(۰۳-آبان-۱۳۹۲, ۰۵:۱۲:۲۰)javaweb نوشته است: [ -> ]کرمون - تباشیر(نمایندی پارس آنلاین)
من هم پارس میگیرم! 256 گرفتم سرعت دانلود نرماش روی 100 تا 130 هست؛ (تا 250 300 هم یرسه گاهی اوقات)
خب نگاه کنید ، پارس آنلاین در کل خوبه ولی این دلیل نمیشه که همه جا خوب سرویس بده ، اینجا که ما هستیم خونه ی یکی از دوستان تست کردم خوب بود گرچه سرعت عصر به بعد میومد پایین ولی در کل خوب بود ، شما باید ببینید توی منطقه شما چه شرکتی بهتره.
(۰۳-آبان-۱۳۹۲, ۰۵:۱۲:۲۰)javaweb نوشته است: [ -> ]سلام
کرمون - تباشیر(نمایندی پارس آنلاین)
آقا پارس آنلاین میگیری و راضی نیستی؟
برو صحبت کن احتمالا مشکل از پورت باشه میگن قیچیش کنن و دوباره درستش کنه
اینطوری ما شنیدیم پارس آنلاین سرعت دانلودش تا 700 کیلو بایت هم میرسه
در ضمن ماه بعد از آسیا تک بگیر خودم باهاش خونه ی یکی از دوستام تا یک مگ بر ثانیه دانلود کردم
ببینید هیچ شرکتی در حال حاضر نداریم که به صورت 100 درصد از همه سرتر باشه !
این صحبت ها همش کلی گویی هست ، مثل این می مونه که بگیم آنتی ویروس ناد 32 بدتر از نورتون هست! در حالت کلی شاید این حرف درست باشه ولی وقتی شما وارد جزییات می شید می بینید که مزایایی هم ناد 32 داره که نورتون نداره...
اصولا در مقایسه شرکت های isp نیز چنین است ، می شه گفت که پارس آنلاین به صورت کلی شرکت خوبی هست اما نمیشه گفت در کل ایران یا حتی کل فلان شهر کیفیتش یکسانه!
این مساله ی جورایی شبیه وایمکس و جی پی آر اس می مونه و همونطور که توی اینا نزدیکی به دکل و.. توی سرعت تاثیر می ذاره ، توی adsl هم چنین است..
ممکنه توی منطقه شما کاربران پارس آنلاین زیاد باشن که این اتفاق می افته.
البته این صحبت ها بیش تر مال وقتی هست که توی بعضی ساعات یکم سرعت کند تر میشه در حالی که سرعت شما در حد فاجعه میاد پایین که باید با پشتیبانی درمیون بزارید که احتمالا باید جایی مشکل داشته باشه.
سلام دوستان
ممنون از همتون
بلعه بهشون گفتم بهتر شد توی اون ساعتی که 5k بود امروز حدود 70 تا 100 بود(از همون سایت)