ايران ويج

نسخه‌ی کامل: افزون عکس از وب
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
من میخوام توی یکی از کارام توی ویژوال بیسیک یه عکس با فرمت gif که آدرس اون از وب هست رو قرار بدم
خیلی گشتم ولی پیدا نکردم :(
یعنی یه عکس با فرمت گیف آپلود کنم بعد آدرسش رو قرار بدم توی برنامه
میشه کمکم کنید ؟Shy
سلام
به ایرانویچ خوش امدید!
میتونید فایل را دانلود کنید بعد از دانلود ادرس بدید(ساده ترین روش هست البته نه تنها روش)
فایل رو دانلود کنم ؟!
کدوم فایل ؟!
ولی من آدرس عکس رو دارم که توی هاست آپ کردم ، حالا میخوام اون عکس رو که آپ کردم بذارم توی برنامه ای که دارم درست میکنم !
از باکس ایمیج هم فقط تونستم از توی سیستمم لود کنم که من میخوام از نت عکس رو اضافه کنم
(۲۳-مهر-۱۳۹۲, ۱۹:۳۱:۴۴)alitna نوشته است: [ -> ]فایل رو دانلود کنم ؟!
کدوم فایل ؟!
ولی من آدرس عکس رو دارم که توی هاست آپ کردم ، حالا میخوام اون عکس رو که آپ کردم بذارم توی برنامه ای که دارم درست میکنم !
از باکس ایمیج هم فقط تونستم از توی سیستمم لود کنم که من میخوام از نت عکس رو اضافه کنم

همان عکس که در هاستت اپلود کردی را روی سیستم دانلود کن بعد ادرس روی سیستم را بده بهش که نیاز نباشه هربار از سرور بخونید!
راهی به جز این نیست ؟!
چون من میخوام عکس رو عوض کنم از توی هاست ، اونوقت توی برنامه هم عوض بشه !
اینطوری دیگه نمیشه عوضش کرد !
(۲۳-مهر-۱۳۹۲, ۲۱:۵۳:۲۳)alitna نوشته است: [ -> ]راهی به جز این نیست ؟!
چون من میخوام عکس رو عوض کنم از توی هاست ، اونوقت توی برنامه هم عوض بشه !
اینطوری دیگه نمیشه عوضش کرد !

من که گفتم این یک روش هست نه تنها روش!
باز هم با همین روش میتونید هر چند دقیقه یک بار یا بعد از هر رویداد دلخواه یکبار عکس را دانلود کنید و عکس جدید را نمایش بدید!
احتمالا روشی هم هست که مستقیم نمایش بده......
بله اینطوری هم توی ذهنم بود ولی برنامه ای که دست اینو اونه که نمیشه کاریش کرد :))
از دوستان دیگه لطفا کسی جوابش رو میدونه کمکم کنه ( آخه این چیزی ساده ای هست ، چون تازه کارم این کد هایی که من دنبالشون هستم ، برای شما راحته )
(۲۳-مهر-۱۳۹۲, ۲۲:۵۶:۰۴)alitna نوشته است: [ -> ]بله اینطوری هم توی ذهنم بود ولی برنامه ای که دست اینو اونه که نمیشه کاریش کرد :))
از دوستان دیگه لطفا کسی جوابش رو میدونه کمکم کنه ( آخه این چیزی ساده ای هست ، چون تازه کارم این کد هایی که من دنبالشون هستم ، برای شما راحته )

چرا نمیشه دست این و اونه کاریش کرد؟فایل دانلد میشه و توی پوشه تمپ ذخیره میشه و شما از اونجا ادرس میدید!
یکم خودت سرچ کن توی نت هست مثال از روش های دیگه!
میگم که نمیشه یه فایل txt درست کنم و اونو آپ کنم ،
بعد بیام آدرس عکس رو توی فایل txt بنویسم بعد توی برنامه بیام آدرس فایل txt رو بدم
و بعد بگم هر وقت فورم لود شد ، بیاد این فایل txt رو بگیره و هر آدرس عکسی که توش بود ، بیاد روی یه باکس ایمیچ نمایشش بده !؟
نقل قول: چون من میخوام عکس رو عوض کنم از توی هاست ، اونوقت توی برنامه هم عوض بشه !

اگه میخوایین همزمان که عکستون روی هاست عوض شد؛ توی برنامه‌تون رو هم عوض بشه در حالت معمول امکان پذیر نیست!!!

چون بعد از گرفتن اطلاعات (همون عکس منظورمه) دیگه برنامه‌ی شما متوجه نمیشه که عکس عوض شده یا نه!!
واسه حل این مشکل ۲ راه دارید:
۱ - یا مدام هاست رو برای اینکه متوجه بشید عکسی عوض شده چک کنید
۲ - یا یه برنامه آنلاین (tcp/ip - سوکت) بنویسید و بعد از عوض شدن عکس به برنامه‌تون خبر بده که عکس عوض شده و . . .

نقل قول: من میخوام توی یکی از کارام توی ویژوال بیسیک یه عکس با فرمت gif که آدرس اون از وب هست رو قرار بدم

برای دریافت عکس هم اسونترینش همونیه که ققنوس گفت! عکس رو دانلود کن و بعد نشونش بده

راه حلش رو هم اونی که خودتون فرمودید خوبه:
نقل قول: میگم که نمیشه یه فایل txt درست کنم و اونو آپ کنم ،
بعد بیام آدرس عکس رو توی فایل txt بنویسم بعد توی برنامه بیام آدرس فایل txt رو بدم
و بعد بگم هر وقت فورم لود شد ، بیاد این فایل txt رو بگیره و هر آدرس عکسی که توش بود ، بیاد روی یه باکس ایمیچ نمایشش بده !

-----------------
راه حرفه‌ای ترش اینه که یا از کامپوننت‌هایی که توانایی دارن یه عکس با آدرسی اینترنتی رو نشونمون بدن؛ استفاده کنیم؛ (اگه اشتباه نکنم مثل کامپوننت ie که میتونیم بهش ادرس عکس رو بدیم و نشونمون بده)

و راه دیگه اینکه خودتون عکس رو با برنامه‌نویسی سوکت از توی هاست بخونید و توی فرم و یا picture box و . . رسمش کنید!
ممنون از پاسخ خوبتون
برای همون فایل txt یه مثال بزنم
برای این آدرس یاب های سایت ها وقتی آدرس سایت رو از توی فایل txt عوض میکنن بلافاصله توی برنامه هم عوض میشه !
دقیقا همینطوری ولی به جای متن ، عکس باشه
من میام عکس رو به صورت همون ادرس سایت وارد میکنم ، اینطوری که وقتی این فایل txt رو بیاد بخونه که توش لینک عکس هست
اما از اینجا به بعدش رو موندم که چطوری اددش کنم ، کلا کدش رو هم از نت گیر نیوردم
که میخوام این آدرس رو بیاد توی پیکچر باکس بازکنه !

ولی به طوری مستقیم که از توی سیستم عکس رو با کد زیر باز میکنه :
کد:
Picture1.Picture = LoadPicture("f:\...\37.jpg")
دیگه این کد برای آدرس های اینترنتی رو قبول نمیکنه!

یعنی کاری که میخوام انجام بدم عین همون آدرس یاب هست ، که البته برنامش فرق داره حالا میخوام تبلیغات رو قرار بدم !

اینم در نظر بگیرید که تازه کار هستم :">
صفحه‌ها: 1 2