ايران ويج

نسخه‌ی کامل: حداکثر محدودیت بانک اکسس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام خسته نباشید دوستان خیلی جاها دیدم واسه خیلی ها این سوال پیش آمده حداکثر تعداد رکوردی میشه در بانک اکسس ذخیره کرد چند تا رکورد هسته؟

من از بانک sql استفاده میکنم روش های مختلفی تست کردم هر کار میکنم بعداز مدتی برنامه با ارور time out مواجه به هیچ روشی نتونستم این مشکل حل کنم

سوالم این ایا واقعا بانک اطلاعاتی اکسس محدودیت داره؟
حداکثر تعداد رکوردی میخوام ذخیره کنم 1000000 هسته آیا بانک اکسس میتوانه 1000000 رکورد ذخیره کنه؟

حداکثر رکوردی در اکسس میشه ذخیره کرد چقدر است؟

و اینکه تفاوت نسخه 2003 با آخرین نسخه چی در تعداد رکورد تاثیر داره؟
(۱۸-مهر-۱۳۹۲, ۱۴:۴۲:۳۵)aleas نوشته است: [ -> ]سلام خسته نباشید دوستان خیلی جاها دیدم واسه خیلی ها این سوال پیش آمده حداکثر تعداد رکوردی میشه در بانک اکسس ذخیره کرد چند تا رکورد هسته؟

من از بانک sql استفاده میکنم روش های مختلفی تست کردم هر کار میکنم بعداز مدتی برنامه با ارور time out مواجه به هیچ روشی نتونستم این مشکل حل کنم

سوالم این ایا واقعا بانک اطلاعاتی اکسس محدودیت داره؟
حداکثر تعداد رکوردی میخوام ذخیره کنم 1000000 هسته آیا بانک اکسس میتوانه 1000000 رکورد ذخیره کنه؟

حداکثر رکوردی در اکسس میشه ذخیره کرد چقدر است؟

و اینکه تفاوت نسخه 2003 با آخرین نسخه چی در تعداد رکورد تاثیر داره؟

سلام
sql خیلی قدرتمند تر از اکسس هست اگر با sql به مشکل خردید قطعا اکسس جواب گو نخواهد بود!
شما میتونید از اکسس به صورت دیتابیس اشتراکی استفاده کند تا مشکل رکورد حل بشه!(چند دیتابیسی)
البته این تعداد رکوردی که گفتید خیلی زیاد نیست احتمالا جایی از کار مشکل داره که به خطا برمیخورید!

موفق باشید