ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوالات برنامه‌نویسی اندروید
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
سلام

قراره یه پروژه انحام بشه در مورد برنامه‌ای تحت اندروید که تصمیم گرفتم چیزایی که یاد میگیرم رو کم کم اینجا هم به اشتراک بزارم...

از صفر شروع میکنم تا هرچا که خودم تونستم میرسونمش؛ هدف اینه که از صفر تا نوشتن یک برنام‌ی ساده و تست و اجراش پیش بریم

این تاپیک مخصوص کلیات و برنامه‌نویسی به زبان java هست (که نه کلیات رو میدونم نه جاوا رو BiggrinBiggrin)
نصب نرم افزار های مورد نیاز و آموزش اونا و ... توی بخش مربوطه زده میشه و به این لینک میخوره

انشالله تا چند ماه آینده بتونیم یه مطلب خوب و بدرد بخور ازش در بیاریم؛

اگه کسی هم یاری برسونه که خوشحال میشیم؛

Heart

آموزش رو از لینک ببینید:
http://www.iranled.com/forum/thread-2716...19373.html
بیبی جان نظرت در مورد phonegap چیه؟
(۲۸-مهر-۱۳۹۲, ۱۱:۳۲:۴۴)lord_viper نوشته است: [ -> ]بیبی جان نظرت در مورد phonegap چیه؟

سلام لرد گرامی
در حالت کلی phonegap که پروژه‌اش بسته شده؛ و رفته زیر نظر آپاچی بنام cordova فعالیت میکنه؛
ولی برای کسانی که طراحی بلد هستند به نظر من چیز خاصی نداره برای یاد گیری! خود من در عرض ۲ ساعت به برنامه سوکت نوشتم با بهترین محیط گرافیکی . . .
ولی به عنوان یک ضمیمه بد نیست راه اندازی اینو هم اضافه کنیم؛
ُسلام.
نرم افزار Qt چطوره؟؟
نرم فزار خوبی برای برنامه نویسی اندروید؟؟
زبان اصلی واسه برنامه نویسی java هستش!
qt رور موبایل کار نکردم؛ ولی خب برنامه‌درست میکنن دیگه Biggrin
سلام
Android studio چیه؟ به درد نمی خوره؟
یه محیطی که گوگل داده بیرون؛ معرفی کرده بودم که توی فروم!!
نتونسته بودمش توی لینوکس راه بندازمش؛
Qt اگر اشتباه نكنم C++ هست ( براي EMGU و ... تو اوم نحيط ديدم كار مي كردن )
پس كلا زبان C به كار اندرويد نمي ياد نه؟!
(۲۸-مهر-۱۳۹۲, ۱۶:۳۶:۳۹)sharin نوشته است: [ -> ]Qt اگر اشتباه نكنم C++ هست ( براي EMGU و ... تو اوم نحيط ديدم كار مي كردن )
پس كلا زبان C به كار اندرويد نمي ياد نه؟!

سی و سی پلاس که تفاوتی نداره باهم!اگر هم داشته باشن خیلی جزئی باهم تفاوت دارند!اینطوری که شنیدم دستورات جاوا خیلی به سی شبیه هستش.........
(۲۸-مهر-۱۳۹۲, ۱۳:۳۵:۵۶)babyy نوشته است: [ -> ]ولی برای کسانی که طراحی بلد هستند به نظر من چیز خاصی نداره برای یاد گیری! خود من در عرض ۲ ساعت به برنامه سوکت نوشتم با بهترین محیط گرافیکی . . .
به همین خاطر اینو پیشنهاد دادم
برای کسانی که وب کار هستن و با php-html-css-javascirpt سر کار دارن ابزار خوبی هست
( :d به شخصه اصلا از جاوا خوشم نمیاد اندروید هم که به دلفی اضافه شده لازاروس هم که مدتها پیش پشتیبانی میکرد :d)
(۲۸-مهر-۱۳۹۲, ۱۶:۱۹:۱۹)babyy نوشته است: [ -> ]یه محیطی که گوگل داده بیرون؛ معرفی کرده بودم که توی فروم!!
نتونسته بودمش توی لینوکس راه بندازمش؛
Biggrin
منظورم این بود که زبونش چی بود؟ اینم با جاواس؟ Whistle

دانلودش 2 روز پیش تموم شد..
الان می نصبم...
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5