۱۰-دى-۱۳۸۴, ۱۳:۲۷:۱۵
صفحهها: 1 2
۱۰-دى-۱۳۸۴, ۱۳:۵۴:۴۷
حتما ميخواي بسوزوني
۱۰-دى-۱۳۸۴, ۱۵:۴۲:۲۸
يه برنامه روي مادربردهاي گيگابايت هست كه اين كار رو ميكنه.بايد نصبش كني و توابع داخل dll رو که برای این برنامه هست رو فراخوانی کنی شاید بتونی این کارو بکنی.
البته این چیزی که گفتم اصلا با عقل جور در نمیاد ولی اگر طالب باشی میتونی.
البته این چیزی که گفتم اصلا با عقل جور در نمیاد ولی اگر طالب باشی میتونی.
۱۰-دى-۱۳۸۴, ۱۹:۳۸:۱۸
آرمان جان خيلي ممنون ولي من اينو مي خوام با استفاده از توابع اي پي اي ويندوز يا با استفاده از زبان اسمبلي اين كار رو انجام بدم
۱۱-دى-۱۳۸۴, ۰۲:۱۳:۲۳
خوب اينجوري بايد يه سري كتابهاي بزرگ در مورد ساختمان سخت افزار هست رو بخوني بعد بري دنبال پياده سازي اون بوسيله برنامه نويسي ولي اين خودش يك عمر وقت ميگيره ولي بازم اگر طالب باشي ميصرفه چون ميتوني يه سيستم عامل رو هم از اين راه طراحي كني. 8O
پاتو دقيقا توي راه درستي گزاشتي ادامه بده. :arrow:
پاتو دقيقا توي راه درستي گزاشتي ادامه بده. :arrow:
۱۱-دى-۱۳۸۴, ۰۵:۴۵:۰۵
بايد بگم كه اين دسته از سوالات جزو مسايلي هست كه براي خيلي از برنامه نويسان حل
نشده هست
مثل اينكه يكبار ديگه جمله معروف را بايد گفت :
اگه فهميدي به ما را هم خبر كن :wink:
نشده هست
مثل اينكه يكبار ديگه جمله معروف را بايد گفت :
اگه فهميدي به ما را هم خبر كن :wink:
۱۱-دى-۱۳۸۴, ۰۹:۴۵:۳۲
مگه اينا خيليهاش توسط بايوس تنظيم نميشن اگه اينطوري باشه كه ميشه با برنامه تغييرشون داد.
۱۱-دى-۱۳۸۴, ۱۰:۳۱:۲۴
نه آقا اشكان اين به بايوس مربوط نميشه فقط بايد با اسمبلي اين كار رو انجام داد اونم فقط بايد روي چيپ هاي مادر برد دسترسي نرم افزاري داشت چون بايوس ميتونه فقط يه سري تنظيمات سخت افزاري از پيش تعيين شده رو كانفيگ كنه اونم فقط تنظيماتي هستش كه از قبل توي كارخونه براش تعيين كردن
به نظرمن بايد روي چيپ ست هاي مادربرد دسترسي نرم افزاري داشت اونوقت شايد بشه يه كاريش كرد
آرمان جون اگه دوستان همكاري كنن من حتما اين كار رو انجام ميدم بابت راهنماييت ممنونم
آقاي سي پلاس هيچ كاري نشد نداره. اونم تو كامپيوتر كه همه چيش برنامست و برنامه و برنامه ...
به نظرمن بايد روي چيپ ست هاي مادربرد دسترسي نرم افزاري داشت اونوقت شايد بشه يه كاريش كرد
آرمان جون اگه دوستان همكاري كنن من حتما اين كار رو انجام ميدم بابت راهنماييت ممنونم
آقاي سي پلاس هيچ كاري نشد نداره. اونم تو كامپيوتر كه همه چيش برنامست و برنامه و برنامه ...
۱۱-دى-۱۳۸۴, ۱۸:۱۳:۴۱
نه اقا اشكان كاملا درست ميگن هر چي نباشه الكترونيك خوندن.بايوس كردن توي علم الكترونيك يعني تغضيه كردن يه قطعه مثلIC و يا ترانزيستور و CPU تغضیه هم یعنی ولتاژ DC (مثل پاور کامپیوتر) رو به یه قطعه بدیم تا قطعه روشن بشه و بتونیم از اون استفاده کنیم.این به زبان ساده بود.
حالا اگر ولتاژ بایوس که با CPU میرسه رو حتی یک مقدار کمی هم بالا ببریم حرارت CPU بالا میره و ممکنه بخاطر حرارت ضربه ببینه و یا حتی کمکم ترانزیستورهای داخل CPU بسوزن و CPU از کار بیفته.البته الان دارید فکر میکنید CPU های اینتل وقتی گرم میشن اتوماتیک کامپیوتر خاموش میشه ولی این موقه ای هست که ترانزیستورهای امنیتی CPU با ولتاژ درست بایوس شده باشن و خودشون نسوخته باشن .
اون جامپرهایی که روی مادربرد هستند به قول خودت اقای ویسکرمی عزیز حالت پیش فرض هستند که مادربرد نثبت به باس(باس نه بایوس) CPU و RAM طراحی شده ولی میشه ولتاژ رو به اندازه ای که دوست داری برسونی تاحالا دیدی یه برنامه هایی هست که تعمیرکارهای مادربرد از اون استفاده میکنن و میشه ولتاژ رو به اندازه دلخواه تغییر داد حالا علتش از این بحث خارجه چون اکثرا این کارشون به صورت تجربی هست و به کسی یاد نمیدن منم درست نمیدونم چه موقع ازش استفاده میکنند اگر اسپلش رو اشتباه ننویسم اسم این نرم افزار Dacter prodector هست.البته نمونه های زیادی داره.
به هرحال این کار شدنی هست ولی نمیدونم چه جوری میشه این کار رو کرد.اگر فقط قصد سوزاندن رو داری راههای بهتری هم هست.میتونی از شل کدهایی که اکسپلویت نویسها استفاده میکنند استفاده کنی.البته این کار اخلاق هکری رو زیر پا میزاره .
بازم میگم اگر طالب باشی راهشو میتونی توی اینترنت کشف کنی.
حالا اگر ولتاژ بایوس که با CPU میرسه رو حتی یک مقدار کمی هم بالا ببریم حرارت CPU بالا میره و ممکنه بخاطر حرارت ضربه ببینه و یا حتی کمکم ترانزیستورهای داخل CPU بسوزن و CPU از کار بیفته.البته الان دارید فکر میکنید CPU های اینتل وقتی گرم میشن اتوماتیک کامپیوتر خاموش میشه ولی این موقه ای هست که ترانزیستورهای امنیتی CPU با ولتاژ درست بایوس شده باشن و خودشون نسوخته باشن .
اون جامپرهایی که روی مادربرد هستند به قول خودت اقای ویسکرمی عزیز حالت پیش فرض هستند که مادربرد نثبت به باس(باس نه بایوس) CPU و RAM طراحی شده ولی میشه ولتاژ رو به اندازه ای که دوست داری برسونی تاحالا دیدی یه برنامه هایی هست که تعمیرکارهای مادربرد از اون استفاده میکنن و میشه ولتاژ رو به اندازه دلخواه تغییر داد حالا علتش از این بحث خارجه چون اکثرا این کارشون به صورت تجربی هست و به کسی یاد نمیدن منم درست نمیدونم چه موقع ازش استفاده میکنند اگر اسپلش رو اشتباه ننویسم اسم این نرم افزار Dacter prodector هست.البته نمونه های زیادی داره.
به هرحال این کار شدنی هست ولی نمیدونم چه جوری میشه این کار رو کرد.اگر فقط قصد سوزاندن رو داری راههای بهتری هم هست.میتونی از شل کدهایی که اکسپلویت نویسها استفاده میکنند استفاده کنی.البته این کار اخلاق هکری رو زیر پا میزاره .
بازم میگم اگر طالب باشی راهشو میتونی توی اینترنت کشف کنی.
۱۱-دى-۱۳۸۴, ۱۹:۳۱:۴۴
نه آرمان جون من هدفم سوزوندن قطعات نيست فقط يه پروژه اي هستش كه بايد انجامش بدم 8)
آقا اشكان شرمنده كه اين حرفو زدم خلاصه شما ترجربتون بيشتر از ماست :oops:
آقا اشكان شرمنده كه اين حرفو زدم خلاصه شما ترجربتون بيشتر از ماست :oops:
۱۱-دى-۱۳۸۴, ۲۲:۲۲:۳۶
نه من كه منكرش نيستم ! كد قدرت هر كاري را داره
ولي من فكر نمي كنم كه اين گونه كدها براي همه قطعات يكي باشه
ولي من فكر نمي كنم كه اين گونه كدها براي همه قطعات يكي باشه
صفحهها: 1 2