۱۹-مهر-۱۳۹۲, ۰۱:۲۲:۰۶
۲۱-مهر-۱۳۹۲, ۲۲:۴۲:۲۳
میگم این دوباره اینطوری شد
البته همونروز که درست شده بود خاموش که کردم و دوباره روشن کردم دیدم باز سفید شد!!
و از اون روز همینطوری دارم با دسکتاپ سفید سیر و سفر می کنم
چیکارش کنم؟
آنتی ویروسم AVAST هستش که وقتی فعالش می کنم به اسم همون پوشه ای که آلوده بود و حذفش کردم ویروس پیدا می کنه .. اما حذفشون نمی کنه!!
البته همونروز که درست شده بود خاموش که کردم و دوباره روشن کردم دیدم باز سفید شد!!
و از اون روز همینطوری دارم با دسکتاپ سفید سیر و سفر می کنم
چیکارش کنم؟
آنتی ویروسم AVAST هستش که وقتی فعالش می کنم به اسم همون پوشه ای که آلوده بود و حذفش کردم ویروس پیدا می کنه .. اما حذفشون نمی کنه!!
۲۱-مهر-۱۳۹۲, ۲۳:۰۰:۵۴
خب معلومه
ویروس روی سیستم شما اجرا شده و نباید انتظار داشت که کلا بره اون دنیا
در مورد آنتی ویروس ، آپدیت هست؟ اینطور مواقع باید رفت سراغ پشتیبانی که خب خداروشکر با توجه به کرک شدن نرم افزارها پشتیبانی در کار نیست.
کلا ی اسکن کامل انجام بدید ، نشد ی آنتی دیگه نصب کنید و avast رو غیر فعال کنید ببینید چی می گه ،البته اگه من باشم که کلا ویندوز رو عوض می کنم.
بعدش هم برای رهایی از این مشکلات ی بک آپ با norton ghost بگیرید که اینطور مواقع راحت بشید
ویروس روی سیستم شما اجرا شده و نباید انتظار داشت که کلا بره اون دنیا
در مورد آنتی ویروس ، آپدیت هست؟ اینطور مواقع باید رفت سراغ پشتیبانی که خب خداروشکر با توجه به کرک شدن نرم افزارها پشتیبانی در کار نیست.
کلا ی اسکن کامل انجام بدید ، نشد ی آنتی دیگه نصب کنید و avast رو غیر فعال کنید ببینید چی می گه ،البته اگه من باشم که کلا ویندوز رو عوض می کنم.
بعدش هم برای رهایی از این مشکلات ی بک آپ با norton ghost بگیرید که اینطور مواقع راحت بشید
۰۱-آبان-۱۳۹۲, ۱۸:۱۹:۱۹
سلام
بالاخره یه ویندوز جدید نصب کردم
سون 64 بیتی
اما چند تا مشکل دارم
یکی اینکه بعضی از کلیدهای میانبرم کار نمی کنند مثل تنظیم نور صفحه و بلوتوث و ...
کسی درایورشون رو داره؟ برای لپ تاپ dell 5010 ؟
با کلید fn هم کار نمی کنن!!
دوم هم اینکه وضوح تصویرم خیلی کمه ..
آیکون ها بزرگ دیده میشن .. در عکس زیر گزینه 100 رو انتخاب کردم اما باز هم بزرگن و احساس می کنم چشممو اذیت می کنن
از جای دیگه ای نمیشه تنظیمش کرد؟
بالاخره یه ویندوز جدید نصب کردم
سون 64 بیتی
اما چند تا مشکل دارم
یکی اینکه بعضی از کلیدهای میانبرم کار نمی کنند مثل تنظیم نور صفحه و بلوتوث و ...
کسی درایورشون رو داره؟ برای لپ تاپ dell 5010 ؟
با کلید fn هم کار نمی کنن!!
دوم هم اینکه وضوح تصویرم خیلی کمه ..
آیکون ها بزرگ دیده میشن .. در عکس زیر گزینه 100 رو انتخاب کردم اما باز هم بزرگن و احساس می کنم چشممو اذیت می کنن
۰۱-آبان-۱۳۹۲, ۱۸:۵۲:۲۷
(۰۱-آبان-۱۳۹۲, ۱۸:۱۹:۱۹)رسول نوشته است: [ -> ]
ایرانسلش و بگیر
ببخشید منظورم این بود کارت گرافیکش و نصب کن
۰۱-آبان-۱۳۹۲, ۱۹:۳۰:۴۸
از توی سایت dell درایورهاش رو دانلود و نصب کن
درست میشه همه چیزش
درست میشه همه چیزش
۰۲-آبان-۱۳۹۲, ۰۰:۲۶:۰۸
من هر چی سعی می کنم درایور کارت گرافیک رو نصب کنم این ارور رو میده!!
میگه کامپیوتر شما عرضه این کارها رو نداره
۰۲-آبان-۱۳۹۲, ۰۰:۵۱:۱۴
لابد درایوری که پیدا کردی با مدل لپ تاپ شما تطبیق نیست
از یه قسمت تنظیمات سیستم میشه انتخاب کنید خودش آنلاین درایور متناسب و پیدا کنه و نصب کنه
ولی دقیقا یادم نیست کجای تنظیمات بود:|
خلاصه باید کمی حوصله به خرج بدی تا پیدا کنی
از یه قسمت تنظیمات سیستم میشه انتخاب کنید خودش آنلاین درایور متناسب و پیدا کنه و نصب کنه
ولی دقیقا یادم نیست کجای تنظیمات بود:|
خلاصه باید کمی حوصله به خرج بدی تا پیدا کنی
۰۲-آبان-۱۳۹۲, ۰۰:۵۷:۱۶
۰۲-آبان-۱۳۹۲, ۰۱:۳۴:۳۲
(۰۲-آبان-۱۳۹۲, ۰۰:۲۶:۰۸)رسول نوشته است: [ -> ]من هر چی سعی می کنم درایور کارت گرافیک رو نصب کنم این ارور رو میده!!
اول درایور مادر برد و cpu و اینچیزا رو نصب کن که بتونیه وسایلت رو شناسایه اولیه کنه
و بعد بقیه چیزها مثل کارت گرافیک و . . رو نصب کن
یه امتحان بزن خبرشو بده دکتر جون
۰۲-آبان-۱۳۹۲, ۰۳:۳۶:۳۶
آخه من شنیده بودم که ویندوز 7 خودش همه درایورها رو داره و نیازی به نصب تک تکشون نیست!!