ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چند سوال در باره #cو sql
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام.من دوتا سوال دارم.
اول اينكه يه برنامه دارم كه يه فايل txtتوليد ميكنه كه توي يه برنامه ديگه از اون استفاده ميشه.حالا اگه بخواهم كاري كنم كه كاربر نتونه محتويات فايل txtرو ببينه يا اينكه وقتي بازش كرد نوشته ها نامفهوم باشن چه راهي وجود داره.

دوم اينكه چطور با برنامه نويسي پايگاه داده رو اتچ كنم؟يعني اينكه روي فرم يه دكمه بذارم كه وقتي كاربر روش كليك كرد فايل mdfمورد نظر attachبشه؟

از لطفتون نهايت تشكر رو دارم.
اون فایل txt رو رمز گذاری کن
کلی روش قفل گذاری وجود داره
(۰۱-آبان-۱۳۹۲, ۲۱:۴۹:۴۶)taksa2012 نوشته است: [ -> ]سلام.من دوتا سوال دارم.
اول اينكه يه برنامه دارم كه يه فايل txtتوليد ميكنه كه توي يه برنامه ديگه از اون استفاده ميشه.حالا اگه بخواهم كاري كنم كه كاربر نتونه محتويات فايل txtرو ببينه يا اينكه وقتي بازش كرد نوشته ها نامفهوم باشن چه راهي وجود داره.

دوم اينكه چطور با برنامه نويسي پايگاه داده رو اتچ كنم؟يعني اينكه روي فرم يه دكمه بذارم كه وقتي كاربر روش كليك كرد فايل mdfمورد نظر attachبشه؟

از لطفتون نهايت تشكر رو دارم.
سلام
همونطور که جناب babyy گفتند کد گذاری کنید تا قابل خواندن نباشه
برای اتچ کردن روش های مختلفی هست ولی ساده ترین راه اینه که از اکسپرس استفاده کنید برای زمان اتصال!
مهندس جان هرچه گشتم چيزي در خصوص رمزگزاري روي فايل txtپيدا نكردم.ممنون ميشم بيشتر توضيح بدين.
(۰۲-آبان-۱۳۹۲, ۲۳:۳۹:۱۴)taksa2012 نوشته است: [ -> ]مهندس جان هرچه گشتم چيزي در خصوص رمزگزاري روي فايل txtپيدا نكردم.ممنون ميشم بيشتر توضيح بدين.

فایل txt را رمز گزاری نکنید متن داخل اون را کد گذاری کنید
الگریتم کد گذراری هست میتونید خودتون هم یه الگریتم درست کنید که دیکد کردنش سخت تر باشه!
الگوریتیم‌های متفاوتی وجود دارند...
blowfish - aes - rsa - ....
یعنی از نرم افزار خاصی باید استفاده کنم؟
(۰۴-آبان-۱۳۹۲, ۰۳:۰۵:۴۴)taksa2012 نوشته است: [ -> ]یعنی از نرم افزار خاصی باید استفاده کنم؟

نه الگریتم های کد گذاری هستند(روش کد گذاری)
حالا من يه متن كد گذاري شده دارم اولا از كجا بايد بفهمم با چه الگوريتمي كد گذاري شده؟و دوما چطور ميتونم رمزگشاييش كنم؟تشكر
(۰۴-آبان-۱۳۹۲, ۱۵:۵۳:۳۱)taksa2012 نوشته است: [ -> ]حالا من يه متن كد گذاري شده دارم اولا از كجا بايد بفهمم با چه الگوريتمي كد گذاري شده؟و دوما چطور ميتونم رمزگشاييش كنم؟تشكر

خب شما خودت داری رمز گزاری میکنی مگه میشه ندونی با چه الگریتمی رمز گزاری کردی؟ببینید به صورت ساده قرار باشه بگم اینکه مثلا شما حرف A را بخوهاید کد کنید اینطوری میشه
نقل قول: A+C
بعد زمان واکشی و رمزگشایی باید دوباره همین مقدار C را ازش کم کنید
نقل قول: A-C
مهندس دات نت یک نیم اسپیس داره برای کد کذاری
System.Security.Cryptography
شامل الگوریتمهای زیر
AES,DES,DSA,RSA,3DES

نمونه مثالش هم رو نت زیاده از هر کدومش دوست داری استفاده کن
کد:
http://support.microsoft.com/kb/307010
http://stackoverflow.com/questions/11413576/how-to-implement-triple-des-in-c-sharp-complete-example
صفحه‌ها: 1 2