ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چه یوزرهایی از یک Isp به اینترنت متصل هستند
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
Iron_Fist نوشته است:خوب تو اينجا علني بزار ما هم فيض ببريم

البته من هكر نمي خواهم بشم و در راه مقابله
با هك مي خواهم كار كنم و قاعدتآ هر كي بخواهد
اينكار كنه بايد هك رو هم بلد باشه

Iron_Fist نوشته است:خوب تو اينجا علني بزار ما هم فيض ببريم

البته من هكر نمي خواهم بشم و در راه مقابله
با هك مي خواهم كار كنم و قاعدتآ هر كي بخواهد
اينكار كنه بايد هك رو هم بلد باشه

من ادعاي هكر بودن نميكنم چون خل كه نيستم.من هك رو دوست دارم و ادم هر چيزي رو كه دوست داره ميره دنبالش منم دارم همين كار رو ميكنم.هكر كسي هست كه روش ابدا كنه كه نه من نه 90٪ هكرها اين كار رو نميكنند و از روشهاي اماده شده استفاده ميكنند.

بايد سعي كني هك رو به صورت حرفه اي ياد بگيري كه اگر با يه هكر كل گزاشتي كم نياري.هيچ مطلبي نيست كه بدرد نخوره همه رو بايد خوند و ياد گرفت و حتي اگر هم قديمي بودن بايد اونها رو تست كرد حتي اگر جواب مثبت نگيري اين كار باعث ميشه كه هيچ وقت اون كار از يادت نره.

سعي نكن ضد هكرها عمل كني چون هيچ وقت موفق نميشي هكرها هميشه پيروز هستن سعي كن تو هم پيروز باشي.هيچ كس توان مغابله با يك هكر رو نداره (هكر واقعي اگاه به هسته سيستم عامل) .شايد به نظرت بياد كه ميتوني يه چيزي بهتر از فايروال و انتي ويروسهاي فعلي بنويسي ولي چه فايده اينها همش به ضرر مردم بيچاره ميشه چون هكرها ويروسهاي مخربتر و خطرناك تر مينويسند.ميدوني اگر جاي بلاستر يك ويروس سخت افزاري روي كامپيوترها ست ميشد چه غوغايي به پا ميشد؟ شايد همين نرتون باعث بشه در اينده هكرها رو خطرناك تر و مخربتر كنه كه به سخت افزار اسيب برسونن.

خدا نكنه يه سايتي يا يه كسي هكر گير بشه ديگه هيچ راهي جز تسليم نداره.
ميل فرستادم.منتظر جواب هستمAmaze
سلام دوست عزيز با رفتن بر روي اين سايت مي تواني اطلاعات بسيار زيادي در مورد هك و ويروس و ... به دست بياري
http://arianhacker.100ra.net/site/nuke/h...me=Content
و همچنين با عضو شدن در سايت و در فروم سايت مي توانيد استفاده كنيد از قالب هاي بسيار زيباي رايگان نيوك و دانلود مي تواني استفاده كني
صفحه‌ها: 1 2