دوستان بنده ایمیلم یاهوم هک شده ولی خب دوست دارم ایمیلمو حذف کنم دوباره ایجاد کنم کسی میدونه چطور ایمیل یاهو حذف کنم و دوباره بتونم ثبتش کنم؟
و اینکه راه نفوذ هکر به سیستم من چی چطور تغییرش بدم؟
میشه دوستان در مورد هک سیستم توضیح بدن
و اینکه از چه راهی یک هکر میتونه سیستم رو هک کنه؟؟؟
چطور میشه متوجه شد که اصلا هک شدیم؟؟؟
هم واسه ایمیل و هم سیستم
ممنون
ببخشید اقا الیاس تاپیک خوبی بود منم سوالامو پرسیدم
(۲۹-مهر-۱۳۹۲, ۲۳:۳۶:۴۲)aleas نوشته است: [ -> ]دوستان بنده ایمیلم یاهوم هک شده ولی خب دوست دارم ایمیلمو حذف کنم دوباره ایجاد کنم کسی میدونه چطور ایمیل یاهو حذف کنم و دوباره بتونم ثبتش کنم؟
و اینکه راه نفوذ هکر به سیستم من چی چطور تغییرش بدم؟
اطلاعت خودتون را در زمینه امینت بالا ببرید و انتی ویروس مناسب نصب کنید!
فقط چرا حذف کنید و دوبراه درست کنید؟پسوردتون را بازیابی کنید خب چون اگه حذف کنید تا یه مدت زیادی امکان ساختن مجدد نیست!
(۳۰-مهر-۱۳۹۲, ۰۰:۰۸:۵۷)orange signal نوشته است: [ -> ]میشه دوستان در مورد هک سیستم توضیح بدن
و اینکه از چه راهی یک هکر میتونه سیستم رو هک کنه؟؟؟
چطور میشه متوجه شد که اصلا هک شدیم؟؟؟
هم واسه ایمیل و هم سیستم
ممنون
ببخشید اقا الیاس تاپیک خوبی بود منم سوالامو پرسیدم
وقتی کسی دسترسی غیر مجاز ب اطلاعات شما داشته باشه (هرچقدر ناچیز)میشه گفت هک شدین
راه های مختلفی هست که معمولا با دادن یک فایل الوده(به هر روش)میشه اطلاعات را دزدید یا اینکه با مهندسی اجتماعی(مخ زدن)شمارا راضیمیکنند پسورد خودتون را در اختیارشون قرار بدید حتی ممکنه از صفحات جعلی هم استفاده بشه!
وقتی در روند کارتون تغیر غیر عادی حس کنید!شاید پسورد شما عوض بشه یا هر چیز دیگه!
(۳۰-مهر-۱۳۹۲, ۰۰:۳۰:۴۸)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]اطلاعت خودتون را در زمینه امینت بالا ببرید و انتی ویروس مناسب نصب کنید!
فقط چرا حذف کنید و دوبراه درست کنید؟پسوردتون را بازیابی کنید خب چون اگه حذف کنید تا یه مدت زیادی امکان ساختن مجدد نیست!
چون که میگم شاید هکر اطلاعاتی در ایمیلم ثبت کرده باشه بعد از تغییر رمز باز بتونه رمزشو پیدا کنه
بطور مثال وقتی ثبت نام میکنی بطور مثال دیدین سوال و پاسخ میپرسه یا یک ایمیل دگه میگیره که در زمان فراموشی رمز بتونی رمز بتونی تغییر بدی
پس حداقل بگین چطور تمامی مشخصاتمو در یاهو از رمز گرفته تا هر چیزی که در مورد امنیت مربوط میشه تغییر داد؟
درمورد هک سیستم هم در این حد میدونم طرف ای پی و رمزمو میدونه چون یه برنامه کنترل کامپیوتر از راه دور نصب کردم که طرف به سیستم من دسترسی داشته و الان هم احتمال زیاد هر چی که لازم بوده از سیستم برداشته برای ورود دفعات بعد راه جلوگیری چی؟ چیزی باید تغییر بدم یا نیازی نیست؟
(۳۰-مهر-۱۳۹۲, ۱۳:۳۸:۰۳)aleas نوشته است: [ -> ]طرف ای پی و رمزمو میدونه چون یه برنامه کنترل کامپیوتر از راه دور نصب کردم
الیاس جون این برنامه چی هست؟کارش چیه؟
(۳۰-مهر-۱۳۹۲, ۱۳:۳۸:۰۳)aleas نوشته است: [ -> ] (۳۰-مهر-۱۳۹۲, ۰۰:۳۰:۴۸)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]اطلاعت خودتون را در زمینه امینت بالا ببرید و انتی ویروس مناسب نصب کنید!
چون که میگم شاید هکر اطلاعاتی در ایمیلم ثبت کرده باشه بعد از تغییر رمز باز بتونه رمزشو پیدا کنه
بطور مثال وقتی ثبت نام میکنی بطور مثال دیدین سوال و پاسخ میپرسه یا یک ایمیل دگه میگیره که در زمان فراموشی رمز بتونی رمز بتونی تغییر بدی
پس حداقل بگین چطور تمامی مشخصاتمو در یاهو از رمز گرفته تا هر چیزی که در مورد امنیت مربوط میشه تغییر داد؟
درمورد هک سیستم هم در این حد میدونم طرف ای پی و رمزمو میدونه چون یه برنامه کنترل کامپیوتر از راه دور نصب کردم که طرف به سیستم من دسترسی داشته و الان هم احتمال زیاد هر چی که لازم بوده از سیستم برداشته برای ورود دفعات بعد راه جلوگیری چی؟ چیزی باید تغییر بدم یا نیازی نیست؟
شما از نوتمام اطلاعات را وارد کنید نیازی به حذف و ساختن مجدد نیست
در مورد ایپی هم باید شما بعد از هر بار اتصال به اینتر نت یک ای پی جدید به شما اختصاص داده میشود مگراینکه ایپی ولید داشته باشید که بعید میدونم!
رمز چی شمارا میدونه؟رمز را عوض کنید و یک فایر وال نصب کنید
(۳۰-مهر-۱۳۹۲, ۱۴:۰۲:۵۸)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]شما از نوتمام اطلاعات را وارد کنید نیازی به حذف و ساختن مجدد نیست
در مورد ایپی هم باید شما بعد از هر بار اتصال به اینتر نت یک ای پی جدید به شما اختصاص داده میشود مگراینکه ایپی ولید داشته باشید که بعید میدونم!
بله درسته راه ایمیل فهمیدم ممنون
نه احتمال اینو میدم رو سیستم نرم افزاری ویروسی نصب کرده باشه !
تو قسمت نرم افزار های نصب شده هم چیزی ندید
در کل بعداز هک سیستم چه کارهایی باید انجام داد؟
(۳۰-مهر-۱۳۹۲, ۱۳:۵۳:۲۵)rockeagle نوشته است: [ -> ]الیاس جون این برنامه چی هست؟کارش چیه؟
نرم افزار های مختلفی است بطور مثال TeamViewer که برای مدیریت کامپیوتر از راه دور هسته میشه به اطلاعات یک کامپیوتر دسترسی داشت دقیق مثل اینکه پشت سیستم هستی
باید رو کامپیوتر مبدا و مقصد نسبش کرد
(۳۰-مهر-۱۳۹۲, ۱۴:۱۲:۰۱)aleas نوشته است: [ -> ] (۳۰-مهر-۱۳۹۲, ۱۴:۰۲:۵۸)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]شما از نوتمام اطلاعات را وارد کنید نیازی به حذف و ساختن مجدد نیست
بله درسته راه ایمیل فهمیدم ممنون
نه احتمال اینو میدم رو سیستم نرم افزاری ویروسی نصب کرده باشه !
تو قسمت نرم افزار های نصب شده هم چیزی ندید
در کل بعداز هک سیستم چه کارهایی باید انجام داد؟
(۳۰-مهر-۱۳۹۲, ۱۳:۵۳:۲۵)rockeagle نوشته است: [ -> ]الیاس جون این برنامه چی هست؟کارش چیه؟
نرم افزار های مختلفی است بطور مثال TeamViewer که برای مدیریت کامپیوتر از راه دور هسته میشه به اطلاعات یک کامپیوتر دسترسی داشت دقیق مثل اینکه پشت سیستم هستی
باید رو کامپیوتر مبدا و مقصد نسبش کرد
من خودم به شخصه خیلی از TeamViewer استفاده میکنم!ولی زمانی که فعال باشه طرف حق استفاده از سیستم را پیدا میکنه بعدشم زمان انتقال اطلاعت ب شماه گزارش میده که الان داره چی میشه!شما ویندوزت را عوض کن خیالت راحت بشه!
بعد هک کاری نمخواد انجام بدی قبلش امنیت را حفظ کن که هک نشی
همیشه آنتی ویروس خودت را در حالت به روز نگه دار!
(۳۰-مهر-۱۳۹۲, ۱۴:۲۰:۴۷)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]من خودم به شخصه خیلی از TeamViewer استفاده میکنم!ولی زمانی که فعال باشه طرف حق استفاده از سیستم را پیدا میکنه بعدشم زمان انتقال اطلاعت ب شماه گزارش میده که الان داره چی میشه!شما ویندوزت را عوض کن خیالت راحت بشه!
بعد هک کاری نمخواد انجام بدی قبلش امنیت را حفظ کن که هک نشی
همیشه آنتی ویروس خودت را در حالت به روز نگه دار!
نه جان من راست میگی
ممنون مرسی میگم از طریق پورت چطور هک میکنن؟
حالا بیا جان من هکر بشو
شوخی میکنم یه بار ناراحت نشی
نه جدی نمیدونی یا چیزی به ذهنت نمیرسه اصلا از طریق پورت شدنی یا خرافاته؟
در این مورد هچی نشنیدی؟
---
محمد جان شما هم مطمنم صد درصد اطلاعات داری بیا اطلاعاتتو در اختیار ماهم قرار بده ثواب داره
!؟