دوستان حيفم اومد براي عضو شماره 136 ام اين سايت يعني كسي كه از اولين روزايي كه اين سايت بوجود آومد تو اين سايت ميچرخيد و حتي جز اولين كسايي بود كه اينجا پست زد خداحافظي درست و حسابي نكنم هرچي باشه به گردن اين سايت و من بخصوص خيلي حق داره ، دير اقدام كردم ميدونم شنبه از ايران ميره ، ميره هند واسه درس خوندن .
ممد جون ياد اولين پستت بخير اين بود
سورس ويروس مليسا و جالبترين پستي هم كه زدي اين بود :
كاراكترهاي گرافيكي و آخرين پستت هم اين بود :
برنامه رمز گذاري MD5 .
ليست كامل برنامه هاي ارساليش هم
اينه و
اينم هست .
جز فعالترينهاي سايت بودي(اميدوارم بازم باشي) توي نظرات و توي بحث ها شركت فعال داشتي هركجا ميري شاد و خرم باشي و هيچ وقت ايران و ايران ويج رو فراموش نكني .
من فقط ميخندم چون موقع خداحافظي خوبيت نداره گريه كردن بخصوص هم اينكه ميري تا يه سرنوشت خوب و زندگي خوب رو واسه خودت درست كني.
:P
:) ميدونم دنياي اينترنت خيلي كوچيكه و تو جاي دوري نميري بخصوص هند هم كه سرزمين اينترنته ولي بازم آدم يه نمه دلتنگ ميشه.
خداحافظ ممد 2003 .
سلام
اولاً بهت تبريك مي گم كه تو زندگي همچين فرصتي برات پيش اومده ثانيا اينكه
من خودم خيلي دوست داشتم ادامه تحصيل بدم ولي به خاطر بعضي مسائل متاسفانه فعلاً گذاشتم كنار ولي يك چيز رو بدون . همه در حدي نيستن كه كاري كه شا كردين رو انجام بدن. پس از فرصتي كه پراي شما پيش اومده نهايت استفاده رو بكن .
برات آرزوي موفقيت مي كنم .تو اينترنت مسالة مكان مهم نيست ولي هيج جا وطن نمي شه .
با تشكر ـ مشمولي
سلام ممد جون
اميدوارم هر جا هستي سربلند و موفق باشي.
راستي نري ديگه پيدات نشه ها!!! ماهنوز خيلي بهت احتياج داريم!! :wink:
در هر صورت اميد وارم هر جا كه هستي هميشه ، شاد و سربلند باشي .
سلام!
راستش هم خوشحالم
هم ناراحت :cry: خوشحال از اينكه داري يه سرنوشت توپ براي خودت رقم ميزني و ناراحت از اينكه مي ترسم به قول اميرجان بري و پيدات نشه(هواي اونجا بهت بسازه و به ما سر نزني!!!
:wink: ) در هر صورت موفق باشي اميدوارم پس از پايان تحصيلات به وطن برگردي و براي ايران كار كني{البته كم كم قانون كپي رايت هم داره اجرا بشه تا اونوقت انشااااااااااالللللللله راه بيفته!!! 8) )
منتظريم بازم اينجا بيااي
خدا نگهدار
ممد جون اميدوارم هر جا باشي سربلند باشي و زود برگردي :cry:
يكي از دوستام باباش رفته بود هند درس بخونه بچش(دوست من)تو هند به دنيا اومد
ميگم رفتي هند فارسي رو فراموش نكني كه ما هندي بلد نيستسم
محمد جان خيلي خوشحالم كه داري ميري راستش من خودم پارسال ميخواستم برم آلمان و كامپيوتر بخونم ولي اين سربازي بي پدر نذاشت و كلي زد خال خوردم اما از اينكه دوست عزيزم داره ميره به سوي موفقيت اونم تو كشوري كه واقعا در نرمافزار قوي هستند واقعا كلي حال كردم راستي محمد جاد شنيدم در هند اينترنت هم داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس ما را فراموش نكن و آموزشهاي به روز را در آنجا شروع كن و اگه چيزي ياد ميگيري ما روهم قابل بدون من يكي خودم نوكرتم
قربانت و با آرزوي موفقيت روز افزون براي شما دوست گرامي
سلام ممد جان
اميدوارم هرجا كه ميري موفق باشي و خدا پشت و پناهت باشه :)
ما منتظر پستهاي خوبت هستيم
:( :(
محمد عزيزم سلام!
حال شما؟
نمي دونم چرا ولي خيلي دلتنگ شدم از رفتنت....
البته من خودم هم قراره كه برم كانادا ولي باز هم از اينكه از شما دور مي شم خيلي ناراحتم؟
احتمالا خيلي تشابهات ذهني داريم كه قصد سفر به سايركشورها را داريم. اميدوارم كه هر جايي كه هستي موفق و پيروز باشيد .
به اميد ديدار
كيما
ممد 2003 تو هر فرومي كه مي ره فعال ترينه اگه باور نمي كنين به پرشين تولز
vb4ir سر بزنيد . تا بفهميد .
سفر خوش باشه
آقا محمد من هم به نوبه خودم از شما تشكر ميكنم به دليل فعال بودن در اين سايت و برنامه هات براي خيلي از افراد مفيد بوده اميدوارم هركجا باشيد سربلند باشيد
دوست عزيزي از بين ما ميرود. :(
من اين سايت را خيلي دور شناختم و دير عضو شدم ولي اكنون كه مرتب و همهروزه اينجا پلاسم ميبينم اين همه آدم بامرام را كه بدون هبچ چشمداشتي مينويسند و كار ميكنند براي اين مرز و بوم چقدر خوشحال ميشوم حس غريبي به من ميگويد كه ما كارها خواهيم كرد و اين ربطي به اين ندارد كه من و تو كجاييم وقتي كه دلهامان با هم است و هدفمان يكي؟!
خلاصه به اميد پيروزي و بهروزي اين دوست عزيز مي دانم كه با ما همسفر خواهدبود و شايد چند روزي كه ميگردد تا آنجا خانه و سرپناهي بيابد او را اينجا نبينيم و او دوباره به اينجا سر خواهد زد و چشمهاي ما را روشن خواهد كرد :wink:
راستي محمدجان هروقت به اينجا سرزدي سوغاتي يادت نرهها
راستي محمدجان خيلي وقته منتظر كيبوردتم؟!بابا ما دوتا برنامه اينجا زديم و تو هم ما رو همينطور خجالت دادي. :oops: امبدوارم موفق باشي. مطمينم اگه اينجا سرنزني دل همه ما برات تنگ ميشه :( :( :cry: :cry: اينجا رو يادت نره. من تازه ميخواستم بيام گرد و خاك كنم پس لطفا سر بزن ما اينجا از حقوق لگدكوپ شده اكسل دفاع كنيم
فارغ از شوخي مطمين (راستي هيچ كس هم به ما نگفت اين همزه رو اينجا چيطوري مينويسند)هستم به اينجا سر ميزني و نميگذاري كه دلمان برايت تنگ شود؟ :!: :!: :!: منتظر كيبورد و خيلي چيزهاي قشنگ ديگري كه قراربود بياري و فرصت نشد هستيم. به اميد ديدار مجدد :!: :?: :?: