ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تبديل mdb to dbf
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
من به يه مشكل خيلي بزرگ برخورد كرده ام
مي خوام بانك اطلاعاتي اكسس رو به فاكس پرو تبديل كنم اما نمي تونم
البته يه dll پيدا كردم :idea: :idea: :idea: :idea: به نام msxbse35.dll اما مشكلم دوبرابر شد
چون حالا پارامترهاي ورودي اونو بلد نيستم
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد
مشكل شما چي بوده كه حالا مي خواي از dbf استفاده كني؟
البته اگر در فايل mdb از متن فارسي استفاده كردي كه بايد يك كانورتر فارسي ويندوز به داس هم بنويسي!
بعدش هم مي توني از تك تك جداول mdb يك export به فايل dbf تهيه كني
:wink:
خوب عزيزم در راستاي همانگ سازي همين موضوع ( بردن ديتابيس از يك نرم افزار پايگاه داده به
يك نرم افزار پايگاه داده ديگه ) شما مي تونيد پايگاه دادتون را به فايل متني تبديل كنيد و اكسس
هم از اين قاعده مثتثني نيست !
برو ببين چيزي به نام Export to Text File براي جداولت پيدا مي كني ؟
ظاهرا اشتباه فهميدين
من براي برنامه حقوق و دستمزد احتياج به برنامه اي دارم كه بتونه از بانك اصلي (MDB) به بانك اطلاعاتي (DBF) كنه
در ضمن يكسري DLL براي اين كار هستش كه براتون نوشتم ولي پارامترهاي ورودي اونو بلد نيستم
سلام

خوب شما مي توني با رابط ADO با هر نوع بانكي از جمله DBF نيز ارتباط برقرار كني فقط مسله فارسي رو هم در نظر داشته باش
هيچكسي نيست كمك كنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مسله خيلي حياتيه
سلام

در سايت بخشي براي بانكهاي اطلاعاتي در نظر گرفته شده من پيشنهاد مي كنم شما اونجا سوال رو بطور مشخص و كامل مطرح كني
ببن من دللي ندارم اما نرم افزار دارم اين كارو انجاو بده اگه خواستي بگو
سلام
ODBC اين توانايي رو داره كه بدون هيچگونه مشكلي به هر نوع بانك اطلاعاتي كه ميخواهيد وصل شود. من قبلا براي چين مشكلي به هر دو بانك وصل شدم و برنامه اي نوشتم كه تك تك فيلد ها را بخواند و در داخل بانك مقصد بريزد. خيلي راحت مشكلم حل شد.
نگران فونت هاي فارسي هم نباشيد. چون اگر قرار باشد كه نرم افزار اطاعاتي را از بانك بخواند فارسي ها را طوري نمايش مي دهد كه قابل خواندن باشد (هر چند اگر بخواهيم بدون نرم افزار مستقيما خودمان بانك را بخوانيم - با چشم !! - نمي توانيم)
چند بار تكرار ميكنيد؟؟؟ :evil: