی هست که گفتم .. بقیه راه ها همه اختیاریه هر کس یک روشی برای خودش میزاره..
درضمن سعی کن برنامت با حداقل کد کار کنه و از کدزدن های اضافی خودداری کن..
(۱۸-مهر-۱۳۹۲, ۱۴:۴۱:۰۱)code91 نوشته است: [ -> ]برای این کار راه خیلی بهتر تر و منطقی تری هم هست :
1- یک جعبه ی متنی با ویژگی غیر قابل ویرایش برای نمایش داده های ورودی و خروجی از پورت سریال
2- یک جعبه ی متنی دیگه برای ارسال متن ها
3- دکمه برای ارسال داده به پورت و هم چنین ارسال اون به جعبه ی متنی اولی به عنوان "sanded :" یا حالا هرچی
-------
دقیقا مثل چت باکس ها ....
اون راهی که شما میخواهید که همه کار رو یک ریچ باکس انجام بده عملا با ویژگی های از پیش تعریف شده, شدنی نیست چون یک شیی متنی در آن واحد نمی تونه هم غیر قابل ویرایش باشه هم قابل ویرایش !!! فکرش رو بکن خودش میشه فلسفه
اما یک راهی به نظرم میرسه برای اون فرموده ی فلسفی شما استفاده از ذخیره متن هست به عنوان مثال : بعد از اتمام دریافت داده داده ها در فایل x:\txt.txt ذخیره بشه در صورتی که تغییر در متن صورت بگیره با اون فایل مقایسه بشه اگر در متن اصلی که باید تغییر نکنه تغییری ایجاد شده باشه اون رو دوباره بزاره و برای ارسال هم متنی که وارد شده با فایل مقایسه بشه و قسمت های مشترک حذف بشه و ارسال انجام بشه و دوباره کل ریچباکس درون فایل به روز بشه..
داخل vb توابع کار با رشته فراوان داره باید با اونها کار بشه برای این کار شما اما معمول و معقول و ... همون راه اولی هست که گفتم .. بقیه راه ها همه اختیاریه هر کس یک روشی برای خودش میزاره..
درضمن سعی کن برنامت با حداقل کد کار کنه و از کدزدن های اضافی خودداری کن..
ممنون از راهنمایی تون.من در حال حاضر از همان روش اول که شما گفتید استفاده میکنم .اون حالتی که میگم در نرم افزار هایپر ترمینال زمانی که دستگاهی که اطلاعات سریال را می فرستد و در آخر درخواست ارسال اطلاعات از کاربر میکند اتفاق می افتد:
ue 1 Oct 2013 HTC RST2 - RST2(55) 16:12:17
Main Menu
1. Provisioning Menu
2. Maintenance Menu
3. Testing Menu
4. Traffic Menu
5. Administration Menu
6. Log Off
A. All Current Alarms
?. Help
Main Menu
CR> [1]: -
اون خط تیره آخر کرسر می باشد که میشه تایپ کرد و پاک ، ولی متن قبل از آن پاک نمی شود!