ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل دسکتاپ لپ تاپ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
سلام

وقتی لپ تاپ رو باز می کنم صفحه دسکتاپم کلا سفید میشه و هیچی نشون نمیده!

البته اون علائمی که موقع روشن کردن بودن مثل ولکام و رنگ آبی ویندوز و .. طبیعی هستن

فقط دسکتاپ بالا نمیاد و سفید میشه

مدلش هم Dell N5010 هستش
هیچی نصب نکردی روش؟ یهو اینطوری شد؟
باsafe mode تست کن ببین بازم همین مشکل را داری؟اگه در حالت سیف مود مشکلی نبود یه برنامه (بد افزار )این مشکل را ایجاد کرده
بله

مشکل سخت افزاری نیست و از همون ویندوزه.

نمی دونم با توجه به اینکه "لپ تاپ" هست اگه نشه با safe mode هم رفت چجوری باید اطلاعات درایو c رو خالی کرد ، البته اگه چیزی داخلش باشه.

فکر کنم بشه با آنتی ویروس تحت داس مشکل رو برطرف کرد
دیروز حافظه دوتا رم رو کپی کردم توش و بعد از 3 4 ساعت که روشن کردم دیدم سفید شده!!

هاردشم تقریبا پر شده بود ..

توی دسکتاپ حدود 15 گیگ فیلم داشتم که خیلی برام مهم هستن

داخل درایوها هم پرن از فیلم و اطلاعت مهم که حیفم میاد بدم بیرون .. واسه دانلودشون چه شبها که بیدار نموندم تا صبح Biggrin
یه دفعه دیگه روشن کردم و نمیدونم کدوم کلید رو زدم که داخل همون صفحه سفید دسکتاپ مای کامپیوتر باز شد . خوشبختانه تونستم فیلمهامو رایت کنم و..

اما همچنان دسکتاپی ندارم و دکمه استارت هم کار نمی کنه Exclamation
خب چه لزومی داشت بیدار بمونید؟ خب می خوابیدیدBiggrin

دسکتاپ چجوریه؟

فقط آیکون هاش نیستن یا کلا هیچی معلوم نیست؟

میشه تسک منیجر رو اجرا کرد؟

اگه میشه از منوی فایل گزینه new task رو بزنید و msconfig رو اجرا کنید و ببینید برنامه ی مشکوکی توی استارت آپ دیده میشه یا نه.

اگه نشد از توی همون تسک منیجر ببنید رجیستری اجرا میشه یا نه
(۱۸-مهر-۱۳۹۲, ۱۹:۳۹:۰۲)رسول نوشته است: [ -> ]یه دفعه دیگه روشن کردم و نمیدونم کدوم کلید رو زدم که داخل همون صفحه سفید دسکتاپ مای کامپیوتر باز شد . خوشبختانه تونستم فیلمهامو رایت کنم و..

اما همچنان دسکتاپی ندارم و دکمه استارت هم کار نمی کنه Exclamation
میگم کنترل شیف دیلیت کار نمی کنه؟D:
نکنه سرویس های کامپیوترت ران نمیشنBiggrin
با ویندوز لایو اطلاعاتت را بردار و ی ویندوز جدید نصب کن !
(۱۸-مهر-۱۳۹۲, ۱۹:۴۵:۴۶)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]با ویندوز لایو اطلاعاتت را بردار و ی ویندوز جدید نصب کن !

موافقم؛ البته نه با ویندوز لایو!‌با لینوکس لایو Biggrin
(۱۸-مهر-۱۳۹۲, ۱۹:۴۳:۲۷)behzady نوشته است: [ -> ]میگم کنترل شیف دیلیت کار نمی کنه؟D:

کار می کنه

دسکتاپ هیچی نداره و سفیده!

مای کامپیوتر رو دوباره چطوری بازش کنم؟
صفحه‌ها: 1 2 3 4