ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تغذیه 0-220 DC قابل تنظیم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام

یه سوال :
میگم میشه مستقیما ولتاژه برق شهرو به پل دیودی داد و یکاری کرد که با یه ولوم بشه بین 0-220 DC تنظیمش کرد ؟

خروجیشم حدودا تا 5 آمپر باشه

شدنیه ؟
کار نشد نداره .مدار اماده تو هنرستان دیدم که تا 380 ولت میده از صفر dcوac حتی 0 تا 380 ولت سه فاز هم داره !!!
سلام

اون که خب صد در صد که کار نش نداره

ولی چطور میشه شدش کرد ؟ ( این سوال کنکوره امساله )
فعلا همینقدر که بتونه 0 تا 220 جریان مستقیم با 5 آمپر خروجی بده خودش خیلیه فقط چطوریشو نمیدونم
دوباره سلام

آقا یچیزی پیدا کردم

[تصویر:  attachment.php?attachmentid=73488&d=1377076284]

خب : اینم لینک منبعش هستش : http://www.irantk.ir/showthread.php?t=42242&p=227054
حالا اگه ممکنه اساتید یه نگاهی به این مدار بندازنو نظرشونو درموردش بگن و اینکه اون ترانس 220 به 70 ولتی که توی ورودیشه چه لزومی داره ؟ یعنی وقتی زنر 18 ولت گذاشته پس ترانس ورودی هم میتونه در حد 20 ولت باشه دیگه دیگه چرا 70 ولت ؟
و سوال بعدی اینکه اگه این مدار جواب میده میشه بگین اون خازنو از چه نوع خازنی باید انتخاب کنم ؟ ( عدسی - سرامیکی و ... )
احتمالا با روشی که میگم کارو راحت تر کنه
منبع تغذیه من بین صفرتا هشت ولت از یه ترانس استفاده میکنه از 8 تا 20 از ترانس دیگه و از 20 تا 40 از یکی دیگه . شاید به دردتون خورد
خب

هرکدون اون ترانسا خودش یه هزینه نسبتا سنگینه مخصوصا که خروجی میشه پله ای و از طرفی وزن سیستم با چنتا ترانس میره بالاتر اونم ترانسای 5 آمپر در حالی که اگر مدار بالا درست باشه خب نیاز به اینهمه هزینه و وزنه اونقدر ترانس نیستش

کسی نیستش این مدارو تحلیل کنه یا توی پروتئوس شبیه سازیش کنه ؟
فکر کنم همچین چیزی خیلی جاها بدرد بخوره مخصوصا توی الکترونیک صنعتی
برای جریان کم فک کنم دیمر بشه